Dovolená na Floridu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
34541
14.7.12 08:49

Ale jestli fakt deti ma tak Buh s nima

• načítám...
298
14.7.12 08:50

Aluse, v to doufám, protože jinak je to pěknej magor.

• načítám...
2901
14.7.12 08:59

Zítra sem vítězoslavně ze své kuchyně z vesničky u Brna vloží fotku anonymní rodiny staženou z netu - a bude po ftákách:))

• načítám...
298
14.7.12 09:16

Ono s její hlavinkou je možné, že zachvilu napíše :pankac:.

• načítám...
3200
14.7.12 09:30

Já se musela smát, jak psala, že se topí v luxusu, jakýho má „manžílka pracháče“ a nakonec to uzavřela tím, že je manžílek štědrý, že právě zaplatil uhlí a dřevo na zimu. Já si teda luxusní bydlení představuju tak, že nemusím chodit přikládat v zimě do kotle, tak jako u babičky před 20 lety. Ale asi každá si představujeme luxus jinak.
Jinak frekvence sexu zmiňovaná v jiných diskusích byla taky brutální!

Toto je jasná legrace od někoho, kdo má příliš mnoho volného času. Tipuji nějakou nezaměstnanou bez dětí a partnera, se ZŠ :mrgreen:

• načítám...
34541
14.7.12 11:03

Hele ja tipuju ze zalozi novou diskuzi pac ji nedojde ze je vlastne na floride ale bohuzel sem v praci takze koukam jen pres telefon a spatne se mi to hleda, to ani nevim ze pise nekde jak casto doma drtkaj :D no v luxusnim baraku bych cekala topeni na plyn ci elektrinu ne uhli a drevo…

• načítám...
2901
14.7.12 11:16

@Aluse Trtkají 5× přes den a 2× za noc. Mě zase rozesmívá představa, jak milionářka nakupuje v české lékárně opalovací krémy - zásobu na měsíc na Floridě:) Jinak v jedné diskusi taky psala, že se z Tišnova bojí jezdit do Brna vlakem, že to zvládá jenom autobusem… ale před cestou letadlem do Ameriky je natěšená a jde se tulit:) No připomíná mi to Markýska - to byla ženská, která tady na emiminu taky hodně bájila.
Já bych spíš řekla, že se tu zakrátko objeví pod novým nickem…

• načítám...
2901
14.7.12 11:19

A ještě mě zaráží, když admini opravují názvy diskusí (podle mně mnohdy zbytečně a nesmyslně) - proč nechají v názvu téhle diskuse ten Florid Možná nám tuhle diskusi potichu tolerují jakožto čistě komickou záležitost a taky se baví:))

• načítám...
4112
14.7.12 11:24
:pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@baghira píše:
@Aluse Trtkají 5× přes den a 2× za noc. Mě zase rozesmívá představa, jak milionářka nakupuje v české lékárně opalovací krémy - zásobu na měsíc na Floridě:) Jinak v jedné diskusi taky psala, že se z Tišnova bojí jezdit do Brna vlakem, že to zvládá jenom autobusem… ale před cestou letadlem do Ameriky je natěšená a jde se tulit:) No připomíná mi to Markýska - to byla ženská, která tady na emiminu taky hodně bájila.
Já bych spíš řekla, že se tu zakrátko objeví pod novým nickem…
  • načítám...
4112
14.7.12 11:24
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No snad néééééééé :pankac:
@Aluse píše:
Ale jestli fakt deti ma tak Buh s nima
  • načítám...
9879
14.7.12 11:50

Teda jsem v šoku .To snad ani neni možný. Nebudu to komentovat jsem v šestinedělí a to bejvám na pěst tak jen se zeptám.

simoušku proč?? Nechápu proč nás tu taháš za nos? :nevim: Mít prachy neznamená mít patent na rozum. Holky by tě měly rády i chudou kdyby jsi byla normální :mrgreen: a psala věci který maj hlavu a patu. Když už lžeš tak si aspon pamatuj co kde napíšeš je to pak trapný. Nediv se že ti holky nakládaj :P :P :P můžeš si za to sama. Taky bych ti naložila ale jaksi už neni co dodat a opakovat co už tu bylo napsaný nechci. :P

• načítám...
34541
14.7.12 12:30

@baghira a neni simousek pretransformovanej markysek? ty brdo tak manzel nejen ze je vydelecne cinnej on je to jeste takovej kanour :D

• načítám...
40270
14.7.12 13:26

Já teda tipuju, že @simoušek přitáhnul domů takový výzo, že ji rodiče posílaj na nějakej doučovací tábor, aby na konci prázdnin ty opravky z češtiny zvládla a nemusela do pomocný, pardon praktický školy. Jinak si její projev vysvětlit neumím. :nevim:

• načítám...
34541
14.7.12 13:46

@Camael nebud zavistiva nebo se s tebou nebude kamaradit a neuvidis fotku z Floridy :D

• načítám...
298
14.7.12 13:55

Simoušku, stáhla sis už nějakou fotku z netu? Hoď jí sem, ať ti můžeme závidět…No, já si teda myslím, že tohle by nezachránil ani Chocholoušek 8o.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix

• (4.6) + 14 recenzí

King plus