Dostanu přestupek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1502
16.8.19 00:22

Asi léky na nervy, jestli s vámi žije…Vy už s ničím neobchodujte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
16.8.19 00:23

To je guláš.

@Helena1718
Ty jsi kupující podvedla, ona je naštvaná a chce to řešit s pomocí policie, což samozřejmě může.

@Ivan PPZ píše:

A problém mít můžete, resp. už ho máte. Jsou i jiné problémy, než jen ty s policií…

Tak toto je nejlepší věta z celé diskuze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.8.19 00:44
@Helena1718 píše:
@Michelle_M nemam, koupila jsem za ne své mamce léky

A maminka nepomuze? Ja jsem vykala, ale ty budes asi mlady ucho ze :think:?Pochop, ze ten problem proste musis vyresit. Mozna sis to neuvedomila/doufala, ze to bez tech clanku projde, ale udelala si podvod. Doufam, ze ses ponaucila.Ted doufej, ze pani prijme tvou nabidku a bude ji stacit doplatit praci ve zlatnictvi. Jestli ne, musis ty penize vratit cely!!!Opravdu verim, ze nejsi vychcanka a jen se to blbe vyvrbilo a ted se bojis. Vyres to, je to mala vec na vyreseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.8.19 00:54

@MP Krista hele vůbec mě neznáš, a do pusy si moji mamu neber jasný? Řeším tady prestupek a ne moji mamu tak se uklidni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.8.19 00:55

@wildcherry dekuji ze neřešíte moji mamu jako @MP Krista a za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101467
16.8.19 05:46
@Helena1718 píše:
@MP Krista hele vůbec mě neznáš, a do pusy si moji mamu neber jasný? Řeším tady prestupek a ne moji mamu tak se uklidni

Jestli si to nepochopila, tak neresi tvoji mamu, ale tebe :zed: a uklidnit by ses mela ty, cist se to po tobe neda a jeste se tu utrhujes na ostatni. Proste vrat penize za hodinky a priste neslibuj poslani toho co nemas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23888
16.8.19 05:52

Prodala jsi zboží, které neodpovídalo popisu, bylo neúplné. Jsi podvodnice. Dopustila jsi se trestného činu podvodu, které nejspíš bude díky škodě pod 5000,– řešeno jako přestupek a bude policií předáno k řešení přestupkové komisi v příslušné obci podle místa bydliště. Za sviňárnu, ktrerou jsi udělala ti udělí aspoň 1000,–Kč pokutu a úhradu na náklady řízení, obvykle je to taky 1000,–Kč… A dobře ti tak!
A na jaké léky jsi peníze použila? Na trávu nebo na perník??? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40943
16.8.19 06:22

@Helena1718 o jaké částce mluvíme? jestli by tě to řešení přestupku nevyšlo dráž :think: jen nezapomeň, že kdyby se ti to nedej bože podařilo znovu, tak škody se sčítají a jak se dostaneš přes 5tis., je vymalováno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.8.19 07:50

A ty si myslíš, že pošleš peníze na články a oni v klenotnictví budou mít nemlich ty stejný, aby jí pásek prodloužili? Leda by to byl nějaký aktuální model. Kde žiješ? Jako kupující bych taky nesouhlasila.
Prostě peníze vrat nebo se připrav na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.8.19 08:26

Já být tou kupujici, tak jsem taky vytočena do bela… Co si jako čekala, když prodáš něco, čeho půlka chybí za nemalé peníze? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.8.19 08:34

@jessikka bohužel jsem s ni domluvena, co jste to za lidi ani člověku nepomůžete, radsi ze sebe budete delat chytry, no hnus, paní jsem se omluvila a nabídla ji penize na články a ona souhlasila, volala na policii a ta ji rekla ze to nebudou resit když to neni nad 5000, dela vám hodne dobre když ten druhy má problemy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
16.8.19 08:39
@Helena1718 píše:
@jessikka bohužel jsem s ni domluvena, co jste to za lidi ani člověku nepomůžete, radsi ze sebe budete delat chytry, no hnus, paní jsem se omluvila a nabídla ji penize na články a ona souhlasila, volala na policii a ta ji rekla ze to nebudou resit když to neni nad 5000, dela vám hodne dobre když ten druhy má problemy?

Dostala jsi tu dulezite rady, tak prestan prudit. Ze se nestydis :roll:

• Citovat
  • Upravit
64919
16.8.19 08:40
@Helena1718 píše:

Ty problémy jste si způsobila sama svým neserioznim jednáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23888
16.8.19 08:40
@Helena1718 píše:

Dělá mi hodně dobře, když se do zaslouženejch problémů dostanou zloději a podrazáci. Pokud se tu objeví ta poškozená paní, milerád jí bezplatně poradím a pomůžu s veškerým vyřizováním, včetně podání trestního oznámení na policii… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
16.8.19 08:41

Ptala jste se, zda „dostanete přestupek“. Asi ano, pokud penize nevrátíte hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák