Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alinois píše:
Kdo by jako měl naběhnout? Nevim co si to dovolujete. Nic o mě nevíte ale máte takové názory. Jste zlá. Já tu můžu psát stejně jako Vy. Já nejsem žádný politický aktivista. Nevíte vůbec nic o tom čím jsem si prosla.Timto příspěvkem končím na emimino…jestli si to přečte nekdo s kým jsem si někdy psala o zdraví tak vám vsem přeji hodně štěstí.
Nic o mně nevíte ![]()
To je jako vyvěsit transparent: „Nemám pravdu a dobře to vím.“
@Alinois píše:
Kdo by jako měl naběhnout? Nevim co si to dovolujete. Nic o mě nevíte ale máte takové názory. Jste zlá. Já tu můžu psát stejně jako Vy. Já nejsem žádný politický aktivista. Nevíte vůbec nic o tom čím jsem si prosla.Timto příspěvkem končím na emimino…jestli si to přečte nekdo s kým jsem si někdy psala o zdraví tak vám vsem přeji hodně štěstí.
@KalamityJohn píše:
Nic o mně nevíteTo je jako vyvěsit transparent: „Nemám pravdu a dobře to vím.“
Johne ona ma vážnou nemoc. A jako ID potvrzuji, že se v penězích fakt nekoupeme
.
@zmrzlik píše:
Johne ona ma vážnou nemoc. A jako ID potvrzuji, že se v penězích fakt nekoupeme.
Tak to jste je špatně rozměnili. Doporučuji na koruny, bude jich na jednu vanu dost ![]()
@Margery píše:
Tak to jste je špatně rozměnili. Doporučuji na koruny, bude jich na jednu vanu dost
No a tvrdej dopad. ![]()
@zmrzlik píše:
Johne ona ma vážnou nemoc. A jako ID potvrzuji, že se v penězích fakt nekoupeme.
No tak každej má nějaký problémy o kterých tady nikdo nic neví.
@zmrzlik píše:
Děkuju a preji hodně štěstí
jinak pro ostatní, nemam ID snažím se zvládnout vše sama. Ale nemám sílu. Prognoza opravdu nevypadá dobře. Opravdu nejsem žádný zastance politiky a NE nefandim ani opozici.
@HappyPotato píše:
Ja neobhajuji kroky vlady (ale jestli to potrebujes vedet, jsem nespokojena, protoze vlada podle me neskrta dostatecne prisne).Ale v jednom prispevku obvinovat lidi, ze vyznavaji jen hodnotu penez, a zaroven kritizovat, ze si lide nemohou zadat o financni pomoc, si mirne receno dost protireci.
Vláda škrtá blbě a málo. Musí zestihlit stát. Nesnažit se všechny vodit za ruku a o všechno se starat a taky o všem rozhodovat.
@neila píše:
Komuže to tenhle portál patří??![]()
tak Babišoví už ne
@inkakřivák píše:
Vláda škrtá blbě a málo. Musí zestihlit stát. Nesnažit se všechny vodit za ruku a o všechno se starat a taky o všem rozhodovat.
V tom s tebou plne souhlasim.
@Vztahový expert píše:
Velmi povedené video.Luděk
Povedené to ano, ale rok staré, ne? Mezitím se energie zase uklidnily. Opravdu, není proč kňourat, jsou doby horší, jsou doby lepší. Ted je asi mírně horší, ale stále se neděje nic tak zvláštního. Jsem zvědavá, na co bude Okamura a spol. nadávat. Ale on si něco najde.
@šklíbakočka píše:
Povedené to ano, ale rok staré, ne? Mezitím se energie zase uklidnily. Opravdu, není proč kňourat, jsou doby horší, jsou doby lepší. Ted je asi mírně horší, ale stále se neděje nic tak zvláštního. Jsem zvědavá, na co bude Okamura a spol. nadávat. Ale on si něco najde.
Někdo kňourá kvůli energiím, někdo kvůli kňourání nebo Okamurovi. Až lidé přestanou kňourat, bude ve společnosti mnohem lepší atmosféra a lépe se bude pracovat na hodnotách a lepší politické kultuře, což jako libtard jen uvítám.
Luděk