Partner a můj 16letý syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
9.3.14 07:37
@omites píše:
Přečetla jsem to chlapovi a tvrdí, že na nějaké posouzení situace má málo informací.
Tak vycházejí spolu nebo vás má kluk plné zuby?
Manžel radí, počkat týden, 14 dní a zeptat se na ten intr znova.

souhlasim, navíc z toho co píše zakladatelka mi vyznívá, že to neudělal schválněš, spíš to byla neštástná náhoda, jak se řiká. takže bych to fakt nehrotila a počkala jak se to vyvrbí :)

Příspěvek upraven 09.03.14 v 07:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
9.3.14 07:37
@Maculinka píše:
Přispěji se svým zážitkem. Byla jsem s bývalým partnerem, se kterým jsme cestovali. Zastavili jsme se na noc u nějakého jeho kamaráda, který tam měl nevlastního otce a vlastní matku.
Ve zkratce. Kamarád se oholil v rychlosti omylem žiletkou od nevlastního otce. Seděli jsme v obýváku i s jeho matkou a najednou tam vtrhl ten nevl. otec a začal neskutečně řvát. Vůbec mu nevadilo, že tam jsme my. Toho kluka zmlátil před námi tak, že mu tekla krev. Já chtěla volat policii a jeho matka mě zastavila, že se do toho nemám plést, že je to normální a prý si syn měl uvědomit, že ta žiletka není jeho.
Chlapec nebyl ani drzý a ani se nebránil.
Přesně toto beru jako HNUS. Ale to, co napsala zakladatelka, tak to si jen synátor v pubertě vyskakuje a žduchnutí neberu jako kdovíjakou agresi ani od nevlastního otce. Prostě ho vyprovokoval. Třeba vlastní otec by mu už jednu lepnul. :nevim: Tohle si já dovolit na svého otce v době puberty, tak z jedné strany přiletí facka a z druhé strany stěna :mrgreen:

Přesně tak, jako člověk si nemůže od puberťáků nechat líbit všechno. a že je kluk blbec a přisednul si malíček je jeho vina :jazyk: Vyhazovat chlapa, za to, že si nenechá nas*at na hlavu od puberťáka. Bomba, nedivím se těm statistikám rozvodů. Ale asi ty, co by chlapa šmahem vyhodily maj doma malé dítě, puberťáka vidí leda v krámě nebo autobusu :pankac:

Příspěvek upraven 09.03.14 v 07:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.3.14 07:39

@araw jo tak nějak souhlas…mě vůbec fascinuje, jak jsou tady všichni se všim hned hotový a hned by každýho vyhazovaly :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
9.3.14 07:50

Moje ségra měla taky hodně bouřlivou pubertu, místo učení si dělala nehty, lítala po venku.
Měla měsíc do závěrečných zkoušek na učňáku, taťka ji chtěl vyzkoušet, neuměla vůbec nic.

Tak se naštval, vzal na ni vařechu (jj, měla 17 a on na ni s vařechou), dala si ruce na zadek a taťka ji nechtě zlomil prst (taťka nás nikdy nemlátil - pro rýpalky).
Ten byl z toho chudák špatný.

Ale ségra nakonec udělala závěrečné zkoušky.

Bych to rozhodně nehrotila. Vzhledem k tomu, že píšeš, že syn na tebe držkuje a to se tvému chlapovi nelíbí, tak si myslím, že je kluk v pubertě a k tomuto došlo nešťastnou náhodou.
Kdyby to udělal jeho vlastní otec (za stejné situace), taky bys jej stěhovala pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
9.3.14 08:15
@Anonymní píše:
Mám syna 16 let, je v pubertě. A pak malé dítě s novým partnerem. Chlap je dobrej, platí klukovi vše, snaží se ho vychovávat. No, dnes večer na sebe drzkovali, strčil do nej, a kluk spadnul na postel a měl z toho zlomenej malicek. Jinak spolu vycházejí. Jen chlap chce, ať se kluk učí a nedrzkuje na mě. Ale bylo to už podruhé, co se něco mezi nima stalo. Jsem z toho špatná. Kluk mi dnes řekl na pohotovosti, že nás má dost a že chce na internat.

