Dovolená - koukáte při výběru, aby bylo vyžití pro děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
3.7.15 15:10
@Regina Hero píše:
takže vy vlastně dítě odložíte klidně na celou dovolenou… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Máš pravdu, ale nazývám to pak rodinnou dovolenou. Prostě to mám tak, že zen týden, co jsme všichni spolu, trávíme ten čas společně. Ne jako během zbytku roku, kdy dítě x hodin nevidím. Chceme mít z rodinné dovolené společné zážitky.

• Citovat
  • Upravit
8814
3.7.15 15:13

@lucenka
No super, a my zase jezdime porad jen spolu a zazitky mame taky. Neni potreba nas tady obvinovat z „odkladani“ kdyz vy „odlozite“ na celou jednu dovolenou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.7.15 15:13

@Boudová když ještě nemáš dítě, tak jak víš, že ho nebudou bavit hrady, příroda, že nebude schopné se zabavit samo a bude k tomu potřebovat animatora?

• Citovat
  • Upravit
lucenka
3.7.15 15:16

@Loki01 já jsem jenom napsala, jak to cítím já. A je mi jedno, že ty to jako odložení nebereš. Já to jako odložení během rodinné dovolené beru a vadilo by mi to. Každý je jiný a každý si najde tu svou dovolenou :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6100
3.7.15 15:33
@lucenka píše:
@Boudová když ještě nemáš dítě, tak jak víš, že ho nebudou bavit hrady, příroda, že nebude schopné se zabavit samo a bude k tomu potřebovat animatora?

tak mám 4 sourozence, 1 neteř, 1 synovce, a rok sme pracovala na základní škole. A vím, že většina dětí potřebuje trošku víc „akce“ než jen kochání se památkama a přírodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.7.15 15:49
@Boudová píše:
tak mám 4 sourozence, 1 neteř, 1 synovce, a rok sme pracovala na základní škole. A vím, že většina dětí potřebuje trošku víc „akce“ než jen kochání se památkama a přírodou.

Tak ono záleží k čemu rodiče dítě vedou. Mně i mému synovi stačí památky a příroda na dovolené. Na táborech byla ta jiná zábava. A i tak jsem si nejvíc užila „skautsky“ tábor.

• Citovat
  • Upravit
50186
4.7.15 19:57

Při výběru dovolené není pro nás hlavním kritériem, aby tam bylo vyžití pro děti. Stejně v hotelu nezůstáváme a jezdíme po výletech nebo chodíme na různé túry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí