Poradna duly
Jana Čurdová
NITA - a co šéf? Jak to řekneš jemu? A to uz jako vůbec nepůjdeš do práce??? Jejda, to je velká změna, co?
Já to v práci jeste nerekla, se hodne bojim, furt to vodkládám. Si ríkám někdy v listopadu asi snad................ ![]()
Mišunko - kalhoty = nohavice, polštář = vankúš, boty = topánky, holinky = čižmy ;o)
no Jelčo čáááu
to je dost, že už jsi přestala vyvalovat špeky u moře, už to bylo blbé nemyslíš
je dobře, že sis to užila, zítra Ti budu držet palce ![]()
Nito, já se taky obdivuju, spíš si říkám, že jsem úplně pitomá, ale přežili jsme to, ťukám, hlavně se nemůžu dočkat kontroly, abych viděla, co na to ufonek..
ZABZU - no čáu dýdžejko!!! hehe, ráda te vidím. Špeky sem si trosku vopálila, he, zejtra se bojim bojim, uf, hned v 7:40 na to du, prej to bude trvat jen 15minut...... a stát 1500, hajzlící, he, jen aby to bylo OK.
ted sem si cetla clánek vo té Missorce, jak se presunula jinam. Květnátka se taky presunujou. Doufám, že vy baby zůstáváte tady?? Mně se nikam stehovat nece, su vod přirození líná ![]()
Zbžo…jasně hlavně , že už jsi doma
Víš já to beru podle sebe, v pátek jsem začala špinit, v sobotu to přešlo a dnes opět trošinku…a když si představím, že je bych byla někde v Tramtárii…hrůzná to představa… ![]()
Jelono,…tak to mám za sebou…volal mi ředitel, tak jsem to musela na sebe prásknout… ![]()
NITA - si to rekla do founu????????? A jak to probíhalo?? POpis, počebuju inšpiráciju, eh
jeleno…snad sis neopalovala pupíka???
Neboj…zítra bude vše v pořádku…já se dnes klepala jako ratlík…uff se mi na chvilku zase ulevilo…zobu Ascorutin…a mám být v lkidu. je to prej možný i od nervíků…V práci toho bylo teď moc… ![]()
Jelena…no volala mi kolegyně…jak jsem dopadla u Dr…a jak to slyšela tak mi ho nacpala na ucho, ani řeč jsem si nemohla promyslet…
Sem to na něj na chudáka vychrlila…si myslím, že se z toho ještě nevzpamatoval… ![]()
Nito, to Tě chápu, věř, že i já jsem se jako šílenec furt kontrolovala, kdykoli mě něco zabolelo, tak jsem hned kázala zastavit, no bylo to teda šílené.. ale už jsem si říkala, že nikam nepojedu..teda myslím na nějakou dlouhou cestu, už mi to nedělá dobře..
hlavně buď v klidu, on ten stres udělá hodně, já toho teď v práci taky měla dost a byla jsem svým šéfem doslova vykopána domů, ať si odpočinu..je to od něj hezké..
Jelčo, upíři v Rumunsku byli skvělí, ti lidi tam žijou na úrovni 19. století, všude povozy s koňma, když kolem projelo auto, tak to měli svátek.. ![]()
Jeleno, je to vedle obchodu u zastávky Grohova, je tam sámoška a vpravo od ní je průchod do dvora, kde to poznáš, protože se to tváří jako nová prenatální klinika ![]()
cífka
""http://b3.lilypie.com/FB1Rp2/.png:http://b3.lilypie.com/FB1Rp2/.png /> ""http://b1.lilypie.com/LYuzp2/.png:http://b1.lilypie.com/LYuzp2/.png /> ""http://bd.lilypie.com/su5tp2/.png:http://bd.lilypie.com/su5tp2/.png
ahoj berušky ![]()
omlouvám se za svou dnešní nepřítomnost
snad mi odpustíte
jeli jsme obchodně do Práglu a vrátili se fakt s koncem pracovní doby;-) aspoň byla pohodička, žádný telefony, žádný maily
šéfové neotravovali…
nějak se tu nakumulilo tolik věcí a já nevím na co dřív reagovat
takže všem co je čeká kontrola přeji jen to nej, zdravá bříška a krásné ultrazvuky
těm, co byli na kontrole dnes či včera tak káži se koukat ozvat a dát echo co a jak ![]()
a zbytek prostě jen zdravím ![]()
Jeleno - no konečně
už se mi po tobě stejskalo
tos byla tři týdny pryč ne? ![]()
no já jsem nějak neuměla už vydržet…oznámit v práci jsem se chystala…a pak mě nakopnul manžel když jsme byli předminulé pondělí na uzv a on tam šmudlíka viděl, tak v práci posílal všem (aj šéfovi) maila že čekáme přírůstek a že bude mít větší absence. Tak mi došlo že bych to asi taky měla říct aby na to nepřišel někdo dřív než je žádoucí a aby se to nedoneslo šéfům odjinud…to bych se asi hanbou propadla
Takže jsem za nima jeden den byla, zrovna byli v nějaké soukromé diskuzi o plotech, barácích a zahradách
takže jako vždycky
no a já stála mezi dveřma jak malá holka, ručičky pěkně za zády spojené a kývala jsem se ze strany na stranu a řekla jim zda na mě mají pár minut, že bych jim chtěla oznámit že čekáme přírůstek do rodiny a že teda budu mít větší a častější absence. Ale že samozřejmě chci v práci zůstat co nejdéle a že už by se měl pomalu začít řešit můj zástup neb nikoho za sebe nemám. Tak koukali jak puci, jen krčili ramenama, taková ta podkovička z pusy - víte co myslím
zaskočení teda byli až ouvej..no co…jednou se jim to říct muselo. Měla jsem z toho větší vítr ale ono vlastně není vůbec co řešit jeleno…někdy jim to říct musíš a já nejsem z těch co to řeknou až když jsou na nemocenský
(promiň Nitko, nic proti tobě samozřejmě, v mé situaci mi to přišlo férové, vůbec si to neber osobně prosím!!!!
)…no a víš co mi řekli? trubky jedny
vůbec se nezmohli na slovo, žádná gratulace nebo: no to je novina…nic. prostě čuměli jak puci a jediný co z nich vypadlo byl dotaz kdy odcházím na mateřskou (v únoru že
) a že to bude chtít tak tři měsíce někoho zaučovat!!!
hehe jenže s jejich řešením situací si záskok najdou až tak na prosinec a to už tam asi nebudu.....nevím a uvidím.....takže je to jejich smůla…už to neřeším a rozhodně nebudu bita za jejich hloupost a nečinnost…jsem se rozhodla
měli by si najít někoho co nejrychleji což neudělaj a pak se budou divit až odpluju na nemocenskou. nu což
za 5, 6 let už tam ta firma nemusí být a kdyby byli protivní tak prostě půjdu jinam no a hotovo
nic na tom není ![]()
holky mě ty kyčle bolej víc a víc, už dva dny mě bolí jen nalevo a ráno jsem skučela při vstávání z postele a teď teda taky…takže zítra jdu na gyndu a nechám se onemocnět..snad to přejde. pokud ne, tak maj v práci smůlu..ale jsem ochotná tam pak na pár dní přijít a někoho tam narychlo zaučit. když to přejde tak se nechám na chvilku uschopnit. A víte co je dobré? že už to šéfové vědí a tudíž jim docvakne že na té neschopence taky můžu být kdovíjak dlouho a začnou honem honem někoho shánět
a kdybych se uschopnila tak tam pak toho človíčka můžu jít zaučit a nemusím řešit že za mě nikoho nemaj
aspoň je to donutí k akci
takže jsem ráda že už to moje těhu vědí a budou takto reagovat. ale třeba si to jen maluju…třeba mi gyndr řekne že doma to lepší nebude a nic mi nenapíše ![]()
cifko, koukej napsat někdy trochu víc
jsi děsně stručná ![]()
Nitko, užívej si to doma, zítra to oznámení v práci zvládni, určitě ti ruce neutrhnou, hold takovej je život, ne vždycky lze jednat dopředu a předvídat situace…neboj se toho
držím pěstičky ať z toho nemáš moc velký nervíky!! doma ti určo bude líp a hold kolegyňka to bude muset přežít no…však oni si za tebe někoho najdou, když tam bylo tolik zájemkyň tak třeba nějaké zavolají
nebooooooooj ![]()
tak dobrou noc ![]()
jo s těma vlasama - děs běs- takhle mastící jsem neměla ani po vysazení koncepce anti
jdu mýt ![]()
pa, zítra písnu jak to dopadlo ![]()
Daji, tak já se tedy kaji a překopíruju sem svoje zápisky z blogu. Já totiž (překvapivě) mám jen zážitky s prckama a ty mi sem vlastně ještě připadají vesměs nepatřičný:-) A hlavně většinu času mi tu zabere dočítání Vašich románů!!! ![]()
Odstavník
Před týdnem jsem zkusila Boříka večer ukecat flaškou Sunaru, pořád se nemohl dokojit a nechtěl zabrat, po zkušenostech s Amálkou, které jsem Sunar nutila až v 11 měsících a mnoho týdnů neúspěšně, jsem byla velmi překvapena. Bořík vyžahnul celou 120ml flašku, po třech dnech nadává, když mlíko z prsa neteče dostatečně rychle a fakticky pije jen v noci. Přes den nemá čas, přisaje se a vzápětí prchá k hračkám. Tím lépe. Kromě toho, že je tedy schopen přežít i několik hodin s tatínkem taky začíná spát, v noci se budí opět po třech hodinách a mám pocit, že už i vynechal kojení ve dvě hodiny ráno. Jinak pije z hrnečku a vůbec se netopí.
Dneska začal s úkrokama podél postýlky, převážně leze (stylově), stojí, ale radši sedí a hraje si, nedá se přebalit ani převlíknout, jelikož prchá, hraje na kytaru, na dřívka i na buben a začal se pohupovat při muzice, na nočník zdatně kadí, říká ÁKA ÁKA a GAGAGAGA. Patrně hovoří na sestru.
Akorát místo Sunaru musíme koupit BEBu HA nebo NutrilonHA, vyskákal mu ekzém na obličeji a pod kolenem.
Vzdávám se
…pokusů o přebalení a převlíkání našeho Bořivoje. Sháním skafandr. Měl by fungovat na čůrání, kadění, soustavné slintání, do každého počasí, na spaní i na matlání jídla a hlavně by se měl dát obléknout do 3 vteřin.
Naše pokusy o záchranu planety patrně vezmou za své, přebalování bavlněných plínek co 15-30 minut je již nad naše síly. Strašně nenápadně se s Mirou přetahujeme, co kdo musí nutně akutně udělat, pokud je Bořík potřeba převlíknout nebo přebalit. A paralyzování silou nefunguje, potřebovali bysme sedativum nebo lehativum.
PS: Mira se ptal Amálky sedící na záchodě: "Kadíš?” Amálka nekadila a mlčela. Mira: "Odpověz mi, kadíš?” Amálka odpověděla: "Kadíš?”
takže tak nějak a hůř
cífka