Nemyslím si, že by to partner udělal schválně. 16. letý kluk umí být protivný, urýpaný a uštěkaný, nejspíš je to pro něj taky těžký, mít nevlastního otce, malýho sourozence…co si pamatuju ze svého povolání před první mateřskou tak to ty starší děti vždycky dost blbě nesou, když leta vyrůstají sami a najednou si máma domu přitáhne novýho chlapa, pořídí si s ním dítě a on musí najednou respektovat 2 nový lidi. Navíc puberta je pro někoho náročná sama o sobě.
Sedla bych si s oběma a zkusila promluvit. Nejdřív z každým zvlášť, pak dohromady. Nastavila bych pravidla, že pokud jeden z nich uvidí, že ten druhý už je hodně načatý, tak se sbalí a odejde do jiný místnosti, než aby se hádali, strkali a lámali si prsty. Příštěto totiž může skončit mnohem hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
9.3.14 08:15

Ted budu OT, ale nechápu přejmenovávání tématu takhle tupě. To vypadá jak kdyby ten chlap zlomil tomu klukovi malíček schválně :roll: Že holt si sedlo to nebohé dítě na postel tak vemenoidně že si zlomilo malíček za to snad nikdo nemůže. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
9.3.14 08:17

Jo a taky mě baví, jak tady každej radí dát dvouleťákovi přes zadek za každou kravinu, ale do puboše strčit.. ups to néé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
9.3.14 08:17
@Anonymní píše:
@jakuve kluk stál a chlap mu řekl, ať si na něj neotvira pusu no a kluk se postavil blíž k němu a řekl, nebo co? Vyprovokoval ho. Chlap do něj strčil, ale věděl, že si sedne na postel. Nebyla to žádná velká rána. Ani zle, nebo úmyslně.

Tohle je běžné v celé zvířecí říši, takto si chlapi vymezují svůj prostor. Je blbý, že si toto nemůže syn odprožít s vlastním otcem - tam by nevznikaly ty nejistoty, co je ještě přijatelné.. Ale tím, že si muž zjedná pořádek a nad synem udržuje převahu, ho učí tomu, že i on se jednou bude umět v dospělosti prosadit.. Je dobré, když ve sporech sem tam očas vyhraje syn - ovšem nějak elegantně - ne, že tátovi zlomí čelist, ale třeba přijde s nějakým nápadem, který chlap po diskuzi ocení a přijme..
Internát je útěk, to nic nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
9.3.14 08:21

Teď dočítám, jaký je synáček kvítko. Neučí se, chodí na drahou školu a věčně dřepí u kompu, tak ten by letěl. Státní škola, intr a s kompem by měl taky útrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
9.3.14 08:26
@lleennttiillkkaa píše:
Teď dočítám, jaký je synáček kvítko. Neučí se, chodí na drahou školu a věčně dřepí u kompu, tak ten by letěl. Státní škola, intr a s kompem by měl taky útrum.

Souhlas. Já říct tátovi NEBO CO?,tak mi takovou švihne, že si to příště radši rozmyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
9.3.14 08:27
@Tereza1986 píše:
Souhlas. Já říct tátovi NEBO CO?,tak mi takovou švihne, že si to příště radši rozmyslím.

přesně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
9.3.14 09:27

Já řekla ve 14ti tátovi,,,a to jako proč"?Přilítla jedna jedna zprava a druhá následovala zleva o futra :lol: :lol:

Takže se otčínovi nediví, že ho strčil, má asi pevné nervy, že se ovládl a nedal mu po papule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
9.3.14 10:05
@marmelada78 píše:
Jo a taky mě baví, jak tady každej radí dát dvouleťákovi přes zadek za každou kravinu, ale do puboše strčit.. ups to néé..

my nebijeme ani toho tříleťáky (nemáme dvouleťáka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
9.3.14 10:08

Je více možností, krajní situace jsou dvě:

1/ dobře spolu vycházejí, a malíček je jenom sakra blbá náhoda, podobná šťouchanice se stala jen dvakrát, to fakt není moc, kluk vám říká, že chce na intr, protože je to pubertální zkrat, kdo si někdy neříkal, jak jsem se moh narodit takovým… 2/ to, že spolu vycházejí, si myslíš ty, protože je to tak snazší. malíček se zlomil náhodou při potyčce, která byla jedna ze dvou, o nichž víš ty, dál netušíš, co se mezi nimi děje. Kluk vás má dost a chce na intr, a říká ti to zrovna na pohotovosti, když ho zrovna dost bolí fyzický následek otčímovy lásky…

si vyber…

můžeš si přečíst mé deníčky Život s medvědem I a II, a co mi na to ostatní holky napsaly. U nás je to o naprosté odmítavosti oboustranné, naštěstí si chlapi umí stanovit hranice, takže ke střetům nedochází, kluk má střídavou péči, a přesto, že má být týden u mne a týden u táty, je většinou u mne, a je šťastnej a spokojenej, teda teď ne, protože jeho vyvolená nechce jít na rande :) ale o té nevraživosti vím svý, u nás jsem to „pobrala“ já, a musela jsem partnerovi naprosto jasně vymezit hranice a dát fakt drsně najevo, že jsem ochotná udělat cokoliv, abych své děti OBĚ ochránila.

Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
9.3.14 12:10

Některé tady dělají ze syna bonánka, ale víme jací puberťáci, zvlášť kluci, jsou. Jsem na straně toho chlapa. Kluka dala na intr, už jen proto abych si já odpočinula :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí