Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kamca78 píše:
Chorovska a HAna H.…nádhera![]()
![]()
![]()
Dekuji,reknu i manzelovi,ze se libi to vzdy potesi,kdyz umi lidi pochavalit ![]()
No, možná tu budu za cvoka mezi takovými dortařskými skvosty, ale stejně ![]()
holky dortíky jsou
jste moc a moc šikovné…
já ještě připojím jednu novinku z minulého týdne - že mi ale dal zabrat chudáček.estetika nic moc, ale byl ze ![]()
Holky ja myslim,ze vsechny co tady davate dorty je mate moc krasne a pro me je sice vzhledet dortu hodne dulezity a to urcite i pro vas,ale myslim,ze jde hlavne o chut a to,ze to je peceme pro nase nejblizsi z laskou a bavi nas to.Tim jsou ty nase dortiky proste nejlepsi.Me to bavi a snazim se do toho dat vse a verim,ze to vy vsechny…jen tak dal,nasi nejblissi to jiste oceni
Jsem rada za toto forum vzdy se tesim na dalsi vase dortiky a samozrejmne se i rada pochlubim
,je fajn,ze se taday muzeme navzajem podelit o nase vytvory ![]()
Chorovska.K píše:
Holky ja myslim,ze vsechny co tady davate dorty je mate moc krasne a pro me je sice vzhledet dortu hodne dulezity a to urcite i pro vas,ale myslim,ze jde hlavne o chut a to,ze to je peceme pro nase nejblizsi z laskou a bavi nas to.Tim jsou ty nase dortiky proste nejlepsi.Me to bavi a snazim se do toho dat vse a verim,ze to vy vsechny…jen tak dal,nasi nejblissi to jiste oceniJsem rada za toto forum vzdy se tesim na dalsi vase dortiky a samozrejmne se i rada pochlubim
,je fajn,ze se taday muzeme navzajem podelit o nase vytvory
souhlasím …pečeme je všechny s láskou, né vždy jsou sice dle našich představ ale nikdo a nic není dokonalé
![]()
Kamca78 píše:Chorovska.K píše:souhlasím …pečeme je všechny s láskou, né vždy jsou sice dle našich představ ale nikdo a nic není dokonalé
Holky ja myslim,ze vsechny co tady davate dorty je mate moc krasne a pro me je sice vzhledet dortu hodne dulezity a to urcite i pro vas,ale myslim,ze jde hlavne o chut a to,ze to je peceme pro nase nejblizsi z laskou a bavi nas to.Tim jsou ty nase dortiky proste nejlepsi.Me to bavi a snazim se do toho dat vse a verim,ze to vy vsechny…jen tak dal,nasi nejblissi to jiste oceniJsem rada za toto forum vzdy se tesim na dalsi vase dortiky a samozrejmne se i rada pochlubim
,je fajn,ze se taday muzeme navzajem podelit o nase vytvory
![]()
![]()
![]()
Také souhlasím
![]()
Holky děláte krásné doríky. I já přidám svou troškou do mlýna, i když ty moje jsou trošku jiné
![]()
Issobel píše:
Holky děláte krásné doríky. I já přidám svou troškou do mlýna, i když ty moje jsou trošku jiné![]()
No ty jsou nádherné,mnam
![]()