Poradna duly
Jana Čurdová
Zuločku : To jsou dobré zprávičky, jen tak dááál ![]()
Zebruš: Pěkná autosedajda
Taky mívám nudící dny a pak jsem fakt ráda, že existuje internet
Já teďka ty autosedačky spíš okukuji, jelikož si můžu dovolit autosedačku koupit až koncem února, po výplatě
Ale jseš hodná ![]()
Zulok gratulace ![]()
Zebruš sedajda pěkná ![]()
Jinak jsem přibrala asi 8 kilo,ale určo ještě naberu..Co jsem se pozorovala v zrcadle,tak jsem akorát zjistila,že mám pěknou celulitidu na pozadí.. ![]()
Ahojky navečer, konečně jsem se dostala pořádně k PC. Včera jsem byla teda fakt nějaká špatná, ale večer dorazil manžel s kytkou (a to chudák ani netušil, co se nám ráno stalo), tak mi krásně spravil náladu. A i když jsem mu původně o tom autě ani říkat nechtěla, tak jsem mu to hnedka vyklopila. Prostě jsem hrozná kecka ![]()
Koukám, že máte skoro všechny kočárky doma nebo aspoň vybrané. Taky zkusím dát do galerky ten náš. Sice není nový, ale vypadá skoro jako nový. Po zkušenostech s prvním kočárkem jsem teď chtěla hlavně lehký a s možností nacvaknutí autosedačky, protože jsme taky furt někde na cestách. Takže máme nakonec Jané s korbičkou, sporťákem i autosedačkou.
První kočárek byl super na vycházky a na terasu, ale jakmile jsme měli jet na nákup, tak to bylo o sundávání koleček a mordování se s těžkým kočárem… To už fakt nee ![]()
Ryntyntynko, představ si, dneska jsem potkala paní s úplně stejným kočárkem jako máš ty. Vypal úžasně a paní k němu skvěle pasovala s úplně stejně zelenou zimní bundou. ![]()
Adél , já se radši ani ze zadu neprohlížím, pač by mě potom asi piclo
Stačí když si mažu nožky a vidím jak se mi kůže hrbolatí alá pomeranč…
Erant , vidíš jakého hodného máš manžu, já jsem neviděla kytičku ani nepamatuju… snad ani na narozeniny (vlastně moje poslední kytička, kterou jsem od něj dostala byla moje svatební v září
)
Chtěla jsem se vás optat: Máte některá zkušenost nakupování zboží z MIMIBAZARU.CZ? Přemýšlím totiž pořád nad tou autosedačkou ![]()
Ryntyntyno , na mimibazaru a mimiaukci sedím obden a hlavně před vánocema jsem tam koukala na hračky pro prcka. Přes bazar jsem teď hledala kočár a myslím že dobrý, většinou se mi ozývali hned a všechno solidní jednání. Ale nakupovala jsem teda zatím jen na aukci. Zrovna dneska mi psala paní, že včera poslala fusak do autosedačky a dneska už je u nás na poště. A ty hračky před vánocema to bylo podobný, pokud jsem si je nevyzvedla osobně v HK, tak bez problémů dorazily poštou max. do 3 dnů. Ale je to hlavně o tom na koho narazíš. Já měla štěstí…
Já na sebe do zrcadla raději už taky moc nekoukám a na váhu taky moc nelezu. Naposledy mi váha ukázala o 12 kg navíc ![]()
Dobré ránko ![]()
U nás na severu Čech je i krásně prosluněné, odpol hlásí, že by mělo být až + pět stupnů a to i přes celý víkend
To se potom úplně jinak vstává, pěkně s náladičkou … Snad už na nás ta zima, natož sníh nepřijde ![]()
Sníh už vůbec nepotřebujeme, i když organizátoři na Ještědu by si přáli něco jiného
Od příštího týdne chceme začít dodělávat ty základa a tak ![]()
Ernat: Já už se na mimibazar chodím koukat delší dobu, už někde od začátku těhu…dokonce jsem se už i zaregistrovala
A myslím si, jestli odněkud objednat již použitou autosedačku, tak určo od tamtud…ani nevím proč, ale věřím tomu víc, než jiným bazarům na netu ![]()
Dobré ránko ![]()
Tady taky krásně svítí sluníčko, poslouchám si staré písničky (Guns n' Roses, Extreme, atd.) a hned mám lepší náladu
![]()
Ryntyntyn - já jsem si jednou našla na mimibazaru pár pěkných oblečků, tak jsem paní psala sms, jestli je ještě má, ale už měla jen některé, tak jsem to nakonec nechala být. Ale byla od Brna, takže bych si to osobně vyzvedla. Já posílání poštou moc nemusím, jen když je to nutné
![]()
Ernatko - moc pěknej kočárek. Taky jsem původně chtěla Jane, ale byl moc drahý. Super, že manža donesl kytku, je hodnej. Mě manža nedávno donesl novou myš k pc
(já na kytky totiž moc nejsem, jen na ty květináčový
)
Já mám na nohách taky pěknou celulitidu, na pozadí ještě moc ne, ale třeba to přijde
![]()
Zuločku - my budeme mít takovou světlejší modrou (z té nové kolekce 2008), už se těším - doufám, že nebudou nějaké problémy, protože skoro všechno co poslední dobou koupíme, tak většinou reklamujeme.....tak doufám, že u kočárku to tak nebude ![]()
Já jdu ve středu na kontrolu, tak se zatím raději nevážím, ale když se vidím, tak je mi jasné, že pár kilo je zase nahoře, budu už asi tak + 8 nebo 9 kg (doufám, že roste mimiš a ne špeky, na které si poslední dobou zakládám čokoládičkama
) …no utěšuju se tím, že po porodu to bude honička a všechno zase půjde dolů…aspoň doufám ![]()
Jinak mimiš se teda pěkně točí, měla jsem pocit, že je hlavičkou dolů, protože kopal nahoře do břicha, ale teď se asi otočil, protože pro změnu posledních pár dnů kope dole…tak jsem zvědavá, co na kontrole.
