Domácí vejce Frýdek-Místek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
26.4.13 12:45

@kachix kuju za informace.. vozím tam kluka do školy, ukládám Tě do přátel, tak se tedy vždy ozvu, jestli neva :oops: :mrgreen:
@LadyRebeka Ti to tu plevelím, že :oops: ale ty vajíčka jsou fakt lepší domáci, no… jinak kluk škemrá, že chce na pouť, od středy mi tvrdí, že už to tam funguje, tak ať vím, co a jak..

DĚKUJU Vám oboum :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
26.4.13 12:48

@martina.se určitě neva, až budeš chtít, tak dej vědět, bydlím u školy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.4.13 12:50

@kachix ideální.. kurňa, že my se někde potkáváme :mrgreen: příští týden se ozvu, viděla bych to asi na pravidelný odběr v pátek.. ale ještě to doladíme.. fkat díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
26.4.13 12:51

@martina.se mě to vůbec nevadí, domácí je domácí co si budeme povídat, mít kde, tak mám svoje slípky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
26.4.13 12:57

@martina.se ještě zjistíme, že jsme spolu chodily třeba do školy :mrgreen: jestli budeš chtít a jedeš na pouť, tak 10 ti můžu schovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.4.13 13:08

@LadyRebeka tak nějak.. jenže v paneláku nelze :zed: a mě vůbec nenapadlo to zkusit sehnat takto..
@kachix tak do školy nee, já jsem přistěhovalec z daleka :mrgreen: kluka mi vzali jen v Dobré do školky, tak tam pokračuje i ve škole.. jinak teď nee, já totiž dneska koupila. Nebude vadit týdenní odběr? Zase ať neotravuju.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
26.4.13 13:11

@martina.se určitě vadit nebude, mě je to celkem jedno, já jsem doma s prckem pořád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.4.13 13:14

@kachix :palec: předem děkuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie