Poradna duly
Jana Čurdová
cifka…tak jsem si to přepla na němčinu a už ho mám…ale počkám až do dalšího UTZ…nechci to zakřiknout ![]()
hmmm tak nic…metřík se nedaří…chtěla jsem ho přidat nakonec, ale nějak mi to nejde… ![]()
No to neva…ještě je čas
No vidíš to, já vidím jen anglicky. ![]()
A zkoušet to nemusíš pokaždý novým příspěvkem, stačí obnovit stránku a ono se Ti načte nový nastavení. ![]()
Tak já letím, teda spíš padám.
cifka
Ony se snad vejdou i ty tři, no dva určitě, ale už si nepamatuju jak ![]()
Tak brou, fakt jdu.
cifka
ahoj, krásné ráno všem ![]()
tady házím odkaz do mý soukromý galerky na seznam všech dubňátek 2007 (v soukromé galerii proto, že tam to můžu upravovat. v dubňátkové galerii která je veřejná by to tam zůstávalo neaktualizované a asi by to mátlo, já nemám ráda když zůstávají neaktuální obrázky
takže proto.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
jakékoliv komentáře, doplňující informace, či to co mám umazat u nějakého jména prosím pište POUZE A JEDINĚ NA SZ!!!
čauki holky:)) všem přeji dobré ráno! vidím, že jste včera řádily jak černá ruka ![]()
já se vyspala jak miminko:) chrápu teď deset hodin denně, v posteli jsem kolem osmé..ostuda!!
včera a dneska mi po ránu nebylo moc dobře..na zvracení to není, ale motá se mi hlava, špatně od žaludku, je to nepříjemné. dneska mě v tramvaji pustila paní sednout, visela jsem na štangli jak orangutan a funěla, to musel být pohled
![]()
nevím, jestli to máte taky, ale já šílím z pachů, jsem jak lovecký pes, všechno vyčmuchám ![]()
ahoj žabžo
no já tohle fakt ještě nemám ale věřím že nejsi sama ![]()
DaJi čáááu:)) Ty jsi teď v šestém tt? tak to mě jenom bolelo břicho
a víte co? já jsem ráda..aspoň mám pocit, že se něco děje.. jinak totiž nic, ani mi břicho neroste, dívala jsem se na foto březňátek a tam už jsou docela slušná bříška..já chcu taky!!!
holky, já tu tabulku budu aktualizovat fakt často, ale teď jsem tam doplnila Jiti a uz tu mam dalsi SZ…tak chvilku strpení…třeba se ještě někdo ozve a doplní to, tak pak to tam zase dopíšu ju?
takhle bych se asi zbláznila ![]()