Poradna duly
Jana Čurdová
saal to je divný…mě to píše dole u tý vhodnosti NaN a na celej tento rok mi to vypočítalo kluka..to je blbost. hele ale já mám taky ještě jednu stránku kde se to dá jakože vypočítat co to bude
dám sem taky odkaz
ale jak tak koukám tak 1) je to anglicky 2) je to x otázek který se týkaj toho jak probíhá těhu a jak přibýváte na váze atd…takže to u nás stejně ještě nelze porovnat že jo.. ![]()
no ale dám to sem, kdyžtak si to uložte ![]()
žaneto - od začátku ms. první den menstruace je 0+0 (myslím, kdyžtak mě opravde holky)
holky…vyšel mi kluk. Kluka si myslím už od začátku......takže to asi kluk bude ![]()
hehe saal já jsem pitomá
já tam zadala jakože měsíc = 24 (přitom to je den)
takže mi to nemohlo spočítat a hodilo tam automaticky všude kluka
teď už mám jinej výsledek
začátek dubna holčička, konec dubna kluk ![]()
jen je divný že to vůbec nebere v úvahu např. délku cyklu nebo ovulaci ten měsíc početí ??? prostě numerologicky vzato zřejmě…
a jak se k sobě hodíte s partnerem?
my na 80%
no to je báječné, hned je mi líp ![]()
Ahoj holčiny, zdravím při pondělku. Tak jsem si myslela, že už mi nevolnosti skončily a ono prdlajs, dneska ráno jsem myslela, že ani nevylezu z baráku, ale už je to dobrý.
Radiku - neboj, to bude dobrý, já v prvním těhu i krvácela, pak několik dní špinila a dopadlo to dobře.
Dajano - já mám v tom počítání docela hokej, ale poslední ms mi začala v neděli, takže každý nový týden těhotenství začínám taky v neděli a včera jsem byla 8+0. Takže si myslím, že nový týden začíná tou nulou.
Tak a už nevím, na co jsem chtěla reagovat, tak jen zdravím všechny ostatní spolutěhulky.
Mě podle tý tabulky taky vychází kluk, ale den předtím mám otazník. ![]()
DaJano -díky za zajímavý odkaz na výpočet pohlaví, mám na 58% holčičku, podle čínské medicíny to bude taky holka. Ještě 9 týdnů a uvidí se ![]()
Jitka
Aha
Děkuju
Tak to se asi budu muset přeobjednat na ultrazvuku, ale ještě radši počkám až mně to zítra spočítá doktorka, ať to zase nepopletu ![]()
My se k sobě hodíme prej na 8% to je, ale blbost
snad, taky tomu moc nevěřím, našla jsem to u holek v březnu.
hmm.. tak já nevím co to bude..jelikož nevím, když jsme počali:) ale celý ten inkriminovaný týden vypadá na holčičku, jen ty poslední dva dny kluk:))
a mě je to jedno, já chcu hlavně miminko!!!zdravé!!!
Dajano.....pozor......to neni podle mesice narozeni ale poceti…musis koukat asi na cervenec.......jako kdy jste pocali…:-)
ahoj Jiti, no tak jeslti to vyjde tak to by bylo super
když to máš potvrzený z tolika zdrojí ![]()
tak jsem volala k nám na gyndu a první co jí zajímalo (sestřičku), tak bylo zda je to chtěné těhotenství, pak kdy jsem měla ms a pak jeslti mám nějaké potíže. no a prý by stačilo přijít za 14 dní !!!
pokud nebudou potíže jako krvácení, bolesti nebo zvracení. ale má od 4. září dovolenou (doktor tam bude) takže prý mám přijít těsně před tím..takže začátek září.
zdeni
takže víš jak ![]()