Partner a můj 16letý syn

Anonymní
8.3.14 23:27

Druhej kiks partnera vůči dítěti.

Mám syna 16 let, je v pubertě. A pak malé dítě s novým partnerem. Chlap je dobrej, platí klukovi vše, snaží se ho vychovávat. No, dnes večer na sebe drzkovali, strčil do nej, a kluk spadnul na postel a měl z toho zlomenej malicek. Jinak spolu vycházejí. Jen chlap chce, ať se kluk učí a nedrzkuje na mě. Ale bylo to už podruhé, co se něco mezi nima stalo. Jsem z toho špatná. Kluk mi dnes řekl na pohotovosti, že nás má dost a že chce na internat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2777
8.3.14 23:31

No, možná by se měl partner naučit, že do dítěte se nestrká :zed: Pokud kluk chce, dala bych ho na internát, než dojde k něčemu horšímu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
8.3.14 23:31

Zlomený malíček? Šla bych na ten internát taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
8.3.14 23:33

Zlomila bych mu celou nohu, chlapovi. :roll:

Tak jedna vec je, ze se kluka snazi vychovavat, ale druhá že do nej strká. To neni kiks, to je normalni zhovadilost. Taky bych chtela na internát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
8.3.14 23:35

Přečetla jsem to chlapovi a tvrdí, že na nějaké posouzení situace má málo informací.
Tak vycházejí spolu nebo vás má kluk plné zuby?
Manžel radí, počkat týden, 14 dní a zeptat se na ten intr znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.3.14 23:36

Zbavila bych se chlapa. Dítě je přednější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.14 23:36

Uvítala bych názory maminek, které řešili obdobné. Děkuji za pochopení. Mimochodem, kluk stál před postelí a sednul si na ni, když do něj chlap strčil. Ne, že by mu to udělal naschvál.

• Citovat
  • Upravit
13141
8.3.14 23:38
@Anonymní píše:
Uvítala bych názory maminek, které řešili obdobné. Děkuji za pochopení. Mimochodem, kluk stál před postelí a sednul si na ni, když do něj chlap strčil. Ne, že by mu to udělal naschvál.

nech vychladnout emoce, svolej rodinnou radu, domluvte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.14 23:39

@Burj Chalifa no tak já se ho zbavit nechci, jen se zachovat k oboum fair. Zbavenim se chlapa toho moc nevyřeším.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.14 23:40

@omites ok, to mi přijde rrozumný. Ať každej řekne svoje a najde se řešení dobrý pro všechny.

• Citovat
  • Upravit
3175
8.3.14 23:41
@Anonymní píše:

tak sedel nebo stal? :think: A jak si zlomil ten prst? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
8.3.14 23:43
@Anonymní píše:
@omites ok, to mi přijde rrozumný. Ať každej řekne svoje a najde se řešení dobrý pro všechny.

my jsme to tak dělaly. Byly jsme sami s mamkou, já 15, ségra 10. Později přibyl mamčin partner. S ním se ale domluvit, bohužel, nedalo, i když jsme se snažily. Ale by jsme právě byly vychovány tak, že můžeme říct názor a máme právo se k situaci vyjádřit, nejlépe si právě sednout, vyslechnout navzájem názor druhého a udělat na závěr nějaký kompromis. I když jsme byly puberťačky a někdy to dalo dost práce, docela to fungovalo a výsledný kompromis jsme se snažily dodržet, protože jsme se podílely na jeho vytvoření.

Přeji pevné nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
8.3.14 23:46

Možná by ten internát pomohl všem. Když jsem začala chodit s dnes už manželem, měl ve vlastní péči dceru ve stejném věku (16), soužití bylo strašný, vychovávat jsem se ji nesnažila vůbec, na to už se mi zdálo pozdě a navíc svoji mámu měla. Je fakt, že fyzicky jsme po sobě nikdy nevyjely, ale u chlapů je to jiný, občas jsem jí měla chuť zlomit nejen malíček. Klid nastal až když se holka nakonec rozhodla odstěhovat, tam to bylo kdo z koho, já už bych o moc dýl nevydržela (i když už jsem byla těhotná). „Dítě“ v 16ti umí vytvořit docela silnej psychickej teror, po svých zkušenostech bych Tvého manžela šmahem neodsuzovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.14 23:47

@jakuve kluk stál a chlap mu řekl, ať si na něj neotvira pusu no a kluk se postavil blíž k němu a řekl, nebo co? Vyprovokoval ho. Chlap do něj strčil, ale věděl, že si sedne na postel. Nebyla to žádná velká rána. Ani zle, nebo úmyslně.

• Citovat
  • Upravit
8.3.14 23:51
@Anonymní píše:
Mám syna 16 let, je v pubertě. A pak malé dítě s novým partnerem. Chlap je dobrej, platí klukovi vše, snaží se ho vychovávat. No, dnes večer na sebe drzkovali, strčil do nej, a kluk spadnul na postel a měl z toho zlomenej malicek. Jinak spolu vycházejí. Jen chlap chce, ať se kluk učí a nedrzkuje na mě. Ale bylo to už podruhé, co se něco mezi nima stalo. Jsem z toho špatná. Kluk mi dnes řekl na pohotovosti, že nás má dost a že chce na internat.

Chtělo by to více podrobněji popsat danou situaci + situaci před tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí