Poradna duly
Jana Čurdová
JITI - šmárjá, už mi reknete JAK se ten test dela, kam mi strkaj jehlu, co mi udelaj, jestli to boli, atd. Diky ![]()
Jiti, jojo, 1 mm za den:) já to taky počítám..když půjdu na kontrolu, tak budu 8+6, takže by mělo mít kolem 2 cm..modlím se zato:)
ale krvácení už přestalo ne? všechno je v pořádku..
Jeleno kamarádka od mé sestry na tom byla ( je jí 24 a ten triple test jí vyšel dobře, ale doktorka ji na něj přesto poslala) a prý to nebolí.
saal, jo, podle toho výpočtu mi taky vyšlo, že se k sobě hodíme snad jen na 30% a je to taková kravina!!! lepšího chlapa jsem nepotkala ![]()
jeleno, nevyšiluj, to určitě nebolí:))
já, kdyby to mělo miminu pomoct, tak vlezu i do mraveniště a je mi jedno, jestli to bude bolet:)
Radik - mám Tako, ale ten poletí, protože je to krám, měli jsme ho jenom asi půl roku a hned jak malá začala sedět máme golfky, ale teď chci kočár s pevnou korbou aby se mohla připevnit aj do auta a ne ten těžký kočár který se mi mimochodem dvakrát složil když jsem nechtěla ![]()
Ahoj holky, právě jsem se objednala na NT+ biochemický screening (psala o tom JITI na 28. stránce). Do včerejška jsem byla přesvědčená, že jsme s manželem mladí, že Downův syndrom nehrozí, ale včera jsem na pískovišti potkala postiženého chlapečka a úplně mě zamrazilo. Takže radši dám 1450 Kč, ale budu mít větší jistotu, že budu mít zdravý mimi než z tripple testů. Je to rychlovka, ještě ten den odpoledne mi prý zavolají výsledek.
Jeleno-na triple tst ti len vezmu krv normalne z ruky
neboj
a amnio sa picha ihlou do brucha pod sono kontrolou, mne to sice nerobili, ale na skole som ich par videla a ziadna tragedia to nieje.
mozes odmietnut, ale musis to podla mna podpisat ze na vlastne riziko.
k.
vy už řešíte kočárky? ![]()
jéé holky a od kdy roste ten 1 mm za den?? od kdy se to dá jakoby počítat jak je prťousek velkej?
když v 8+6 má být tedy 2 cm, tak když to spočítám zpětně tak já nyní v 5+2 mám mimčo „velké“ mínus 0,5 cm???
![]()
DAJANKO, (zase sem lezu), v 7+0 by mělo mimčo měřit přesně 1cm a pak to začni počítat http://www.gify.nou.cz/…bory/z83.gif
Dendula z Březňat
Dendulko děkuju
tak to mám ještě čas
já ty počty nikdy neměla ráda tak klidně ještě vydržím ![]()
DaJano, tak jsem si ten metřík radši změnila a díky za odpověd ![]()
Radíku, koukám, že jsem vyrobila stejný metrík jako máš ty, ale nebylo to schválně, tak se nezlob ![]()