Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já teda ženy moc nepřispívám, ale tohle co tu od včera čtu je mazec. Aspoň se zasměju, jaké trdlo se tu objevilo
.Připomíná mi to jednu maminku tady od nás, tak se o to víc bavím. Jen doufám, že to není ona
.
@baghira ja jsem psala ze jsem trochu mimo misu
a Marka s Jenckem ji nevratily ty prachy tak ty se vubec neukazujou natoz zdravit http://www.bestpage.cz/…6g54g654.gif
Ale tady ta paní má děti dvě…jo a manžela. A jsou strašně bohatý. Auto prodali a na dovču jedou k babičce na šumavu
.Ale těch keců, jak je nikdo nemá rád, protože manžel vydělává moooc peněz
.
@Petruše80 no dyt jo a pritom ona je ma tak tezce u http://www.bestpage.cz/…ajlik139.gif
Aluse, když jsem si četla její příspěvky, tak jsem se bavila a jen doufám, že děti nemá špatně spočítané, ale že snad žádné nemá
. Já jedu na dovolenou za týden a asi dám do baráku letáky, aby sousedi záviděli
.Bože, konečně jsem se dnes zasmála
.
@Petruše80 ja se od vcerejska priklanim k nazoru ze to je 17 co se nudi ![]()
V tý poslední diskusi luxusní příspěvek od paní zakladatelové
:
Kazdopadne je pravda ze jsem tuhle diskuzi zalozila pro legraci, penize mame hodne hodne je treba i miliony ale jinak prca lidi. vsichni nas tady maji hodne radi opravdu moc.
prca lidi
![]()
Mně na tom nejvíc seje, že si tu hodné maminy plácají játra a ani netuší, že zbytečně. Snaží se poradit a proto mi nepřijde fér dělat z nich blbky. Jen ať to ví všechny.
Aluse, tak v to taky tiše doufám, protože jinak by měla mít místo v Bohnicích a né dovolenou na Floridě. A raději ji přenechat tady nám…holky by se určo nebránily
.
@Petruše80 me by jen zajimalo s cim pride zitra nebo spis za mesic az se vrati z te floridy ale to bude asi resit to spalene decko a jak sehnat nedrazsi nemocnici ![]()
Aluse
.Zítra bude řešit, jak je ten svět nespravedlivej, sousedka zjistila, kolik její manžel(přítel) bere a svedla ho. Takže dovča padá a musíme tu poradit, co s tou sousedovic mrchou…a neb, jak velké alimenty by měl ten zbohatlík posílat, aby ta druhá sousedka záviděla
.
@Petruše80 ano ano a jak co nejvic potrestat hrisnika na styku s detmi (ditetem??)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat