Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@lekarnicka28 Kdyby ses ještě nudila
- co si myslíš o opalovacím oleji, novince? http://www.photoderm.cz/…olej-spf-30/ Horší než krém? Může být lepší/srovnatelný? Kdyžtak moc dík. ![]()
@Litta
Sama zkušenost nemám, je to z novinek a já jsem už dlouho na „mateřské“.. Obecně vím, že vysoké faktory se do oleje špatně dostávaly..technologicky tam byl problém. Taky většina olejů má spíš nižší faktory, ale zároveň vím, že na tom firmy pracovaly pro jejich oblíbenost. Bioderma je solidní firma, jim bych celkem věřila, co se UV ochrany týká. Ale olej určitě nebude voděodolný ![]()
Až vyzkoušíš, dej vědět ![]()
Zdravím
, ráda bych se zeptala, pro jaký opalovací krém pro děti se letos rozhodujete. Děkuji za tipy. ![]()
Já budu domazávat co zbylo od loňska, vítěze testu - tuším Nivea Baby atd…
.
@Voltiček - zrovna vcera jsem nad tim taky premyslela. Koukala jsem ze v dtestu nejlepe vysel krem z Lidlu. ![]()
http://www.babyonline.cz/…i-kremy-test
Loni vyhrál opalovací krém pro děti z Lidlu. Před všema možnýma, na plný čáře…
@Lizzi píše:
Mrkvovy nebo malinovy olej - SPF 30 a 50, stopro prirodni
lekari pred tim sice varuji a u deti je to obzvlast nebezpecne, ale nekdo radeji vystavi dite riziku nez by je namazal necim od tech „hnusnych imperialistu“ ![]()
@Ali-Ali píše:
lekari pred tim sice varuji a u deti je to obzvlast nebezpecne, ale nekdo radeji vystavi dite riziku nez by je namazal necim od tech „hnusnych imperialistu“
hnusnych imperialistu? a to jsem napsala kde? ![]()
Holky, já asi budu u nás tradiční - Daylong kids nebo La roche (ale ta cena) ![]()
@Lizzi píše:
hnusnych imperialistu? a to jsem napsala kde?
zkusenost z emimina - vyrobci UM, velke kosmeticke firmy, farmaceuticke firmy - vsechno jedna banda ![]()
@Ali-Ali ja jsem jen odpovedela na otazku zakladatelky, co pouzivame proti slunci..
@Ali-Ali píše:
lekari pred tim sice varuji a u deti je to obzvlast nebezpecne, ale nekdo radeji vystavi dite riziku nez by je namazal necim od tech „hnusnych imperialistu“
varují před natíráním mrkvovým a malinovým olejem
, nebo máš na mysli nedostatečné UV? Bez ironie myšleno. Loni jsem měla 30 Alverde a děcko fototyp 1 v pohodě (u moře jsme nebyli), akorát furt bílé, jakokdybych ho omáchala ve vápně. Kvůli miminu jsem měla daylong baby, tak na repre jsem mazala i starší tím. Letos musím najít něco jinýho
.
Ahoj,
ozivuji diskusi. Dtest ma aktualni výsledky dětských opalovacích pripravku. Podeli se někdo o výsledky? Diky