Poradna duly
Jana Čurdová
Ryntyntynko - my budeme mít nakonec kočárek schovaný u kamaráda, na pověry sice taky moc nevěřím, ale jednak do nás taky všichni „hučeli“ - tak aby měli klid…
a taky kamarád má velký byt a bydlí tam sám (náš kočárek bude mít pro sebe celý pokojíček
) tak toho využijeme, u nás je toho místa přece jenom trochu míň…
Adel - gratuluju k úspěšné kontrole, já jdu příští týden, tak jsem zvědavá, snad bude všechno v pořádku.....
Super fotky v galerce - všem vám to tam mooooc sluší.
Ahojky po ránu,
tak se musím aspoň tady vypsat. S manželem máme teď poslední dny nějakou tichou domácnost, tak ho nechci „zatěžovat“, ufff.
Dneska ráno jsem naplno pocítila co je to kombinace stresových a těhotenských hormonů. Ráno když jsme spěchali do školky a do práce, tak do nás napálilo zezadu auto. Naštěstí se nikomu nic nestalo a naše auto je taky v pohodě. Jen ta oktávka co do nás narazila má rozbitou tu přední plastovou mřížku. S pánem jsme se domluvili, že nemá cenu volat policajty a jen si vyměnili vizitky. Všechno v pohodě. Ale jakmile jsem sedla do auta, tak jsem začla bulet jako želva a nebyla jsem min. půl hodiny k utišení. Chudák Mára nechápal, proč maminka brečí a snažil se mě ve školce uklidnit (místo abych uklidňovala já jeho). Ještě teď po dvou hodinách mi je do breku. A fakt nevím proč … Ale nějak to nejde zastavit.
No, musela jsem se někde, když už ne vymluvit, tak aspoň vypsat. Třeba mi to pomůže.
Dobré ráno ![]()
Wenee - ten kočárek je pěknej ![]()
Ryntyntyn - já mám kočárek doma, sice zabírá dost místa, ale nikomu ho nedám
. Ale asi ho ještě na chvilku složíme do krabice, aby se na něj neprášilo.
Adel - gratuluju ke kontrole. 1.9kg? To je super, jsem zvědavá kolik má náš malej - jdeme tam 13.2.
Já mám taky autosedačku asi za 1800Kč (v akci, z chicca), ale je to dost dobrá cena, tchýně asi neviděla všechny ty sedačky za 3000 a víc
. Ta, co by seděla na náš kočár stojí 3500Kč a to nám přijde moc.
Ernatko - hlavně, že se vám nic nestalo! Mě se to stává taky, když jsme se s manžou trochu chytli, jen kvůli nějaké blbosti. Tak mě to tak vzalo, že jsem utekla do koupelny a brečela a brečela. Ani jsem nevěděla proč. Chudák manža nevěděl, co dělat
.
Holky, pěkný fotky v galerce ![]()
Je to čím dál větší sranda - jak je teď Beník větší, tak kdykoli se nějak víc otočí, tak mám pocit, že se probourá ven
![]()
Ahojky
Tak dnes je mi fakt na nič.Prepadli ma nejaké bacily,ide mi hlavu rozhodiť a ten upchatý nos,ani dýchať nemôžem
a to nehovorím o počasí vonku,tak sychravo a upršane ,fuuuj ![]()
Ernatka-to musel byť fakt šok.Musela si sa poriadne laknúť.Aj keď to možno nebol silný náraz,aj tak to vydesí,keď si predstavíš,že všetci Tvoji najblišší sa v tom aute nachádzali.Takže je úplne normálne,že si plakala a že sa Ti stále plakať chce.Našťastie to dobre dopadlo,tak sa na to snaž zabudnúť a rob niečo príjemne,daj si nejaký relax. Tak zatiaľ pekný deň,pa
Ahoj, díky za povzbuzení, už je mi líp. Už jsem se i vypovídala tady v práci. Pán se ukázal být seriózní, už mi i napsal mail s dalšími kontakty na sebe, takže i kdyby se ukázalo, že je něco s autem, tak vím kam se obrátit.
Spíš jsem teď špatná z toho, že od víkendu na sebe s manželem moc nemluvíme…
Jinak kočárky máte všechny moc hezké. Já už kočárky raději nebudu řešit a budu se těšit až vyjedu s tím naším. Zatím jsem ho schovala k prababičce - trošku z pověry a taky, že u ní je víc místa než u nás. A taky, že když ho nebudu mít na očích, tak snad přestanu řešit, jestli jsem si náhodou neměla vybrat jiný ![]()
Holky ja vim, ze jsem s tim uz trapna
ALE! Ten metrik kdyz uz ho dodelam, ukazi se mi tri tabulky tak kterou kam mam zkopirovat?
Do podpisu mi slo jen jmeno … JSEM HROZNAAAAAAAAAAA ![]()
Jinak dneska mam naladu na nic, nevim co to, v noci me budi krece, stalo se Vam to? Jako menstruacni, tak bezim na zachod a nic. Ze by poslicci?
Krasny den VSEM
Ahoj holky,
Ernat hlavně,že se vám nic nestalo!
Wenee ať je ti brzy líp,já mám pěknou rýmu,ale z vlastní blbosti,protože jsem šla ven bez čepice a s mokrýma vlasama..
Zebruš mě teda přišlo 1,9 kg hodně,ale ta dr.říkala,že je to akorát ![]()
Počasí se trochu vylepšilo,my jdem za chvilku pro přihlášku do školky.. ![]()
Ryntyntynka, kocik mama v spalni pri posteli, mimo domov ho nie je kam dat. Na povery neverim, to potom ani nechystat postielu, vecickyy…
Adelka, gratulujem ku kontrolee. A ste teda pekne velkiii. Joooj a ty mokra hlavicka , pozor na seba, nech si co najskor fit.
Ernatka, esteze ste vporiadku a len sa vyplac, ono to nie je sranda, ved sa vam aj mimiskovi mohlo daco stat. Takto si potrebujes ulavit od stastia ze ste vporiadku a dostat zo seba to napatie.
A s manzelom to date dokopy, pritulte sa k sebe a bude dobre, ja mavam dakedy desne nalady, uff, ale vzdy k sebe pricupitame a pritulime sa. Skus, za objatie nic nedas.
Adika, krce nemam, ale dakedy ma boli spodok tam vnutri.tak neviem, skus zavolat dr. ak sa obavas.
Dnes som bola na hematologii a uz sa mi znizili biele krvinky, nie je to este uplne o.k., ale zlepsuje sa to. Juchuuu.
A zajtra idem na uzv, tesiim sa, ale idem inde, tak neviem, ako to tam chodi. Dufam, ze je Matusko vporiadku.
Ahooooj ![]()
Tak kočárek už mám doma, ale hned zítra putuje do úschovny tetě do Prahy…mamče to hold nedá a nechce to pokoušet…je pověrčivá…co bych neudělala pro klid v rodině, že? ![]()
Jinak já jsem měla taky docela perný den, hlavně na chození. Dopol jsem byla doma a po obědě jsem jela s mamčou do Liberce zařizovat a na nákup. Hlavně jsem ztvrdla dýl na katastru a bála jsem se, že kvůli tomu nestihnu přednášku v nemocnici včas, ale nakonec v poho
Jo, a ještě jsem pořídila matraci do postýlky maličkýmu…
Ernat , hlavně že se vám nic nestalo a pán má i solidní jednání, což člověka uklidní…do nás takhle vrazil němec, mno, domluva nic moc, nakonec dal penízky jako škodné (našim poškodil nárazník-zadní…)
Taky jsme měli nedávno „tichou domácnost“ (už jich za těhotenství bylo víc), vždycky se to podařilo vyřešit - hlavně si o tom promluvit a pak se k sobě přitulit ![]()
A k brečení…je to strašný, ale dokáže mě rozbrečet snad cokoliv a to jsem si dřív myslela, co je s těma těhotnýma, že to snad hrajou…tak tedy nehrajou, jde to samo…
Stačí aby manžel řekl něco špatný a na Nijagarský vodopády zaděláno
![]()
Adél , super, že jste dopadli na ultrazvuku dobře a maličký je pořádný kus chlapa ![]()
Zuločku , držíme pěstičky na zítřejší ultazvukovou kontrolu
A je dobře, že se ty mršky bílý krvinky polepšily!
Adik , já mám spíš problém-tedy fakt jen občas-jako Zulok (ohledně toho píchání a taaaak)
Musím se pochlubit (jsem s tím strašná
)… a vložím vám sem fotečku Adámkova korábku ![]()
Jako hluboký:

Jako sporťáček:

Holky, máte kráááásnýýýý bříška
![]()
Hmmm, tak jsem se to asi moc dobře nenaučila vkládání fotek, jelikož jsou nějak nakřivo … ![]()
Ahojky holky,
díky za podporu, je jasné, že kočár si nakonec stejně koupím takový jaký sama uznám za vhodné - navíc už mám zkušenosti s jedním laciným polským kočárem a nikdy bych podobnou koupi neopakovala, takže si myslím, že vím sama nejlíp co potřebujeme. (hlavně kvůli výtahu, to bylo kritérium č. 1 a většina kočárků neprošla, další pro mě hodně důležitá věc je skladnost a váha kočárku - jsem po většinu času sama a hodně jezdím autem, takže když zavzpomínám jak jsem se vždycky mordovala s kočárem do kufru a pak zas z kurfu a to věčné přendavání spícího Juráška ze sedačky do kočáru - to byla podmínka č. 2 - tahat pouze podvozek a sedačku.) Takže se není divit, že mě pak mamina rozhodí takovým blábolem, aniž by se nejdřív podívala, jaký kočárek jsme vybrali. Byla bych to čekala právě třeba od tchýně nebo babičky, ale maminu mám celkem mladou a pokrokovou, takže mě to dost překvapilo. No ale už dost, je to celé prkotina a jde jen o to, to nějak překousnout, což jak jistě dobře víte, jde právě teď hůř. ![]()
Ernatko vůbec se nedivím, že jsi to náležitě obrečela, mě se chtělo brečet, jen jsem to četla. Hlavně, že jste v pořádku!!
Tak ať se vám daří, já mám taky zítra kontrolu na gyndě, tak už se celkem těším, ačkoliv jsem teď líná vytáhnout paty z domu, ale zas za tu kukandu na mrňouska to stojí. papa
Ryntyn trochu mě to svádí otočit monitor, ale je to taková těžká bedna, takže tu raděj sedím vykloubená do strany! ![]()
(ps.: chce to nejdřív otočit v nějakém editoru fotek) ale jinak ok, my se s tím nějak poperem ![]()
Koukám, že má otočná přední kola.
Mě by totiž zajímalo, jaké rozměry se vlasně uvádí k informacem o kočárku. Jestli tu délku měří v tom nejzašším bodu - tedy s otočeným kolečkem ven. (teoreticky by to tak asi mělo být a pak by se dal ještě ušetřit nějaký ten centík otočením koleček.) Budu muset vyrazit s metrem do obchoďáku, jen mě to tak napadlo, když jsem viděla ty otočná kolečka.