Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Na kanarskych ostrovech je taky krásně, řecko, tunis, španelsko, atd nejen v dubaji.
@romype no me to je jasny
za stejny penize jako za 4 dny v dubaji v nakym „soc“ hotelu bych tady mela luxusne vymazlenou novou karu
@simoušek tohle vse sou destinace kam se podiva kazda z nas kdyz bude chtit ale pokud se chces prezentovat ze mate fakt penez jako sracek tak co ty jsi vyjmenovala je pro bohatyho jak beznej vikend na sumave
@simoušek píše:že by nepřispěl, když má tolik nasysleno, holka, aspon si pamatuj co píšeš v příspěvcích proboha
Protože ho miluju a mam s nem deti, a teď už se stara předtim jsem to zalozila protoze mel problem se zamestnancem tak my ten jeden mesic nepřispeĺ, tak to mě nastvalo, ale ted už to nemusim řesit ani pocitat penize.
Jdu se tulit zítra me čeka velkej den.papa mejte se tu a uživejte tady.
@simoušek píše:
A ja nejsem žadnej blbec, pravda je pravda vy si myslete co chcete ja na vas mam taky svuj nazor a muj manžel se jen smeje ze by si tady mel poridit nekdo bryle kdyz neveri. zitra odletame a myslete si co chcete.
Buh vi.kam te manzel posila, holka a jestli tam vubec poleti s vami…ja letela na Floridu bysnisem a teda pres Londyn, tak hlavne at tam z W(V)idne to letadlo trefi. Jinak na pobaveni opravdu dobra diskuze…
@Aluse No - popravdě mě smích přechází, když o tom přemýšlím. Jestli to píše nějaká nudící se pubertální holčina, tak ok. Ale jestli je to reálná mamina od dvou dětí z masa a kostí - myslím, že je to nešťastný člověk, který volá o pomoc.
Tak už nám holka jedna bohatá zachvilu poletí…Teď šůruje letadlo, aby měl manžílek čistotu a pohodlíčko. No budou to mít naročné…jestli bude muset i v letadle tolikrát podržet, jako doma
.holky teď jsem dočetla včerejší diskuzi a už se ani nesměju. Jestli tohle individum má děti, tak je mi jich líto. Prachy, neprachy…žít s takovím blbcem, tak jsem do pár hodin taky magor
.
@baghira @Petruse80 ja si myslim ze deti nema a jen se snazi si vybajit zivot jakej by chtela.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@simoušek k cemu je ti prachac, kdyz nedokazes vyjit s materskou…