Dorty a zase dorty k narozeninám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
22.3.11 14:58
Kamca78 píše:
Chorovska a HAna H.…nádhera :palec: :palec: :potlesk: :potlesk:

Dekuji,reknu i manzelovi,ze se libi to vzdy potesi,kdyz umi lidi pochavalit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
25.3.11 21:22

Tady jeden od me velmi sikovne kamaradky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
25.3.11 21:23

......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
29.3.11 10:11

No, možná tu budu za cvoka mezi takovými dortařskými skvosty, ale stejně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
29.3.11 10:12

:oops: :oops: :oops:
Ale dětem se fakt líbily :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
29.3.11 10:54
Lucyus12 píše: :oops: :oops: :oops:
Ale dětem se fakt líbily :wink:

Krásné dortíky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
29.3.11 10:57

holky dortíky jsou :palec: jste moc a moc šikovné…
já ještě připojím jednu novinku z minulého týdne - že mi ale dal zabrat chudáček.estetika nic moc, ale byl ze :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.3.11 21:29

Holky ja myslim,ze vsechny co tady davate dorty je mate moc krasne a pro me je sice vzhledet dortu hodne dulezity a to urcite i pro vas,ale myslim,ze jde hlavne o chut a to,ze to je peceme pro nase nejblizsi z laskou a bavi nas to.Tim jsou ty nase dortiky proste nejlepsi.Me to bavi a snazim se do toho dat vse a verim,ze to vy vsechny…jen tak dal,nasi nejblissi to jiste oceni :wink: Jsem rada za toto forum vzdy se tesim na dalsi vase dortiky a samozrejmne se i rada pochlubim :oops: ,je fajn,ze se taday muzeme navzajem podelit o nase vytvory :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.3.11 07:53
Chorovska.K píše:
Holky ja myslim,ze vsechny co tady davate dorty je mate moc krasne a pro me je sice vzhledet dortu hodne dulezity a to urcite i pro vas,ale myslim,ze jde hlavne o chut a to,ze to je peceme pro nase nejblizsi z laskou a bavi nas to.Tim jsou ty nase dortiky proste nejlepsi.Me to bavi a snazim se do toho dat vse a verim,ze to vy vsechny…jen tak dal,nasi nejblissi to jiste oceni :wink: Jsem rada za toto forum vzdy se tesim na dalsi vase dortiky a samozrejmne se i rada pochlubim :oops: ,je fajn,ze se taday muzeme navzajem podelit o nase vytvory :palec:

souhlasím …pečeme je všechny s láskou, né vždy jsou sice dle našich představ ale nikdo a nic není dokonalé :palec: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
30.3.11 09:50
Kamca78 píše:
Chorovska.K píše:
Holky ja myslim,ze vsechny co tady davate dorty je mate moc krasne a pro me je sice vzhledet dortu hodne dulezity a to urcite i pro vas,ale myslim,ze jde hlavne o chut a to,ze to je peceme pro nase nejblizsi z laskou a bavi nas to.Tim jsou ty nase dortiky proste nejlepsi.Me to bavi a snazim se do toho dat vse a verim,ze to vy vsechny…jen tak dal,nasi nejblissi to jiste oceni :wink: Jsem rada za toto forum vzdy se tesim na dalsi vase dortiky a samozrejmne se i rada pochlubim :oops: ,je fajn,ze se taday muzeme navzajem podelit o nase vytvory :palec:
souhlasím …pečeme je všechny s láskou, né vždy jsou sice dle našich představ ale nikdo a nic není dokonalé :palec: :lol: :lol: :lol:

Také souhlasím :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
30.3.11 11:17

Holky děláte krásné doríky. I já přidám svou troškou do mlýna, i když ty moje jsou trošku jiné :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
30.3.11 11:19

podruhé:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
30.3.11 11:25

potřetí:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
30.3.11 11:27

a ještě kytička:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
30.3.11 11:27
Issobel píše:
Holky děláte krásné doríky. I já přidám svou troškou do mlýna, i když ty moje jsou trošku jiné :wink: :mrgreen:

No ty jsou nádherné,mnam :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport