Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
3.8.06 15:28

No právě proto si jich dělám tolik, protože jsou furt světléjší než ta kontrolní a ukážou se až tak za minutu. Při prvním těhu byla ta čárka hned a byla stejná jako ta kontrolní, ale mám dojem že jsem je dělala docela pozdě až tak 14 po vynechání ME takže si myslím že i teď za chvilku ztmavnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.8.06 15:30

tem min to taky chvilku trva a jsou svetlejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
3.8.06 15:38

taky vítám lllenku:ahojjjjjj :P :wink: :P :wink: :P

téda holky vy jste odvahy,já nemít jistotu,že je těhu tam kde má být tak to honím :? no jo mám špatnou zkušenost :roll: :roll:
mě to z krve dnes potvrdili :P jupí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
3.8.06 15:52

lllenko:píšu si kontrola 14.8. jako já,no mě dnes vzali krev a ve tři mi potvrdili těhu.ještě si prý můžu skočit v pondělí na jeden ultrazvuk,tak asi půjdu,chci pak odjet s malou na chalupu a budu sebou mít i jejího kamaráda a budu tam bez auta,tak co kdyby bylo něco špatně.....myslím mimoděložní a tak :wink: :wink:
projistotu to prubnu a pojedu v po večer :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.8.06 15:54

jo prosimte plati se za to vsetreni z krve???? me doktorka rekla ze 200 Kč…prijde mi to divny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
3.8.06 15:56

jitutu a co nam, nam nic nereknes? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
3.8.06 16:05

Mě to taky štve, ale já mám 20 km do města, bydlím v takovém zapadákově. Minule jsem tam byla asi ve 4 týdnu a řekl že tam stejně nic neuvidí ať příjdu za 4 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fontanka
3.8.06 17:08

HANELLE - máš vybraný hezký jména pro kluka, nejvíc se mi líbí Jáchym :wink: , my jsme měli kdysi vybráno Matěj, ale místo nás ho má brácha…no a při Rozárce jsme klučičí jméno psát nemuseli, protože jsme stopro věděli, že je to holčina
Jo a ty dvě jsou Karolína a Adéla - měla jsem metříky, ale musela jsem se znova registrovat a mně tam ty 3 metříky nejdou (to musí manža a on furt nemá na takový blbosti čas :lol: )

• Citovat
  • Upravit
1614
3.8.06 17:50

nic jsem neplatila!!!!!a nechápu jak vás můžou nechat do 8 týdne bez kontroly,kdyby to bylo mimoděložní,tak by to byl průser přece :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
3.8.06 18:04

Ahoj holky, tak jsem vás dočetla.

ILLENKO vítej!

Koukám, že jste probíraly vitamíny. Já beru už tři měsíce kyselinu listovou a teď mi ji hned napsal i doktor, jinak nic, láduju se dost na zahradě, tak myslím, že to stačí. Možná až přes zimu.

Testíky jsem měla taky světlý a trvalo to dýl než se ukázala a když jsem si dělala už asi devátej :oops: předevčírem, tak druhá vylítla hned a jednou tak tlustá jakta kontrolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
3.8.06 18:05

Ahoj holky, tak jsem vás dočetla.

ILLENKO vítej!

Koukám, že jste probíraly vitamíny. Já beru už tři měsíce kyselinu listovou a teď mi ji hned napsal i doktor, jinak nic, láduju se dost na zahradě, tak myslím, že to stačí. Možná až přes zimu.

Testíky jsem měla taky světlý a trvalo to dýl než se ukázala a když jsem si dělala už asi devátej :oops: předevčírem, tak druhá vylítla hned a jednou tak tlustá jakta kontrolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
3.8.06 18:08

taky papkám jen kys.listovou a vit.začnu taky,já mám alergii na většinu ovoce,tak jako náhradu.Měla jsem to tak i u prvního těhu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
3.8.06 18:11

Jé, já jsem trubka, nešlo mi to odeslat a teď je to tam dvakrát 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
3.8.06 18:39

nebij nejsi sama,mě už se to taky stalo :wink: