Poradna duly
Jana Čurdová
Cifko - super, máš literární vlohy
.Já taky pořád píšu o tý naší princezně, to jinak nejde, teda aspoň mě ne. A ráda si přečtu zážitky a zkušenosti druhých.
no všecko OK. Klinika nic moc, ten přístup těch bab tam, hrůza. Mluvily na mě tři naráz, prý: Si vyhrnte rukáv, vezmu vám krev a druhá do toho, ze chce hned prachy (1450Kč!!). Rikám Ted hned? Vona: jo. Tak sem si zase shrnula rukáv a platila to. Mezitím třetí¨ze mě tahala adresy do počítače, druhá mi brala krev a třetí mávala prachama, že tady je zbytek penez.
Pak sme půl hodky čekali na UZ.
Doktor se mi trochu smál, páč sem furt nechápala, jak si lehnout na tu postel a kam se posunout a ruku pod hlavu či co. Po UZ se můj chlap zeptal, jestli mu to muzou dát jako datový soubor a doktor: To ste měl říct dřív, není to ulozené. Fakt kreténi, za takový prachy… můj chlap byl pekne naprdlej…
Nicméně, je mi uuuuplně fuk přístup těch blbých sester tam, je mi uplně fuk, že nemám datový soubor s mrskajícím se miminem, ale hlavní je, ŽE MIMIN JE UPLNĚ V POŘÁDKU, PRÝ JE NAPROSTO OK I MŮJ VĚK, MÁ KŮSTKU V NOSE VYROSTLOU, ZA KRKEM COSI OTOK NENÍ, prostě naprosto OK.
Sem fakt čučela jak puk - mladej má 6,5cm, odpovídá tomu i datum porodu nechal toho 15/4, mrskal se furt jako rybička, má dve ručičky s prstíkama, nožky, srdícko, zaludek (ten sem teda neidentifikovala), vočička, ouška. No fakt su z toho vedle jak ta jedle a nejvíc ten můj, pořád se mě pak ptal, jestli sem cítila to jeho mrskání a nosí mě ted na rukou (a to byl taky záměr ho tam vzít, žejo
)
Este dojdou výsledky krve poštou a odpoledne mi mají volat na mobil výsledky, ale prý je vse OK !!!!
a jestli teda bude vse OK, zádný amnio nemusím. Máma moje to diskutovala s několika gynekoložkama a žádná to nedoporučila, že je tam velký riziko poškození plodu (nejen samovolný potrat). Ledaze by to doktor fakt musel hodne dobře umět a často to delat, né nějakéj šílenec co to dělá jednou za tejden v nákým zapadákově.
tak su takovej spokojenej a Babula se má dobře, rybička mrštná, hehe, to bude kvítko po tatínkovi
![]()
DAJÁNO - seš borec, fakt klobouk dolů… já su podělanej až za ušima to v práci říct…
jelčo čááu..huráááá!!!
tak to je super:) jen tak dál, strašně si přeju, ať se nám narodí zdravé děcka..teď se dycky koukám na ty kočárky s prckama a říkám si, že se nám to prostě zadaří taky..teď jdu na to optimisticky
![]()
no, musím říct, že se mi dneska poprvé zdálo o ufonkovi..že se narodil.. a byl to kluk ![]()
mám fotku! Ted mi ju mladej poslal emailem, ale nevím jak to sem vlozit??
čau mišu
jak je? dneska si jdu pro občanku..vyřizuju si ji už měsíc a půl a konečně ji mám..hurááá
ať žijou naše promptní úřady
sem ze samé radosti ted snedla tři namazaný krajíce hermelínovou pomazánkou a su jak žok ![]()
Zabzu - ahoj, mě je krásně
Cpu se hruškou, to zas bude. Ten můj se ptal, jestli jím taky něco jinýho a celkem rád prchá do práce
![]()