DRIVE-IN odběrové místo covid

28
19.9.20 12:18

DRIVE-IN odběrové místo covid

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s testem na covid, u dítěte, formou DRIVE-IN odběru? Synovi bude osm let, vzala bych si ho v sedačce na přední sedadlo, abych mu přidržela hlavu, ale stále si nejsem jistá, jestli to zvládneme. Z hlediska snížení rizika nákazy mi DRIVE-IN přijde bezpečnější. Díky moc za informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.9.20 12:28

Byla jsem se stejně starým synem. Seděl vzadu ve své autosedačce a já se pouze v autě otočila a držela ho za ruku. Nutno dodat, že mu vytékaly nudle, takže odběr vůbec nebyl tak hluboký jako se ukazuje v médiích. Tudíž to pro něj nebylo až tak nepříjemné.

• Citovat
  • Upravit
1908
19.9.20 12:32

Na drive in bývá taky děsná fronta, já jsem s dcerou 17m čekala 1,5h. Ještě že spala :roll:. Vzbudila ji až sestřička ve skafandru. Jen jsem posunula do zadu sedadlo a přidržela ji. Řvala celou cestu domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
19.9.20 12:57

A jak to tam probíhá? to se něco vyplní a pak se čeká? A kolik to stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
19.9.20 13:14

@Martík78

A proč tahat dítě na odběry?
Není lepší nechat dítě 2 týdny doma a pak ho vzít na test protilátek?

Nechápej mě špatně, nejsem anticovidista. Ale jestli ho má nebo ne, neovlivní průběh léčby a vystavovat ho riziku nákazy mi přijde zbytečné… Pokud nepotřebuju potvrzení o covid pozitivní/negativní pro nějaké další ošetření nebo školu nebo nevím, tak mi to přijde zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.9.20 13:15

Bohužel potřebujeme potvrzení pro školu, jinak bych ho také nezatěžovala testem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí