Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kamca78 píše:
hkac…krásně se nudíš![]()
Ale já psala, že se bavím, ne nudím
.
mimo beranka jsem upekla i Velikonocni stenatko,puvodne mela byt kolem zviratka z farmy,ale uz nebyl cas.
zrychlena formule ferrari na oslavu c.1 pro meho 8leteho syna,druhy dort si navrhl sam,prisel z papirem a nacrtem co chce upect,tak jsem zvedava,jestli to zvaldnu
snad ho nezklamu ![]()
Ahoj, potřebuju poradit, na oslavu 4 let dvojčat bych chtěla pro Zuzku takový ten dort s Barbínou a šatama, víte, co myslím, no a problém mám s dortem pro Jindráše, kde bych taky chtěla doprostřed zakomponovat něco. Nevím co, jeřáb? Máte někdo tip, fotku, odkaz na klukovský dort s něčím uprostřed? Sama ho dělat nebudu, ale potřebuju inspiraci pro výrobkyni
Díky!
Spiderman je perfektní, ale Jindráše tohle zatím nebere. Ani moc dinosauři. Miluje auta, pracovní stroje, prostě taková klukovská klasika.
Eliška píše:
Spiderman je perfektní, ale Jindráše tohle zatím nebere. Ani moc dinosauři. Miluje auta, pracovní stroje, prostě taková klukovská klasika.
No tak pak co třeba na dortu nějaká silnice a na ní autíčko (autíčko koupené, ať mu to zůstane jako hračka)
.
Já jsem dělala švagrovi (jezdí s bagrem) taky jsme mu na to naskládali autíčka a bylo to ![]()