Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jo, jako jedna moje známá…Ono u ní je 20 000 měsíčně taky strašnej balík ![]()
Hele ja miluju svy deti a partnera to je nejdulezitejsi. penize jsou taky ale potreba a tech my mame dost.
@simoušek no deti milujes tim stylem ze se ti o ne stara matka a penez mate taky fura ze bydlite v bytovce v tisnove
@simoušek píše:
Hele ja miluju svy deti a partnera to je nejdulezitejsi. penize jsou taky ale potreba a tech my mame dost.
O tom já silně pochybuju! Kdyby jsi byla tak šíleně ve vatě, tak nejezdíš na vymyšlenou dovolenou a neřešíš jak vyjít s rodičákem ![]()
@pikola píše:
Tak schvalne, kolik mas prachu?
ja je nemam ale manzel tak urcite 10milionu je nasetreno a 80000mesicne tak si to spocitej
Holky já jsem si skoro jistá že za to nemůže. Je to chudák holka. Tam bude nějaký psychický problém. Nemá cenu snažit se jí cokoliv vysvětlovat.
Tak ted jsem se zasmála. Kdyby jsi je měla, tak to tu určitě budeš hlásat. A jaké máte číslo účtu s těma milionama
.
Ty, simoušku, bylo mi tě docela i líto, jak se do tebe chvílema navážely, ale proč máš potřebu vykládat, kolik máte peněz? Někdo má míň, někdo víc, ale peníze štěstí nikomu nezaručí. Mě spíš překvapuje, jak tady uvádíš sumy, kolik má chlap (a nebo nemá, bůhví) našetřeno a kolik vydělává. Až se toho chytí nějakej magor, přijde vás ještě „navštívit“
Jsou to docela osobní a citlivý údaje, proto je holky většinou uvádí pod anonymama
Kdyby to byla z půlky pravda, měla bys strach to tu uvádět..
Příspěvek upraven 17.07.12 v 18:04
@simoušek píše:
ja je nemam ale manzel tak urcite 10milionu je nasetreno a 80000mesicne tak si to spocitej
Teda, plat mame vetsi, ale nejak tolik nasetreno nemame, asi neco delame blbe..
@Pomka píše:
Ty, simoušku, bylo mi tě docela i líto, jak se do tebe chvílema navážely, ale proč máš potřebu vykládat, kolik máte peněz? Někdo má míň, někdo víc, ale peníze štěstí nikomu nezaručí. Mě spíš překvapuje, jak tady uvádíš sumy, kolik má chlap (a nebo nemá, bůhví) našetřeno a kolik vydělává. Až se toho chytí nějakej magor, přijde vás ještě „navštívit“Jsou to docela osobní a citlivý údaje, proto je holky většinou uvádí pod anonymama
Kdyby to byla z půlky pravda, měla bys strach to tu uvádět..Příspěvek upraven 17.07.12 v 18:04
Ahoj ja vim ale proc se do me ty zensky porad navazi
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat