Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@simoušek píše:
Ještě že mam pár porádnych přatel a kamošek, Ktery me znaji a vi že nelzu diky jim,
A vždyt jsi psala, že žádný nemáš, protože ti všichni závidí… Si to trochu srovnej, nebo si aspon dělej poznámky, když už si ty lži ani nepamatuješ ![]()
Holky, tak takovou diskuzi, při které sem se tak pobavila sem tady ještě nenašla, sem asi budu chodit vždycky když budu mít špatnou náladu se pobavit a rozveselit kde Simonka zase je a co má novýho, vůbec ju neznám, ale už su jak vy, totálně jí závidím a lituju, že zrovna já nemůžu byt ta její kamarádka ![]()
@simoušek jak tvrdíš, tak tvoje rodiče sou bohatí, takže ty bys bez nich měla hovno, i když to máš stejně a za 2 asi ještě neumíš hodiny, když na to potřebuješ takovou dobu abys to napsala co??Bylo ti už vůbec 8 let??? Seš další taková co je chudinka a potřebuje si tady léčit komplexy ![]()
No a i kdybych na ty dovoleny nebyla, zivot mam krasnej a luxusni prachy mame a silene moc muzu si dovolit co chci.jsem stastna. a nepotřebuju se lecit ja jsem stastna nic me netrapi.
Aaaa, už je to tady
.Ale šťastná? Promiň, ale takhle šťastný člověk nepíše a neuvažuje. Teda pokud už máš občanku
.
Ařekl ti už někdy někdo, že štěstí není jen o penězích a luxusu? ![]()
Holt, ani za penize si rozum nekoupis..
To bude nejaky typ rychlozbohatlika, jiny se tim nechlubi..
@pavlina-strakova píše:
Holky, tak takovou diskuzi, při které sem se tak pobavila sem tady ještě nenašla, sem asi budu chodit vždycky když budu mít špatnou náladu se pobavit a rozveselit kde Simonka zase je a co má novýho, vůbec ju neznám, ale už su jak vy, totálně jí závidím a lituju, že zrovna já nemůžu byt ta její kamarádka
@simoušek jak tvrdíš, tak tvoje rodiče sou bohatí, takže ty bys bez nich měla hovno, i když to máš stejně a za 2 asi ještě neumíš hodiny, když na to potřebuješ takovou dobu abys to napsala co??Bylo ti už vůbec 8 let??? Seš další taková co je chudinka a potřebuje si tady léčit komplexy
Urcite nemam duvod se lecit mam prachy sileny
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat