dTest opalovacích krémů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
22.7.14 00:48

@lekarnicka28 Kdyby ses ještě nudila 8) - co si myslíš o opalovacím oleji, novince? http://www.photoderm.cz/…olej-spf-30/ Horší než krém? Může být lepší/srovnatelný? Kdyžtak moc dík. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
22.7.14 01:28

@Litta :D Sama zkušenost nemám, je to z novinek a já jsem už dlouho na „mateřské“.. Obecně vím, že vysoké faktory se do oleje špatně dostávaly..technologicky tam byl problém. Taky většina olejů má spíš nižší faktory, ale zároveň vím, že na tom firmy pracovaly pro jejich oblíbenost. Bioderma je solidní firma, jim bych celkem věřila, co se UV ochrany týká. Ale olej určitě nebude voděodolný :)
Až vyzkoušíš, dej vědět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
6.5.15 13:03

Zdravím :mavam:, ráda bych se zeptala, pro jaký opalovací krém pro děti se letos rozhodujete. Děkuji za tipy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
6.5.15 13:12

Já budu domazávat co zbylo od loňska, vítěze testu - tuším Nivea Baby atd… :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
6.5.15 13:18

@Voltiček - zrovna vcera jsem nad tim taky premyslela. Koukala jsem ze v dtestu nejlepe vysel krem z Lidlu. ;)
 http://www.babyonline.cz/…i-kremy-test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
6.5.15 13:18

Loni vyhrál opalovací krém pro děti z Lidlu. Před všema možnýma, na plný čáře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
6.5.15 13:19

A nemáte někdo zkušenost s opalovacími krémy z Justu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.5.15 13:36

Mrkvovy nebo malinovy olej - SPF 30 a 50, stopro prirodni :-)

• Citovat
  • Upravit
11117
6.5.15 14:38
@Lizzi píše:
Mrkvovy nebo malinovy olej - SPF 30 a 50, stopro prirodni :-)

lekari pred tim sice varuji a u deti je to obzvlast nebezpecne, ale nekdo radeji vystavi dite riziku nez by je namazal necim od tech „hnusnych imperialistu“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.5.15 14:41
@Ali-Ali píše:
lekari pred tim sice varuji a u deti je to obzvlast nebezpecne, ale nekdo radeji vystavi dite riziku nez by je namazal necim od tech „hnusnych imperialistu“ :roll:

hnusnych imperialistu? a to jsem napsala kde? :-D

• Citovat
  • Upravit
1364
6.5.15 14:48

Holky, já asi budu u nás tradiční - Daylong kids nebo La roche (ale ta cena) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
6.5.15 15:06
@Lizzi píše:
hnusnych imperialistu? a to jsem napsala kde? :-D

zkusenost z emimina - vyrobci UM, velke kosmeticke firmy, farmaceuticke firmy - vsechno jedna banda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.5.15 15:10

@Ali-Ali ja jsem jen odpovedela na otazku zakladatelky, co pouzivame proti slunci..

• Citovat
  • Upravit
11620
6.5.15 15:31
@Ali-Ali píše:
lekari pred tim sice varuji a u deti je to obzvlast nebezpecne, ale nekdo radeji vystavi dite riziku nez by je namazal necim od tech „hnusnych imperialistu“ :roll:

varují před natíráním mrkvovým a malinovým olejem 8o, nebo máš na mysli nedostatečné UV? Bez ironie myšleno. Loni jsem měla 30 Alverde a děcko fototyp 1 v pohodě (u moře jsme nebyli), akorát furt bílé, jakokdybych ho omáchala ve vápně. Kvůli miminu jsem měla daylong baby, tak na repre jsem mazala i starší tím. Letos musím najít něco jinýho :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.6.19 10:26

Ahoj,
ozivuji diskusi. Dtest ma aktualni výsledky dětských opalovacích pripravku. Podeli se někdo o výsledky? Diky

https://www.dtest.cz/…ipravku-2019

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí