Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Na Lipno - Marina resort.
nebo i hotel Vanessa je dobrej.
Ale s rocni jsme byli ve Spanelsku, na Krete. No problem ![]()
@andatko píše:
Na Lipno - Marina resort.nebo i hotel Vanessa je dobrej.
Ale s rocni jsme byli ve Spanelsku, na Krete. No problem
No já jsem taková cíťa, že se mi s ním kolikrát nechce ani do nákupáku
Španělsko by bylo velké sousto..:))) takže raději začnu tím českem:)
@Lejaa vždyť jo
každej dle svých možností a odvahy ![]()
Jen že pro malé už je to v pohodě.
Ale to lipno je fakt krasne. Mala tam mela asi 13mes. A bylo to moc hezke. Na konci srpna jsme byli. Nebylo uz moc lidi.
Hrozne radi na to vzpominame.
Ještě doporučím vylet v Krumlově.
moc pěkné…
Lipno Marina musí být pro děti bezva, byli jsme tam v zimě na lyžích, a úžasné, to zázemí v létě využijou ještě víc. Jen ty ceny. ![]()
Nejlepší penzion mi přišel zatím UKO a Horský dvůr v Bedřichově. Pro děto báječné, relax i pro dospělé - v tom byl krapet lepší tn UKO
Byly to Čechách snad jediné penzion, kde to nebyl kompromis mezi tím, aby to bylo vhodné pro děti a přitom tam byly služby na úrovni.
Většinou je penzion třeba pro děti dobře zařízené, ale majitelé jsou snad hotentoti, občas se s nimi třeba domluvit na rezervaci, placení byl oříšek. ( třeba http://www.rezidence-kejzlice.cz/ , http://votice-ubytovani.cz/ )
zase jinde služby úžasné ( třeba www.hotelannin.cz ), ale zas se tam člověk s dětma cítil trochu nepatřičně
Můžu se zeptat proč jste se cítili v tom hotelu Annín s dětma nepatřičně??? Jedeme tam v květnu, dokonce se dvěma, tak ať vím, na co se těšit… ![]()
@fiveta píše:
Můžu se zeptat proč jste se cítili v tom hotelu Annín s dětma nepatřičně??? Jedeme tam v květnu, dokonce se dvěma, tak ať vím, na co se těšit…
on, nás tam byla parta lidí, 5 rodin, 10 dětí. no, nikdy si vysloveně nestěžoval, ale byla tam spousta ldí bez dětí. někteří tam měli nějaký sromantický balíček, večeři s šampáněm při svíčkách a vedle nich jsme se usadila naše tlupa. ![]()
Aha, tak to asi bude veselé…
, u nás je to občas jak v pavilonu šelem, takže asi mláďata budeme muset krotit. Díky za informaci…jinak můžu se zeptat, jak jste byli spokojeni celkově?
Jo, moc. Welness bylo super. Pokoje taky, persoál příjemný, restaurace jídla výborná. Bxylo hnusně, tak jsme ven moc nechodili, ale venku bylo pěkné hřiště. Nic moc byl dětský koutek - jen takový stolek s pastelkama.
Tak díky moc za informace, snad to bude v pohodě a sejde se nás tam s dětmi víc…
My byli ted s 13ti mesicni na Mauriciu a v pohode. Když jí bylo 8m, byli jsme na Rhodosu a taky pohoda