Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1411
7.8.06 15:33

Ahoj holky, doufám, že budu patřit k vám. Dnes mi sestřička
potvrdila těhu z krve :wink: (už mi jí brali minulý týden ve středu,
to už se Hcg taky ukázalo, ale jen menší množství a na utz nebylo
nic vidět). Dnes mi říkala, že jsem těhotná URČITĚ (to slovo tak
krásně zní :lol: ) a ve středu mám jít na utz.
Ode dne, kdy jsem to měla dostat, mě docela bolí břicho a vůbec to
nepřestává. Bolí mě, jako když mám silnou ms a jsem z toho taková
ustrašená. Taky stejnou dobu špiním, ale jen slaboulinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
7.8.06 15:36

Ahoj Nuny blahopreji…taky jsem spinila ale uz to prslo…a v kolikatem tydnu asi jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
7.8.06 15:42

Ahoj Illenko,
já myslím, že bych mohla být tak na konci 5tého.. Poslední ms jsem
měla 26.6. a cyklus mám těch 32-34 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.8.06 15:44

Zdravím Duben 2007,

přibližně před rokem jsem zjistila, že jsem těhotná a ted mi tu chrní 3měs.holčička.
Holky neklesejte na mysli, opravdu v 6tt je velmi brzo na srdeční akci. Já byla u dr. v 6+2tt (chtěla jsem jít až v 8tt,mám už za sebou jedno nevydařené těhu a tak jsem se nechtěla zbytečně stresovat,bohužel jsem začala špinit a tak jsem naběhla k dr.)a srdíčko ještě netlouklo, gestagční váček byl.
Další KO byla v 7+1tt a srdíčko už bušilo, takže ta hranice srdeční akce je 8tt.
Máte ještě spoustu času.
A hodně záleží,kdy jste otěhotněly.
Takže klid.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
7.8.06 15:51

ja mela posledni MS 24.6. to jsme na tom podobne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
7.8.06 15:53

taky jsem byla minuly tyden u dr.. a na utr nic nevidela......jdu az pristi tyden ted ma dovolenou tak jsem zvedava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
7.8.06 18:34

Pralinko, tak to jsi mě uklidnila, já byla dnes na UTZ v 6+1 a nic. Všude se píše, že srdeční ozvy jsou na konci šestého týdne. Uf, hned mám lepší náladu, díky, díky, díky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.8.06 18:55

JANI,PRALINKO - to mi holky nedělejte, já se těším na zítřek, že už tam mimi bude :cry:

NUNY - vítám tě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
7.8.06 19:08

Misunko, aspoň budeš hooooodně překvapená když bude a nebudeš zoufalá, když nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.8.06 19:10

JANI - to máš pravdu, ale strach mám hroznej, hlavně aby tam byla aspoň ta dutinka a na správným místě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.8.06 19:24

Ahoj holky, s vetsinou se tu neznam,byla jsem tu o vikendu, a asi ani nebudu.znat.. :cry: Aach jo…Ms ma porad zpozdeni, uz 6ty den, ale bradavky, ktere asi 10 dni byly desne citlive, uz jsou min citlive..A prsa, ktera byla takova jakoby nalitejsi, plna , jsou ted uz taky min…Porad me poboliva,picha v podbrisku na prave strane, ale to je tak vsechno..Ach jo, ja vam tak zavidim, ale zaroven vam to vsem preju :lol:
Ja jsem takova zmatena, tak se prosim nezlobte, ze i zmatene pisu.Ale potrebuju se vypovidat a tady mi to pripada nejlepsi, vy me pochopite…
MS mivam pravidelne 34 dnu,kdy asi 3 dny pred uz spinim a boli me briicho, to se zatim nekona.Taky me nikdy neboli prsa, natoz tak bradavky, a ted me prave snad uz tak od 25 DC bolely, no, spise byly citlive bradavky, prsa snad o cislo narostla 8O .Picha me sem tam na prave strane v podbrisku, jsem unavena.Ale to je vse a ja zacinam mit pocit, ze z toho nic nebude…Test jsem si jeste nedelala, nemela jsem prilezitost si ho houpit, to snad zvladnu az zitra a stejne se strasne moc bojim, ze tam bude jen jedna /…Jsem dneska cely den takova smutna, nic me nebavi…Prominte, ze sem zavadim smutnou naladu, ale nevim jak ji zahnat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.8.06 19:27

ALAINKO - já na tebe myslela :lol: Nebuď smutná, já myslím, že tam ty // určitě budou. Tak zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.8.06 19:36

Misunko, jojo, zitra..Dneska jsem v praci na nocni, a jak rano skoncim, tak skocim do lekarny…Ale ja nejak tusim, ze tam // nebudou :cry: No, pokusim se tim ted netrapit.A dekuju, ses moc hodna, zes na me myslela :)
Ja jdu ted pracovat.Jak test dopadl vam dam vedet, hned jak zase budu v praci, to znamena ve stvrtek :D
Zatim se mejte moc moc pekne, pohladte si briska a at se citite moc moc pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
7.8.06 20:28

Ahoj holky,
omlouvám se, že k vám nakukuju (jsem z února 2007), ale jen bych ráda uklidnila těhulky nedočkavé srdíček :wink: :P Jak píše Pralinka, opravdu je čas tak do sedmého-osmého týdne. Já jsem byla ve 4+5 to byl vidět gest.váček, další týden tj. v 5+5 byly vidět gest.váčky dva (v jednom embryo) a další týden tj. 6+5 byla vidět srdíčka. Ten vývoj je v prvních dnech a týdnech strašně rychlý, takže pokud něco není vidět dnes, může být vidět třeba za dva dny :wink: :P
Všem držím pěsti a přeji pohodová těhu :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
8.8.06 08:15

Ahoj holky jak pak se dnes mate??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...