Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
22.8.06 09:01

žabžo, jj v šestém. bříško cítím fakt maličko, občas pichne občas dloubne…jinak fakt nic......no snad se zítra dozvím víc..uvidíme…

už abych byla v osmém aspoŇ :D (ale ono to fakt děsně utíká…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 09:17

NAZDAR ŽENSKÝ :D

ZABZULKA - taky su jak můj loveckej pes, šecko cejtím, šecko vyčmuchám, je to fakt neuvěřitelný!!

DAJANA - jak víš, že jsem se narodila v lednu??? 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.8.06 09:18

holky a co pleť? zlepšila nebo zhoršila se vám? a po vysazení prášků jste vypadali jak? ;-)))

já po vysazení totál…styděla jsem se ukázat na veřejnosti ;-))) děs běs…pak se to postupně upravilo a teď trochu začínám ale už pohoda proti tomu jak to bylo…uf uf už nikdy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 09:18

DĚCKA DOTAZ: psaly jste o tom tady už dříve, proč MUDr. tak neradi brzo vystavujou tu těhotenskou průkazku???? :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 09:20

DAJANA - pleť, hm, po vysazení prášků se mi to zhoršilo, ale až tak po 4měsících. Jinak nechápu, ale za posl.14dní sem přibrala kilo, teda vlastně chápu, já vám něco prozradím, ale nesmíte se mi smát 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.8.06 09:21

jeleno ahojki:) s tím čmucháním je to sranda..nejhorší je, že mi fakt někteří lidi tak smrdí, že se mi z toho dělá blbě..zvlášť ta směsice pachů v tramvaji..
daji, no, já mám pleť takovou všelijakou..mastnější a pupínky jsou občas taky, je to fakt hrůza, třicítka na krku a občas jsem byla jak puboš..ale teď je to lepší a lepší..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 09:24

Zabzulka - já těžce teď nesu vejfuky z aut, furt to cejtím a dusím se, raději dycky zadržím dech a jak ten můj vidí, že už modrám, tak honem toho smradláka začne předjíždět, to zase vyletím já, ze ho kvůli mě nemusí předjíždět přes plnou a 150sátkou a von zase ze se na mě nemuze dívat jak modrám, no legrace :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.8.06 09:25

já si myslím, že není kam spěchat.. myslím s tou těhu průkazkou..já to celkem chápu, uvidím, kdy mi ji dá můj dr.. mi je to jedno, já chcu, aby bylo všechno OK, průkazku na to nepotřebuju..
Jeleno, copak? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 09:26

ZABZU - ale já furt nechápu PROČ s tím dělaj cavyky s tou průkazkou, to jako ze sou pak náký výhody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 09:26

ZABZU - já to řeknu, ale nebudete se mi smát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.8.06 09:28

jelen..nééé.. a i kdyby, tak Ti to stejně neřeknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 09:29

ZABZU - proč bys mi to nerekla? 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
22.8.06 09:32

Ahoj holky
Vcera jse byla u Dr…a mam klid na luzku. 1) to spineni (ktere ale ustava)

1. Objevil na vacku ve kterem je miminko hematom.....:-( Nema s tim nekdo zkusenost ?
  2. Beru Ascoritin 3X2 tablety denne, ale v pribalovem letaku pisou, ze se smi uzivat az od 4 mesice????????
  3. Mi rekl, ze to vypada na mladsi tehotenstvi.......tak 14dni stare…coz mi teda nevychazi…Je pravda, ze mimisek tam jeste videt nebyl…a to jsem 6+2 podle menses.Byla videt jen bublinka. Jak je to videt na ultrazvuku Vám????
    Díky za případné reakce.....spíš mám strach , aby se zdrave vyvýjel.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 09:34

RADIK - taky su 6+2 a k MUDr. na ultrazvuk jdu tento čtvrtek, takže pozejtří, tak ti pak řeknu co tam bylo vidět a ták, jo?? Neboj, to se upraví. A ten Ascorutin ti předepsala MUDr??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.8.06 09:38

jeleno, to byl fooor!!! :lol:
radiku, kliid! jen lež, odpočívej, nenamáhej se a ber ten Ascorutin, moje kámoška ho taky tlačila..a je to všechno v pohodě..
co se týče toho, že mimi není vidět, nic není ztraceno, jestli to vypadá mladší, tak ještě týden počkej a mělo by to být jasné..ale nestresuj se, to je pak nejhorší!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí