Druhý příchod Kristova vědomí

13331
22.6.16 20:10

Druhý příchod Kristova vědomí

Co si o tom myslíte?

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1528
22.6.16 20:24

Že by obě potřebovaly chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.6.16 20:24

Nevím, ale když někdo plete dohromady energie, Krista a reinkarnaci, nějak se mi to nepozdává… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
22.6.16 20:25

To na čem jedou chci taky, musí to být hodně dobrý matroš :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
22.6.16 20:26

Já myslím, že by Kačenka i její kamarádka potřebovaly předepsat silnější léky. Ty, co berou teď jim asi nepostačují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395

Jezisi :roll: to by mela videt moje blazniva matka… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
22.6.16 20:27

Ona je totiz presne takova, jak ty dve na videu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
22.6.16 20:31

:think: lidský mozek dává vykvést podivným květům. a že takových různých magorů po světě běhá, to je hrozná představa. Jejich psychiatr asi něco zanedbal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.6.16 20:32

Příspěvek upraven 23.06.16 v 06:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
22.6.16 20:34
@hanyny píše:
Já myslím, že by Kačenka i její kamarádka potřebovaly předepsat silnější léky. Ty, co berou teď jim asi nepostačují :mrgreen:

chlapa a 3× denně pak by na tohle neměly ani pomyšlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.6.16 20:40

No k zamyšlení je tohle

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624

Práci na ně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
@chipsa píše:
Já je neodsuzuji, co když na tom něco bude? :think:

Víš kolik vybíraj za jedno sezení? A maj prý na dlouho zarezervované ty svoje dýchánky, od různých magorů, který tomu věří. Takže prost byznys :nevim: vydělávání na hloupých, zoufalých lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
@chipsa píše:
Já je neodsuzuji, co když na tom něco bude? :think:

To myslis vazne? Prosimte :-/ jako tyhle lidi (jako moje matka) veri temhle vsem vecem…ani, nektere veci i dle me jsou mozne (treba tvorit si realitu myslenkou) ale je velikej rozdil v tom, jak to clovek vnima. Podle me napriklad to tvoreni si reality myslenkou spociva v tom, jak celkove jednas, premyslis…urcite z vlastnich zkusenosti vis, ze kdyz mas dovrou naladu, myskis pozitivne, tak se ti i dari. Naopak, kdyz mas negativni myslenky a spatnou naladu, nevede se ti…u me to tak funguje a tak i chapu to, ze muzes tvorit realitu myslenim. Ale jsou lide (jako moje matka), kteri nemysli realne. Pochopi to „jinak“ a cekaji, ze muzou sedet doma na pr.deli, prwdstavovat si kufricek s miliony a mysli si, ze jim ten kufricek asi spadne z letadla na hlavu.. :roll: nic pro to nedelaji chapes? Jen „veri“ a predstavuji si…to je oroste nerealne. Stejne jako přehánět az do takovych mezi, ze nejaka Kacenka je novy Jezis nebo co. Jako nevim. To je podle me moc. Na tech vecech obecne, kterym oni veri, neco asi je, pokud to ale beres tak nejak s rozumem a realisticky..ale neco je fakt uz přehnaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová