Webnode.cz - jak na něj?

409
12.10.12 19:15

webnode.cz - jak na něj?

Ahojte, můžu se zeptat, kdo máte zkušenosti se stránkami www.webnode.cz ? Zaregistrovala jsem se tam a jen by mě zajimalo, jak se teď na ty moje stránky dostane veřejnost… asi budu muset obeslat lidi s odkazem, že? Jen tak na to asi nikdo nenarazí…co? Chjo, chtěla jsem založit takovýhle soukromý stránky, kde bych se „zpovídala“, abych to nemusela ventilovat přes proklatej Facebook, aby si lidi početli, komentli, ale aby nikdo nevěděl, kdo to píše, prostě aby to bylo anonymní, ale to jsem se asi spletla??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1980
12.10.12 19:23

Pokud nemáš SEO optimalizaci ( což u neplaceného webu těžko ), nebo nejsi něčím známá, tak pochybuji, že si zrovna Tvůj web bude někdo vyhledávat, pokud dřív nedáš někam odkaz, takže obešli ty, které by Tvé stránky mohly zajímat ;).
Nebo vytvoř banner a používej ho jako reklamu, aby si ho na své stránky dali Tví známí apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
12.10.12 19:28

Zjisti si, jaká slova/fráze se nejčastěji na internetu vyhledávají a použij je ve svých esejích :-D Pak na ně lidi narazí a bude záležet už jen na tvém psacím umu, jestli se začtou, nebo půjdou pryč :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
12.10.12 21:15

Příspěvek upraven 05.01.15 v 15:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.5.13 14:46

Založila jsem si na webnode.cz stránky a začala psát články. Jelikož jsem začala ještě před tím, než jsem si to řádně prohlídla a prostudovala (dobře mi tak), stalo se mi to, že jsem všechny nové články začala automaticky psát do novinek… Tak a co teď s tím. Představa, že i deset let staré články budou v novinkách, mě děsí, ale nevím, jak to přesunout a jestli to vůbec jde nějak propojit. Mám strach, že mi nezbyde, než to celé od podlahy předělat… Nevíte někdo, jestli to nejde nějak obejít a vyřešit jednodušeji? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
30.7.13 08:17

Prosím o radu. Před lety jsem vytvořila webové stránky, mám teda svou placenou doménu, a stránky jsem tak nějak lepila ve front page.
Ted bych to chtěla udělat nějak jednodušeji, třeba ve webnode nebo něčem podobném, jen netuším, jak je to s tou doménou, jde to tam nějak převést nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
30.7.13 09:12

Ahoj, stránky udělané ve webnode si můžeš propojit s vlastní doménou, nedávno jsem to tak dělala. Mají i docela rychlou podporu, stačí jim napsat dotaz a většinou rychle odpověděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
30.7.13 09:25
@alokea píše:
Ahoj, stránky udělané ve webnode si můžeš propojit s vlastní doménou, nedávno jsem to tak dělala. Mají i docela rychlou podporu, stačí jim napsat dotaz a většinou rychle odpověděli.

Moc díky.. tak jim zkusím napsat. Škoda že tam nemají někde nějak obecně napsáno jak na to.. Přijde mi tam hrozně málo informací. A jinak jsi s tím spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
30.7.13 13:04

Docela dobrý, trochu mě mrzí, že jsem si asi zbytečně zaplatila placenou verzi, ale to ení jejich chyba :-)

Transfer domény jsem ti chtěla poslat jako návod, ale je dostupný jen po přihlášení a ke konkrétnímu projektu, takže bych musela přiřadit k tomu svému novou doménu, aby to vygenerovalo návod (je konkrétně pro daný případ). Nicméně to není složitý (pro mě teda trochu jo, ale já jsem dost levá na toto). On ten webnode ti bude vnucovat, že si u nich máš koupit i tu správu domény, ale to není vůbec potřeba, rozhodně jim za to nemusíš nic platit (za správu chtějí docela dost vzhledem k cenám na netu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.7.13 13:29

Webnode - jak na to

Ahoj. Pokud chceš propojit web se svou zaregistrovanou doménou, uděláš to tak, že klikneš ve Webnode administraci na „Správa domén“ a následně pak klikneš na „Přiřaďte již zaregistrovanou doménu“. Nyní můžež buď do prázdné kolonky vložit tvoji doménu a kliknout na převést doménu. Doména bude nyní převedena k Webnode (zpoplatněno). Anebo další možnost je, že na té samé stránce v administraci si najdeš podtržené slova „můžete provést zde“. poté se ti otevře postup (je trochu složitější). :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.8.13 20:01

JAlbum na webnode

Mám fotogalerii v jAlbum. Stránky teď převádím na Webnode, placenou verzi. Fotogalerie na webnodu mi dost nevyhovuje, nebo jsem ji úplně nepochopila. Ráda bych použila tu fotogalerii co mám v jAlbum, a teď by mě zajímalo, jestli to vůbec lze, popřípadě jak na to. Poradíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.4.21 15:16

webnode propojení domény

@marmelada78 píše:
Prosím o radu. Před lety jsem vytvořila webové stránky, mám teda svou placenou doménu, a stránky jsem tak nějak lepila ve front page.
Ted bych to chtěla udělat nějak jednodušeji, třeba ve webnode nebo něčem podobném, jen netuším, jak je to s tou doménou, jde to tam nějak převést nebo jak?

ahoj, ta doména by se měla dát snadno připojit v nastavení. Tady je kdyžtak konkrétní návod, jak na to:
„Vlastní doménu pak připojíte přímo v šabloně v sekci “Nastavení” pod záložkou “Domény”, kde kliknete na “Použít existující doménu”. Tu pak jen vepíšete do příslušného políčka a převedete k Webnode.“

Pokud bys s tím něják zápasila, tak doporučuju obrátit se na zákaznickou podporu. Většinou odpoví do 24 hodin a člověka nasměrují. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová