Poradna duly
Jana Čurdová
JINAK vubec nevím co mám delat, jak se chovat, zda cvičit, sportovat, ci se jen líně válet, mám sice chytrou knizku, ale je v ní prt, zrejme tak chytrá nebude, sem se jen dovedela co mám jíst a ze mimi má něco¨mezi 0,5 a 0,6mm a ze se mu tvori mozek, na coz mi můj milý doma rek, at se ted chovám slusne, kdyz se malýmu zacíná delat mozek a stejne sprásk ruce, ze jestli to bude po mě
![]()
tak já to sesmolím
jen nevím jak to udělat abych to furt nemusela hledat na těchhle našich stránkách..přemýšlím dát nějakej origoš seznam do galerky dubňátek jenže odtamtud to nejde smazat bez admina..tak leda dát ten seznam ke mně do soukromé galerie a tam ho aktualizovat a vždycky sem hodit odkaz nebo se půjdete juknout a aktualizujete ho vy. co vy na to? ![]()
já jsem dneska byla velmi plodná, zasloužím si trochu odpočinku ![]()
jeleno..no ty tvoje hlášky
někdy fakt padám smíchy na prdku
a ještě to podtrhuje to jak to píšeš.....pravá moravština věru
nebo už snad dokonce slovenština?
nic proti
fakt se bavím ![]()
žabžo
no proto;-) ty ty ty běda jak přejdeš do březňátek nebo porodíš v březnu ![]()
a byla sem na obede a dala sem si smazák a čočkovou polivku, tak to su moc zvedavá, jestli z té tatarky nechytnu salmonelu, coz mi dosllo az sem to snedla a z té čočkové, jestli zase nechytnu ty křeče…
Jelen - depka se poddá a začneš se těšit, uvidíš. S chlapem ti neporadím, u nás je to naopak.
Dajano - s tím seznámkem, já měla problémy i s tou fotkou. Já koukám jak játro i na to, jak v jiných diskuzích vkládaj do příspěvků ty fotky nebo odkazy. ![]()
MISUNKA - a já čučím jak puk na ty tvoje barevný hady fijalový a modrý ![]()
jo hadi, na ty jsem čuměla celý odpoledne, než jsem pochopila, jak se to dělá
![]()
Hele, a dyz se me nekdo zeptá, v kterým měsici či týdnu su, tak co mám říct??? Mimi má právě 4 a půl týdne, ale vlastně su 6+1?? Co se teda hlásí známým?
JELENO - nechcípej, já su taky z Brna.
ZABZULKO - krvácení se konalo jen jednou, od té doby cca 2 dny špinění, ale už je to OK. Jsem móóóc zvědavá na tvou čtvrteční kontrolu. BUdu to brát jako svoji, když máme termíny tak blízko ![]()
Jitka
helé, a nedá se to nějak popohnat to těhotenství, už mě to neba…
co dyby mě na půl roku zmrazili? No to by mimi nerostlo, té fakt, tak třeba umělý spánek???????? To by šlo ne???
Jo a ve ctvrtek jdu na kontrolu a na ultrazvuk, tak uvidime, jestli tam jeste neco je.
Dotaz!!! Kdy poznám, ze treba o to prijdu??? To je spojený s krvácením, zejo?? Nemůze to ze me jen tak vypadnout jako by se nechumelilo a já vo tom nevedela, zejo? Musi se krvácet, ze? ![]()