Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Normálně na takovéhle diskuse nereaguju, ale docela se sem hodí jedno moje oblíbené přísloví. " Blbec nikdy nepochopí, že je blbcem skutečně, pravdu o tom že je blbcem, blbci říkáš zbytečně." A jen pro upřesnění, zítra žádné letadlo v 9.00 směr Vídeń-Florida neletí, takže asi tak, tohle už je nemoc.
Který že to je let? http://www.viennaairport.com/…va/main.jart?…
Tak to teda leti my totiz letime letadlem byznys klas, takze smula.
Holky to je fakt mazec ona si vylze odpoved na vse i kdyz ji utlucete dukazama
Ja vam pošlu ty fotky, a navic vyprdnout se na vas že mam doma prachace tak, si budu uživat, nez to tady rozebirat.
A ja nejsem žadnej blbec, pravda je pravda vy si myslete co chcete ja na vas mam taky svuj nazor a muj manžel se jen smeje ze by si tady mel poridit nekdo bryle kdyz neveri. zitra odletame a myslete si co chcete.
@simoušek píše:
Ja vam pošlu ty fotky, a navic vyprdnout se na vas že mam doma prachace tak, si budu uživat, nez to tady rozebirat.
nebudu ventilovat, kolik má můj manžel, nicméně těch tvých jak už jsi psala 80.000,–které bere tvůj manžel nebo přítel, nebo kdo to je, to má můj muž vyděláno za pár dní a ne za měsíc, takže byla bych opatrná říkat pracháč, ty nevíš co to slovo znamená, protože z mýho pohledu ho doma nemáš ani náhodou.
Haha tak dovol abych se zasmala bere 80000ale taky ma nasetřeno hodne a tu častku radsi nebudu rikat to je palka.mej se
@simoušek ty si vubec nepochopila co ti chtela rict
ses fakt hloupa az to boli
@simoušek jo a jinak na floridu se dostane uz dneska kazdej takova dubaj mi pride atraktivnejsi
Ani mě to nezajima kazdej neco ma at jsou to tisice, miliony. kazdy ma svuj zivot.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat