Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
9.2.08 15:44

Ryntyntynka, neumrzni pri umyvani auta.

Wenee, gratulujeeem ku kontroleee. A aj mne popukali prsia a boky. Som ako vraskaved ozrutny. Mne sa objavili teraz v tehu a som zvedava, na ktorych miestach sa mi este zjavia, ale hlavne nech je drobcek vporiadku.

Zebrusko, tak pekne odpociivaj. Sup si lahnuut. A daju sa prat aj plysaku, I ked je napisane, ze nie. Ja som si este kedysi prala mojho oblubeneho plysacika na 30 stupnov a ako vlnu, ze sa to len pohupava. A potom som ju susila na uteraku.

Doma mame extra pranie pidi veciciek, jeejda toho je, este sa mi nezmestili vsetky plienky latkove, to bude zehlenia.
A od dnes som na materskeeej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.2.08 18:11

U nás bylo celý den fakt krááásně a hlavně to tepoloučko! Umyla jsem autíčko, takže bude vypadat dobrý pár dnů jako auto než se zase zašpiní :roll:

Měla jsem zpestření odpoledne, byla jsem s taťkou na pohotovosti a bylo to na dlouuuuho :? Už ho delší čas bolejí záda, měl nějak hnutou páteř v kříži a dneska se to vyhlrotilo a chudák ani nemohl chodit…mno, nakonec má vyhřezlou plotýnku, ale naštěstí pro něj s tím nemusí ležet v nemocnici…vyfasoval léky proti bolesti a na uvolňění…ale stejnak nevydrží ležet dlouho, jen co bude líp, tak šup do práce :lol:

Zuločku , to jseš z nás první :dance: Jůůj, a žehlení pidi věciček…taky jsem to měla na dlouho a ještě jsem velikost 56 žehlila rubem i lícem :lol:

Wenee , gratuluji ke kontrole :wink:

Adél, hm, tak dečku a polštářek taky musím koupit…když se to sečte suma-sumárum, tak to ho mám ještě poměrně dost :wink:

Zebruš , já bych to určitě vyprala, na 30 a na nějaký šetrný program, ale určo bych to prohnala pračkou :D Když to někde leží na krámě a sedá na to prach a xx lidí na to šahá… 8O :wink:

A nejenom s hygienou ale i s úklidem to moc „hrotím“ (manželova slova!)…prostě nesnesu, když mám doma nepořádek, prach nebo když je poťapkaná plovoučka (a na tý světlý to jde jooo vidět…) Jsem zvědavá, jak to budu stíhat s malým Adámkem…hm, to budu muset slevit ze svých nároků :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
9.2.08 19:38

Ryntyntynka, dobre, ze moze byt ocko doma, ked je taky neposeda, v nemocnici by sa moc trapil. nech je rychlo fit.
Jeeejda, neviem, ako zehlit tie pidi vecicky, ved zehlicka je vacsia ako cele dupky :lol: no, bude to sranda.
Ja som uz taaak nedockava na drobca, asi ziadna novinka, ze? :lol: :lol:
A aj ja mam naadchu :twisted: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.2.08 20:24

Zuločku, neboj půjde ti to žehlit, jen to nebude tolik ubývat :roll: Já doufám, že až budou prckové na světě, že potom nebudeme muset toho tolik žehlit…protože žehlení tolika pidi věciček najednou…jůůůj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
9.2.08 21:30

Ahoj holky,

já jsem žehlila hodně ze začátku,asi tak po těch třech měsících postupně míň a míň,teď už skoro nic :D

Ryntyntyn s tím úklidem jsem v klidu,to by člověk mudel pořád lézt po bytě.Přiznám se,že jsem pěkně dlouho neutírala prach,jak budem malovat,tak už na to peču.. :oops:

Dneska jsem mimánkovi koupila obleček,ve kterém půjde z porodnice,dupky s tričkem a kabátek.Normálně doma jsem se nadtím rozbrečela,když jsem si představila,že si to opravdu obleče :D
Jiřulkovi jsme koupili velkou lopatku a dvě bábovky na písek,měl pejsek takovou radost!Jsem nějak naměkko…
Taky jsem si dala jahody se šlehačkou a aby to nebylo tak trapný,tak předím ještě zeleninový salát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.2.08 08:12

Krásně prosluněné ránko přeji! :D

Adél, taky si myslím, že to už nebudu tolik uklízet a ze začátku to bude boj :wink:

Erant , už jsem taky propadla kouzlu miniaukce :lol: :lol: Včera jsem koupila Adámkovi pěknou :,-(u oblečení a kouzelný hrneček od Aventu 8)

A k žehlení…to jsem sem se snažila už dávno minimalizovat :D Pamatuji si, když jsem byla malá, tak mamča žehlila i kalhotky :lol: :lol: :lol: Teďka co se žehlit nemusí (na čem to nejde poznat) už nežehlím a jen dobře srovnám…a věci na doma a pyžámka žehlím z jedný strany :lol: :lol: Musíme si trošku usnadnit ten živož, že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
10.2.08 11:36

ja tiez zehlim, len co musim, moje veci extra zehli netreba, len nohavice, par triciek , a manzovi kosele.pamatam si, ze sme tiez zehlili nohavicky, teraz ma to ani vo sne nenapadne. a dokonca poznam ludi, co zehlia ponozky, eejha, tak to teda obdivujem. No, ale pre drobceka je to ine, tomu treba vsetko pekne vyzehlit,aby ho daco netlacilo a tak… a ono to aj to pradielko dezifikuje, no uz sa chystam na to zehlenie, ale asi to naraz nezvladnem.

