Drahé a levné ovesné vločky - rozdíl?

792
13.10.12 08:14

Drahé a levné ovesné vločky - rozdíl?

Zajímá me, zda nekdo znáte rozdíl mezi levnými a drazšími ovesnými vločkami, jsou treba stejne gramaze, ale nektere stojí jednou tolik, jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PaníKadrnožková
13.10.12 08:17

Tak to by mě zrovna taky zajímalo ;)
kupuju obojí, zdá se mi, že kaše z těch levných je lepší :lol:

• Citovat
  • Upravit
24798
13.10.12 08:22

Já kupuju Emco - ty jemné, v obyčejných u nás z potravin je plno všelijakého nejedlého bordelu mi přijde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.10.12 08:33

Já kupuju obyč a jsem chuťově dobré, žádný bordel jsem nikdy nenašla :think: řekla bych, že u drahých platíš hlavně za značku, nikoliv za produkt jako takový..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
13.10.12 08:35

Kupuji jemné z LIDLU a to z toho důvodu, že tyhle mi chutnají, kdežto obyčejné vůbec.
Teda kupuji i obyč, ale ty si mixuji a přidávám do jídla místo strouhanky nebo nahradím v buchtě část mouky. Kvalitativně mi v nich rozdíl nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
13.10.12 08:37

Já kupuju nějaké levné vločky v Intersparu (myslím, že je to Mlýn Kepka) a jsem spokojená. Třeba v zelených Tesco vločkách je plno „bordelu“ (slupek). Už jsem zkoušela i Emco, ale ty jsou moc jemné a hned se mi rozmočí (což nechci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
13.10.12 08:46

Ahoj, myslím, že ty jemné jsou jakoby částečně pomleté. Takže kupuju ty nejobyčejnější za pár korun a doma si je namelu sama :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.10.12 08:46

Já kupuju ve zdravé výživě. Cena jen o něco vyšší než v obchodě za průměr a nejsou tam ty ‚vymlety‘ smítka. Prostě když doběřu krabičku, nesyse se mi tam v poslední dávce takovej ten prach. Za značku neplatím a chuťově mi přijdou lepší než reklamní emco atd,, kde se musí zaplatit dřív ta značka a pak ten obsah :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.10.12 08:56

Kupuji jen Lidl a Nestle. Emco mi moc nejedou a v ostatnich no name jsem mela plno slupek a bordelu. Nestle se daji jist samotne a Lidla pridavam do jogurtu. Nejime to po kilech, takze cenu zatim nijak neresim…

• Citovat
  • Upravit
7932
13.10.12 09:22

Já kupuju jemné ovesné vločky s klíčky ve zdravé výživě, pytlík tam stojí 20 Kč jak jemných, tak celých :nevim: vyhovují mi, protože je stačí zalít horkou vodou a okamžitě změknou a můžou se jíst, není potřeba je vařit, takže příprava ranní kaše je otázka pár minut :dance: distributor je firma Natural :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
13.10.12 09:33

Kupuji vždy co mi přijde pod ruku, ale většinou nějaké clever a podobně. Dělám z toho ovesné kaše a nevidím rozdíl mezi levnýma a drahýma. Co se týká ovesných vloček, které jím s mlékem nebo jogurtem, tak to u mě vyhrálo na plné čáře mixit.cz. A ty jsou teda dražší, ale kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaca007
13.10.12 09:38

Tak ja myslim, ze rozdil je, aspon podle mych zkusenosti. Zdaleka nejlepsi mi prisly ovesny vlocky od Marks&Spencer nebo od Jordan's- vyborny na kasi, nejsou tam tvrdy kousky… zkousela jsem nejruznejsi, ale tyhle to vyhravaj.

• Citovat
  • Upravit
Kaca007
13.10.12 09:43

P. S. A chut taky samozrejme. Myslim, ze Anglicani maj vyrobu vlocek na kasi zmaklou asi nejlip :)

• Citovat
  • Upravit
15977
13.10.12 09:45

Já kupuje od emco ty jemné v modrém papírovém pytlíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.10.12 09:54

No na MarksSpencer jsem uplne zapomnela, i kdyz ty si kupuju jen do prace a labuznicky uziram odpoledne, kdyz mne honi mlsna…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová