Poradna duly
Jana Čurdová
Agatko - tak to klobouk dolů. Já bych strašně moc chtěla rodit normálně, aspoň to druhý mimi. Já měla téměř odumřelou placentu. A jak jsi ty císaře snášela? Myslím jak ti bylo potom.
Agatha - tak ten první máme skoro uplně stejný tak snad ten druhý bude lepší, snad to půjde i u tebe držím palce asi musíš mít docela strach ![]()
Tak sem se šla podívat na ten čaj a je tam heřmánkový květ, nať meduňky, nať sporyše, nať máty, lipový květ, plod fenyklu tak snad to bude dobrý ![]()
DAJANA - mela sem té konzervy jen pár lžiček, myslíš ze to nevadí??????? Rekni mi prosím. Já su z toho na nervy jeste ted...... ze to neva??? Jinak nejím uz absolutně nic s Ečkama, ani bonbony medvidky, a ty mám nejrači, tam je E156, ten nejhorší ze vsech, tak to ani nedávejte děckám.
saal - tak to je dobrý, já si stejně dělám jen slabý čaje a přiznám se, i černej.
Jelen - neblázni, to bys nemohla jíst skoro nic a ne všechny éčka jsou škodlivý
jeleno určitě to nevadí!!!!!!!!!!!!! nebuď blázínek!!!!!!!! sežereš víc éček v zelenině než v konzervě ![]()
no mě éčka chutnaj
nejvíc čínská polívka
mňam
hele když to není hlavní strava tak občas neuškodí nic, ani sladký ani zákusek ani bylinka která by se neměla, ani paralen ani čokoláda..prostě to beru tak že když je chuť tak si zobnu a hotovo......neřeším.
Holky, mám dotaz, já vím, že už se to tu probíralo, ale já mám strach. Nestává se vám, že vás najednou začne hodně bolet břicho jako kdybyste to měli dostat? Někdy to trvá třeba čtvrt hodiny, někdy jen chvilku, ale já plaším a běhám se dívat na záchod, jestli nekrvácím.
Jelena - buď v klidu určitě to tolik nevadí když nebudeš jist jenom zdravé věci, vždyť kolik lidí jí jenom samé zdravé věci dokonce to dávají dětem a co jsou zdraví a mají zdravé děti, ale určitě se nesmí jíst jenom ta chemie.
ahoj holky…muzu se na neco zeptat??? kdyz ma nekdo termin porodu 30.7.2006…kdy asi mohl otehotnet?? da se to nejak spocitat(zhruba)????
Dajano - já jsem teď na kyselý pálivý a když jsem jela do Brna, tak jsem si u číňanů koupila takovou tu pálivou polívku a pikantní cosi, lilo ze mě jak z vola, ale byla jsem děsně spokojená. Byla se mnou mamka a dala si to samý a nemohla to rozdejchat. Já mám teď tu hubu snad plechovou ![]()
Illenko - zdravím, nejlepší je asi výpočet na www.miminko.com
Illenka, myslim, ze je to vseobecne zname, ze tehotenstvi trva zhruba 9 mesicu, staci odecist
a nebo 40 tydnu…
MISUNKA - haha, tak tuším ze más to samý co já, nez sem zacla drzet dijetu. Zaclo to hned od začátku, jak sem se dovedela, ze su v tom. Mě najednou chytlo bolení bricha, jako bych to měla dostat, tak sem si sla lehnout, cca 15minut sem kcipala a kroutila se. Pak klid. Myslim, ze sem si u toho jednou uprdla a bylo líp. Jenze se to pak opakovalo 3× denně a čím dál horší!! Krece pravidelně v noci ve tři, sedela sem na záchodě i 3/4 hodiny, ani průjem, ani zácpa, 10gramová stolice, trochu větrů a pak sem se odplazila do betle a pak klid. Jenze se ty křeč stupnovaly, fakt se to nedalo vydrzet, sem byla dycky uplně zpocená, časem bych asi i zesedivela. Tak sem naběhla za MUDr., na:,–(ila mi prisnou dietu - žádný ovoce ani zeleninu, vse jen vařené a kompotované. Zádný lusteniny, žádný mléčný výrobky,nic nadýmavého, nekde mám seznam, jestli te tozajímá.
A musím rict, ze to fakt pomohlo! Ve ctvrtek jdu k MUDr., tak to s ni chci probrat, páč mléčný výrobky PRECE MUSÍM JÍST.
tak uprav stravu, hlavně nejez nic se šlupkama, ovoce jako, vsecko si oloupej, šíleně to kvasí ve strevech.