Adelka, verim, ze si mala z nakupu obrovsku radost, ja dam asi tiez na kopku, co zlaticku do porodky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.2.08 12:44

Zuločku, přesně taaak, jelikož se prádýlko dezinfikuje, tak kvůli tomu jsem to brala z obou dvou stran :wink:

Tý joooo, jinak my dneska začínáme už 8. měsíc whauuuu 8O :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
10.2.08 14:27

Ahoj,

tak jsme byli dopol s Jiřulkou hodinu a půl na hřišti,ale zdaleka nebylo takové teplo jako včera.ale pěkně si pohrál,byla tam paní s chlapečkem,tak jsme pokecaly.Akorát Jířa po o neusnul a mě se chtělo hrozně spát,tak se musím trošku probrat a zase vyrazíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.2.08 15:36

Ahoj :lol:

To je zase venku pěkně, kéž by to tak už zůstalo :D
Včera jsem nemohla usnout, tak jsem šla spát až kolem půlnoci - normálně už jsem tuhá kolem 8h. :roll: Ale stejně jsem nemohla celou noc spát a budila jsem se. Už nějak nemůžu najít pohodlnou polohu. Všechno mě tlačí 8O :roll:

Jinak nakonec jsem plyšové hračky neprala, v některých jsou rolničky, atd. a mám strach, že pak zrezaví. Ale asi to zkusím osprchovat rychle vařící vodou a to by mělo všechny bakterie zničit, snad :?

Já žehlím jenom manžovi oblečení do práce a mé jen co je hodně zmuchlané - a jdu třeba na oslavu. Jinak nic. A teď samozřejmě věci pro malého. Taky si pamatuju, že mamka žehlívala kalhotky, ponožky a všechno ostatní. To by se mě teda nechtělo, stejně se to na těle natáhne a třeba ponožkám podle mě desinfekce moc nepomůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
10.2.08 17:04

Ahojky, tak koukám, že jste načaly žehlící a uklízecí téma :) Abych pravdu řekla, tak ani jedno mě teda nijak zvláště nebaví, takže žehlím jen to nejnutnější (taky už jsem si několikrát od tchýně vyslechla, že když už nežehlím povlečení, tak si mám aspoň kupovat krepový. Jenže v tom se mě blbě spí :? ) A s úklidem to taky nepřeháním - ono chodit do práce, starat se o dítě a taky o zahradu dá taky dost zabrat, ufff :roll:

Včera jsme zavezli malýho k babičce a užíváme si s manželem chvíle klidu. Včera jsme byli po dlouhé době v kině a dneska jsme se byli podívat konečně po nějakých světlech (prozatím nám tu ještě v některých místnostech visí žárovky na drátech) a pak na obídek do restaurace. Bylo nádherně, takže jsme se i krásně prošli… No prostě pohoda, krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
10.2.08 18:24

Ahojky,
koukám, že už perete a žehlíte.Mě mamka v sobotu přivezla Lovelu na bílé a na barevné tak se do toho taky pustím.
Ale holky já vůbec netuším jak budu některé věci žehlit.Mám toho hodně ze semiše(teda nevim jestli je to semiš,je to takový hebounký měkounký matroš).Mám dupajdy,kalhoty,mikinky…Mám strach,že jakmile na to vjedu žehličkou tak to zničím.
Jinak u nás doma se to se žehlením taky nepřehání.Žehlím co je potřeba do práce … povlečení některé … kalhotky ani ponožky néééé :oops:
Po výplatě si chci koupit nové prkno a žehličku,tak třeba mě to pak bude víc bavit.
Jo a dneska jsem objednala Maýskovi capáčky a hračku :lol:
Doufám,že hračka bude zabalená a neošahaná…je to hrací pejsek a pochybuju,že ho budu moc hodit do pračky.
Holky chtěla bych zítra upéct nějakou dobrou tvarohovou buchtu.Nemáte někdo nějaký mňammmm recept.Může to být i s čokoládou,jahodama…to my můžem… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
10.2.08 19:06

Jen zkouška..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
10.2.08 19:10

Co dělám špatně.Udělala jsem podle návodu jméno Matýsek,do podpisu jsem nakopírovala „Code for forums“ a nic… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
10.2.08 19:13

Ještě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie