Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jedno takové manželství znám a jsou moc spokojení 🙂 Asi si tehdy jen potřebovali vyjasnit nějaké věci, aby zjistili, že bez sebe nemůžou být 🙂
@Anonymní píše: Více
No nevím, jak bych se znova nevdavala. Majetky můžete pověsit jinak. A potvrzení, ze jste uz 2 roky pár…
kolik vám je? 18? Ze na takove kraviny hrajete? Nestačí vám jako potvrzení, ze spolu sdílite domácnost, intimní, osobní věci, které s nikým jiným nesdilite?
@Anonymní píše: Více
Záleží jak moc jste si stihli během prvního pokusu ublížit. Čím méně, tím líp.
Záleží jak moc jste si v mezidobí natloukli ústa. Čím víc, tím líp.
No, v rodině jsme to měli, rozvedli se nakonec i podruhé ![]()
ne že bych to zakladatelce přála, vyjít to může a taky nemusí…
My jsme se s manželem sice nerozvedli, ale po pár letech od jeho nevěry, jsme obnovovali náš manželský slib. Mě by to ani nenapadlo, ale když mě po asi 3 letech znovu požádal o ruku, byl to hezký nový začátek.
Vztahy jsou různé. Může se stát, že to nevyjde ani na podruhé a nebo spolu můžete být do konce života
přeju hodně štěstí
pro mě obnovení slibu bylo snad hezčí než svatba, nemusela jsem na té akci trpět lidi, kteří se na svatbu zvali,,ze slušnosti,, 😅
Ano, rodiče se k sobě po čase vrátili. Teda svatbu už nestihli, ale lepší jak napoprvé.
Kamarádovi rodiče se vzali podruhý a taky lepší jak poprvé.
Obojí se rozváděli po letech „z blbosti“. Uvědomili si, že je jim spolu fajn.
Přeji krásný svatební den a hodně lásky ať je vám krásně!
Tykže jste se z nějakého důvodu rozešli a pak znovu k sobě? Hmm, to nechápu. Spolužačka mojí ženy tuhle blbostu udělala. Lituje.
Vlastní zkušenost nemám, ale v práci to máme
. Funguje to výborně a teď už je to prý navždycky.