Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám předplatné Netflix, ale poslední dobou se mi tam pořady moc nelíbí. Ráda se občas kouknu na nějaký krimi dokument nebo korejské drama. Teď si většinou sednu venku a čtu si, ale jak se pomalu blíží podzim a zima tak se těším jak si večer zalezu pod deku a něco zajímavého si pustím. Jakou byste mi doporučili streamovací službu?
Poslední rok koukáme nejvíc na SkyShowtime a klasika HBO.
Ono ale záleží co máte ráda za seriály / filmy, každá ta platforma je zaměřená trochu jinak.
Krimi dokumenty má nějaké určitě HBO, korejské drama jsem snad nikdy neviděl, takže neporadím.
Jo, chápu, že Netflix už někdy nic moc nenabízí, mě to taky občas štve. Pokud máš ráda korejská dramata, v ČR je fajn kouknout na Rakuten Viki, většina seriálů má i české titulky. A pokud hledáš krimi dokumenty, na HBO mají hodně napínavých a dobře udělaných titulů. A když chceš rychle zjistit, kde je konkrétní seriál nebo dokument dostupný, super je Filmtoro, ukáže ti všechny legální možnosti. ![]()
Já to střídám, někdy platíme hbo, někdy netflix, amazon nebo disney. Člověk se na to, co ho zajímá podiva během pár měsíců a pak tam už nic moc není. Ten Amazon i disney nějaké korejske má myslím taky
Krimi dokumenty jsou na one play, korejský většinou ten Netflix.