Dráždivý noční kašel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65395
9.12.13 10:55

@Peettrraa i u nás…
:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
15.1.15 16:48

Ahoj mamky, dcerka mi už jeden a půl měsíce v noci kašle. Většinou těsně před usnutím(takový který jí nutí na zvracení), pak kolem jedné a ráno vykašlává trošku hleny. V noci kašle ze spánku, nebudí jí. Léky proti kašli vůbec nezabírají, nezaznamenala jsem žádný účinek a už týden je nedávám. Nevím jestli už s tím jít k doktorovi a nebo to nechat ještě být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
15.1.15 16:49

Ahoj mamky, dcerka mi už jeden a půl měsíce v noci kašle. Většinou těsně před usnutím(takový který jí nutí na zvracení), pak kolem jedné a ráno vykašlává trošku hleny. V noci kašle ze spánku, nebudí jí. Léky proti kašli vůbec nezabírají, nezaznamenala jsem žádný účinek a už týden je nedávám. Nevím jestli už s tím jít k doktorovi a nebo to nechat ještě být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
15.1.15 16:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
15.1.15 17:02

Ahoj, sla bych doktorovi muze to byt astma :nevim: Nemate v mistnosti prilis suchy vzduch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
15.1.15 17:04

@kokomo právě, že ne. Je to starší barák, je tu spíš opačný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
15.1.15 17:06

@veeeraf a zkouseli jste dat na noc Ditustat? Ale ja bych sla po takove dobe radsi k doktorovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
15.1.15 17:07

Ahoj, zrovna řešíme to samé, včera ji doktorka vzala stěr z krku a výsledky budou v pondělí. Ale prý to u nás vypadá na astma, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
15.1.15 17:11

@Evinka164 a ona se v noci dusila?? Nebo měla jen ten kašel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
15.1.15 17:22

Muj syn ma presne to samy uz 2 mesice a resime to na alergologii. Testy mame za sebou- alergicky neni, za tydrn tam jdeme na ko, tak jsem zvedava :roll: Dcera ma pruduskove astma, tak jestli ma i on?… :nevim: :(
Jdi s ni k dr…

• Citovat
  • Upravit
1810
15.1.15 17:24

@veeeraf až se dáví a natahuje ji. Jak lehne, tak začne kašlat, pak to samé okolo jedné v noci, pak okolo čtvrté ráno. Při odpoledním spaní kašle taky. Dávám jí denně Aerius a na radu mudr jsme dávala ráno mucosolvan a večer stoptussin, ale bylo to k ničemu. Teď uvidíme, jak dopadne ten stěr. Ani do školky ji kvůli tomu nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
15.1.15 18:08

@Evinka164 tý jo, tak to je přesný..příští týden tam tedy taky naklušu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
15.1.15 18:13

Zkus dávat cibulovej sirup a třeba olejovej zabal.. Jestli je zahlenena, tak je jasný že jí to dráždí ke kašli když si lehne. Měli jsme podobnej problém.. Jo a v noci víc pod hlavu zkus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
15.1.15 19:46

@veeeraf A nemá teploty? Známé malá měla náběh na zápal plic. Cibule s cukrem u nás na podobný kašel zabrala, ale malou trápily vyloženě stékající hleny a vypadalo to jako dráždivý kašel. Ještě je fajn nakrájená cibule k posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
15.1.15 21:33

Testy na plicní chlamydie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie