Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, ale když někdo plete dohromady energie, Krista a reinkarnaci, nějak se mi to nepozdává…
![]()
Já myslím, že by Kačenka i její kamarádka potřebovaly předepsat silnější léky. Ty, co berou teď jim asi nepostačují ![]()
lidský mozek dává vykvést podivným květům. a že takových různých magorů po světě běhá, to je hrozná představa. Jejich psychiatr asi něco zanedbal…
@hanyny píše:
Já myslím, že by Kačenka i její kamarádka potřebovaly předepsat silnější léky. Ty, co berou teď jim asi nepostačují
chlapa a 3× denně pak by na tohle neměly ani pomyšlení…
@chipsa píše:
Já je neodsuzuji, co když na tom něco bude?
Víš kolik vybíraj za jedno sezení? A maj prý na dlouho zarezervované ty svoje dýchánky, od různých magorů, který tomu věří. Takže prost byznys
vydělávání na hloupých, zoufalých lidech.
@chipsa píše:
Já je neodsuzuji, co když na tom něco bude?
To myslis vazne? Prosimte :-/ jako tyhle lidi (jako moje matka) veri temhle vsem vecem…ani, nektere veci i dle me jsou mozne (treba tvorit si realitu myslenkou) ale je velikej rozdil v tom, jak to clovek vnima. Podle me napriklad to tvoreni si reality myslenkou spociva v tom, jak celkove jednas, premyslis…urcite z vlastnich zkusenosti vis, ze kdyz mas dovrou naladu, myskis pozitivne, tak se ti i dari. Naopak, kdyz mas negativni myslenky a spatnou naladu, nevede se ti…u me to tak funguje a tak i chapu to, ze muzes tvorit realitu myslenim. Ale jsou lide (jako moje matka), kteri nemysli realne. Pochopi to „jinak“ a cekaji, ze muzou sedet doma na pr.deli, prwdstavovat si kufricek s miliony a mysli si, ze jim ten kufricek asi spadne z letadla na hlavu..
nic pro to nedelaji chapes? Jen „veri“ a predstavuji si…to je oroste nerealne. Stejne jako přehánět az do takovych mezi, ze nejaka Kacenka je novy Jezis nebo co. Jako nevim. To je podle me moc. Na tech vecech obecne, kterym oni veri, neco asi je, pokud to ale beres tak nejak s rozumem a realisticky..ale neco je fakt uz přehnaný