Fobie z pavouků

13331
22.6.16 14:34

Fobie z pavouků

Co s tímto problémem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
22.6.16 14:47

@chipsa psycholog.. znají fígle, umí s Tebou pracovat, aby to povolilo ;) nebo se stav, náš malej Ti ukáže, že se není čeho bát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
22.6.16 14:48
@chipsa píše:
Co s tímto problémem?

Ahoj :mavam:

Já se hlásím, nevím co s tím.. Zásobuji se raději různými spreji.. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
22.6.16 14:50

fobie

Podle mě to odstranit nejde. Já s tím žiju 46 let a nikdy mě to nenapadlo odstraňovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.6.16 14:51
@Heinich píše:
Podle mě to odstranit nejde. Já s tím žiju 46 let a nikdy mě to nenapadlo odstraňovat. :)

jde, stačí s tím pracovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.6.16 14:52
@martina.se píše:
@chipsa psycholog.. znají fígle, umí s Tebou pracovat, aby to povolilo ;) nebo se stav, náš malej Ti ukáže, že se není čeho bát :hug:

Nevím kde bydlíš, ale já už vážně uvažuji o psychologovi. Trpím tím od ranného věku, vidím ty třepetající se nožičky a fůůůůůůůůůůůůůůůj, nemůžu dál :nevim: Vždycky jakoby ochrnu, úplně se začnu třepat a zdrhám pryč. Dneska jsem vyklízela staré zavařeniny ze sklepa, objevilo se tam takové hnusné, nohaté pavoučisko. Udělala jsem randál na celej barák a chlap, který byl po noční, to musel jít zabít :oops: Řval na mě, že tohle už není normální, at si najdu doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
22.6.16 14:54

Chalupu plnou pokoutníků a jednoho obřího ráno u miminka v postýlce cca 10 cm od hlavičky :mrgreen: musela jsem si s ním poradit a od té doby je zvladám tolerovat..teda vlastně jsem se nejdřív musela překonat a vůbec zalehnout do postele :oops: né, že bych si pavouka zrovna vzala do ruky, ale aspoň už je zvládnu zabít nebo zavřít do sklenice a vyhodit venku ;) ale určitě existuje nějaká pomoc psychologa nebo tak..pokud máš opravdu velikou fobii, asi bych se obrátila na odborníka :kytka: je hrozné, když taková „prkotina“ člověku omezuje život :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
22.6.16 14:55
@martina.se píše:
jde, stačí s tím pracovat. :think:

Nejde ani tak o strach, spíš o štítění se (těch velkých) menší mi nevadí. Prostě mi strašně vadí ten tvar těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
22.6.16 14:55
@chipsa píše:
Nevím kde bydlíš, ale já už vážně uvažuji o psychologovi. Trpím tím od ranného věku, vidím ty třepetající se nožičky a fůůůůůůůůůůůůůůůj, nemůžu dál :nevim: Vždycky jakoby ochrnu,úplně se začnu třepat a zdrhám pryč. Dneska jsem vyklízela staré zavařeniny ze sklepa, objevilo se tam takové hnusné, nohaté pavoučisko. Udělala jsem randál na celej barák a chlap, který byl po noční, to musel jít zabít :oops: Řval na mě, že tohle už není normální, at si najdu doktora.

Taky celá „ochrnu“ :oops: :oops: Ale nemůžu utéci, vždy hlídám kde je…,abych o tom mohla někomu říct, aby ho mohl zlikvidovat… :oops: nejhorší je, když vím, že tam byl a pak je pryč 8o 8o a já nevím kam :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.6.16 14:56
@WERISKA píše:
Ahoj :mavam:Já se hlásím, nevím co s tím.. Zásobuji se raději různými spreji.. :oops: :oops:

jo dneska jsem našla takovou hnusnou potvoru na amarilisu. Šla jsem ho zrovna zalívat. Tak jsem vodu nalila na pavouka a on se začal tak hnusně motat dokola. Musela jsem utéct :oops: Nemám odvahu to rozmáčknout v hadře fuj, blééééééééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
@hanulka.iks píše:
Chalupu plnou pokoutníků a jednoho obřího ráno u miminka v postýlce cca 10 cm od hlavičky :mrgreen: musela jsem si s ním poradit a od té doby je zvladám tolerovat..teda vlastně jsem se nejdřív musela překonat a vůbec zalehnout do postele :oops: né, že bych si pavouka zrovna vzala do ruky, ale aspoň už je zvládnu zabít nebo zavřít do sklenice a vyhodit venku ;) ale určitě existuje nějaká pomoc psychologa nebo tak..pokud máš opravdu velikou fobii, asi bych se obrátila na odborníka :kytka: je hrozné, když taková „prkotina“ člověku omezuje život :think:

Tak zabít je umím taky. Ale štítění zůstává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
@Heinich píše:
Nejde ani tak o strach, spíš o štítění se (těch velkých) menší mi nevadí. Prostě mi strašně vadí ten tvar těla.
:? :? :? plně Tě chápu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.6.16 14:57
@Heinich píše:
Nejde ani tak o strach, spíš o štítění se (těch velkých) menší mi nevadí. Prostě mi strašně vadí ten tvar těla.

ano, strašně se toho štítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
22.6.16 14:58
@chipsa píše:
jo dneska jsem našla takovou hnusnou potvoru na amarilisu. Šla jsem ho zrovna zalívat. Tak jsem vodu nalila na pavouka a on se začal tak hnusně motat dokola. Musela jsem utéct :oops: Nemám odvahu to rozmáčknout v hadře fuj, blééééééééééé

Musíš novinami, nebo plácačkou na mouchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
22.6.16 14:59

@chipsa tak to by mě taky zajímalo, já mám arachnofobii jak prase :nevim: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová