Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Víš @simoušek holky nejsou zlé, závistivé ale ani blbé. Myslím, že většina z nich by ti tu dovolenou přála, ale tady jde o ty lži. Tak prostě obětuj chvilku, napiš jak je, jaké máte počasí, jaký byl let a jak to fakt ta malinká zvládla, kde bydlíte a tak, popřípadě sem dej pár fotek a oni přestanou, uvidíš. ![]()
Jedna lež se ještě odpustit dá, ale když se pak z toho chceš vylhat dalšíma, to už fakt bruslíš na tenkým ledě. ![]()
@Aluse Právě. Mám zas nějaké hormonální výkyvy nebo co, pač je mi Simony najednou líto. Vymýšlala jsem si jako malá, když jsem záviděla druhým dětem kolo nebo panenky, vlastně jen proto, že jsem nebyla spokojená se svým životem, ale když to někdo dělá jako dospělý, tak je to fakt smutné. Víš jak to myslím? Co se za tím skrývá? Něšťastná ženská, volání o pomoc… ![]()
@jazminka27 ale to ja rikam celou dobu ze si tady sni sen jakej zivot by brala a pritom je realita jinde
Jazminka nebud nestastna
Kazdej ma nejake problemy…a navic kazdy si svou povahu ve virtualnim svete vytvari sam. Radsi budu takova jaka jsem a nebudu machrovat, pravda se pamatuje lip nez lez.
@circus ja nemuzu lhat jelikoz si hovno pamatuju (nejsem u nas tak snad mi to projde
)
Ja taky nelzu, ale mam jine nedostatky
a nerikej u nas, kgb je urcite tady taky ![]()
@circus Já nejsem nešťastná, rozhodně né kvůli Simoně, jen mi to tak najednou přišlo, že asi ona je hodně něšťastná ve svém životě. Tak bájí bajky…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat