Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chipsa psycholog.. znají fígle, umí s Tebou pracovat, aby to povolilo
nebo se stav, náš malej Ti ukáže, že se není čeho bát ![]()
@chipsa píše:
Co s tímto problémem?
Ahoj ![]()
Já se hlásím, nevím co s tím.. Zásobuji se raději různými spreji..
![]()
Podle mě to odstranit nejde. Já s tím žiju 46 let a nikdy mě to nenapadlo odstraňovat. ![]()
@Heinich píše:
Podle mě to odstranit nejde. Já s tím žiju 46 let a nikdy mě to nenapadlo odstraňovat.
jde, stačí s tím pracovat. ![]()
@martina.se píše:
@chipsa psycholog.. znají fígle, umí s Tebou pracovat, aby to povolilonebo se stav, náš malej Ti ukáže, že se není čeho bát
Nevím kde bydlíš, ale já už vážně uvažuji o psychologovi. Trpím tím od ranného věku, vidím ty třepetající se nožičky a fůůůůůůůůůůůůůůůj, nemůžu dál
Vždycky jakoby ochrnu, úplně se začnu třepat a zdrhám pryč. Dneska jsem vyklízela staré zavařeniny ze sklepa, objevilo se tam takové hnusné, nohaté pavoučisko. Udělala jsem randál na celej barák a chlap, který byl po noční, to musel jít zabít
Řval na mě, že tohle už není normální, at si najdu doktora.
Chalupu plnou pokoutníků a jednoho obřího ráno u miminka v postýlce cca 10 cm od hlavičky
musela jsem si s ním poradit a od té doby je zvladám tolerovat..teda vlastně jsem se nejdřív musela překonat a vůbec zalehnout do postele
né, že bych si pavouka zrovna vzala do ruky, ale aspoň už je zvládnu zabít nebo zavřít do sklenice a vyhodit venku
ale určitě existuje nějaká pomoc psychologa nebo tak..pokud máš opravdu velikou fobii, asi bych se obrátila na odborníka
je hrozné, když taková „prkotina“ člověku omezuje život ![]()
@martina.se píše:
jde, stačí s tím pracovat.
Nejde ani tak o strach, spíš o štítění se (těch velkých) menší mi nevadí. Prostě mi strašně vadí ten tvar těla.
@chipsa píše:
Nevím kde bydlíš, ale já už vážně uvažuji o psychologovi. Trpím tím od ranného věku, vidím ty třepetající se nožičky a fůůůůůůůůůůůůůůůj, nemůžu dálVždycky jakoby ochrnu,úplně se začnu třepat a zdrhám pryč. Dneska jsem vyklízela staré zavařeniny ze sklepa, objevilo se tam takové hnusné, nohaté pavoučisko. Udělala jsem randál na celej barák a chlap, který byl po noční, to musel jít zabít
Řval na mě, že tohle už není normální, at si najdu doktora.
Taky celá „ochrnu“
Ale nemůžu utéci, vždy hlídám kde je…,abych o tom mohla někomu říct, aby ho mohl zlikvidovat…
nejhorší je, když vím, že tam byl a pak je pryč
a já nevím kam
![]()
@WERISKA píše:
AhojJá se hlásím, nevím co s tím.. Zásobuji se raději různými spreji..
![]()
jo dneska jsem našla takovou hnusnou potvoru na amarilisu. Šla jsem ho zrovna zalívat. Tak jsem vodu nalila na pavouka a on se začal tak hnusně motat dokola. Musela jsem utéct
Nemám odvahu to rozmáčknout v hadře fuj, blééééééééééé
@hanulka.iks píše:
Chalupu plnou pokoutníků a jednoho obřího ráno u miminka v postýlce cca 10 cm od hlavičkymusela jsem si s ním poradit a od té doby je zvladám tolerovat..teda vlastně jsem se nejdřív musela překonat a vůbec zalehnout do postele
né, že bych si pavouka zrovna vzala do ruky, ale aspoň už je zvládnu zabít nebo zavřít do sklenice a vyhodit venku
ale určitě existuje nějaká pomoc psychologa nebo tak..pokud máš opravdu velikou fobii, asi bych se obrátila na odborníka
je hrozné, když taková „prkotina“ člověku omezuje život
Tak zabít je umím taky. Ale štítění zůstává.
@Heinich píše:
Nejde ani tak o strach, spíš o štítění se (těch velkých) menší mi nevadí. Prostě mi strašně vadí ten tvar těla.
@Heinich píše:
ano, strašně se toho štítím.
@chipsa píše:
jo dneska jsem našla takovou hnusnou potvoru na amarilisu. Šla jsem ho zrovna zalívat. Tak jsem vodu nalila na pavouka a on se začal tak hnusně motat dokola. Musela jsem utéctNemám odvahu to rozmáčknout v hadře fuj, blééééééééééé
Musíš novinami, nebo plácačkou na mouchy.
@chipsa tak to by mě taky zajímalo, já mám arachnofobii jak prase
![]()