Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, tak se jdu taky pochlubit s dortíkama. Koukám že tady těch pečících šílenců je víc
![]()
Tady ten jsem pekla pro naši Zuzanku k prvním narozkám…
A tohle měla být taška lusi vuitton, dokonce jsem si nechala udělat razítko s tím potiskem co má vuitton jako logo…no jenže jsem ho potáhla jeden den, matlala jsem to do noci a chtěla to potiskat až druhej den a ona a hmota strašně zatvrdla, byl to čokoflex a nedalo se do toho tiskat. No a k vyvršení celýho průšvihu my došla zlatá barva
tak jsem to nemohla ani potiskat barvou aspoň. Tak nakonec jsem to jen tak narychlo nazdobyla aspoň takhle ![]()
Díky…taky se my jich tady pár líbí, holky jste šikulky. Ty jo škoda že držím dietu hned bych si zase nějakej upekla. Jsem nějak dostala chuť jak to tady prohlížím. No čekají mě teď dva najednou, ale musím to vydržet a neochutnávat ten krém furt ![]()
Jé ty jsou taky super, ty myši nemaj chybu ![]()
Na slanej se chystám též, mamka má v lsitopadu narozky, ještě jsem ho nezkoušela. Tak snad se zadaří.
Teda holky jste šikulky
a já budu muset začít trénovat, už za 7 měsíců nám bude rok.
Terrad, tak to máš ještě čas na trénink a inspiraci. Já dělala k 1. narozkám zdravej dort, aby ho mohla i malá. Tkaže klasika - dětské piškoty, zakysaná smetana a ovoce. Nebyl sice tak luxusní,ale chutnal výborně a malá si dala taky nášup. Dopadl takto…