Jani, to víš, že to půjde dolů. Neboj, špeky to vzdají.
Ryntyntynko těch 13kilčo jsem s Tomem v tuto dobu měla také, nešlo to ovlivnit, nijak zvlášť jsem se fakt necpala, teď mi připadá, že se cpu víc a mám 3,5. Ale v mém případě ještě plus 8 minimálně, co mám po stimulacích a kdyby to šlo, tak bych ráda ještě další 4 a to by byl ideál, to bych byla se sebou spokojená, ale hlavně si musím vybudovat trochu nějaké svalstvo, ať se na mě to sádlo tak nelepí a urychlím metabolismus. Takže si myslím, že to je naprosto normální, takže pohodička, za chvíli je duben- hlavně zdravé dětičky, a pak kilča dolů.
Lucy , gratulace ke kontrole.
Adel , tak o celulitidě mi povídej, do prvního těhu jsem to fakt neznala a divila se kámoškám, co to řeší za kraviny, že to je otázka až pozdějšího věku. Už to řeším také.
Zukol , tak to bude prcíček tak akorát.
Zebruš ta autosedačka je fakt nádherná.
Nám mimouška zváží a změří příští kontrolu, tedy 20.2. hrozně se těším. Ale vím, že Tomášek měl jen to 1kilo, nic víc a jak pak narostl skoro na 4!!!To jsem zírala. Tento bobíšek bude možná o něco menší, nevím, ale třeba překvapí. Aspoň mamča mi říkala, že se jí zdá, že mám menší břicho než s Tomáškem.
Dojdu se podívat na chůvičky do bazárku. Třeba tam něco budou mít, manža by to večer vyzkoušel. Moc s mi do toho nechce investovat, ale… fungovat to musí.
Manžovi pořád vůbec nepřipadá, že za chvilku budeme mít další miminko. Nějak si to nepřipouští, znáte to někdo????
Takže nejen neřeší jméno, ale ani další vylepšení ve výbavičce
Tuhle měli v Albertovi v akci maličké plínky, tak jsem je koupila. Jinak si stále ještě troufám časem přejít na bavlněné, ale uvidíme, jak to budu stíhat. Jinak bych to nechala, až to nebudu muset žehlit, to se říkalo po 3 měsících dítěte. A to už o tolik pracnější není - hodit do pračky, ta to vypere, tak pak 5 minut na pověšení a 10 minut na složení. A je pravda, že miluji pohled na čisté prádlo, to je asi úchylka, pak budu mít dobrý ekologický pocit, trochu i ekonomický a bavlna je doufám zdravotně nezávadný materiál, tak bude záležet, v čem to vyperu. ![]()
Dobré ránko,
u nás je taky slunečno,ale ven půjdem až odpol.Manžel má odpolední,tak budem doma.Jsem od rána úplně mrtvá,včera jsme byli na plavání a odpol ještě chvilku ven,omrkli jsme kočáry a tak,i když ho už máme.Ještě 3× plavat a konec…ufff.Jo a taky jsem upekla bábovku ![]()
Ernat pěkný kočárek ![]()
Jinak v úterý a středu se konečně vymaluje,manžel přiveze naší a Jiřulkovu novou postel,uděláme mu pokojíček a přestavíme obývák a pak už konečně vyperu a připravím věci na mimi a nakoupím co je potřeba.
Ode dneška za 2 měsíce mám termín ![]()
Dobré ránko,
po delší době opět tu. Vidím, že úspěšně přibíráme - včetně mě
- a miminkám se daří fane. Někdy to je zajímavý, když se prcek začne vrtět…
Kočárek doma už máme-resp maminka si ho hned odvezla, aby pověry byly zachovány
a zbytek snad taky nějak už začnu dávat dohromady. Jsem připravena se vybavit seznamy a postupně odškrtávat ![]()
Ještě musím pořídit matraci, nějakou hygienu pro mimčo a věci pro mě do porodnice.
A něco z politiky…budete koukat na volbu prezidenta??
Ahojky, ráno jsem se stavila s autem v servisu, aby ho pro jistotu okoukli a vypadá to na prasklý držák nárazníku. Takže žádná tragédie. Ale teď jsem skoro hodinu kvůli tomu vyplňovala formulář pro pojišťovnu.
Zebruš - já taky nechtěla nějak drahý kočár, ale když jsem si nakonec sepsala, co po tom kočáru vlastně chci, tak mi vyšly nějaké typy kočárků a podle toho jsem pak prohledávala inzeráty a narazila na tenhle se vším všudy za 9 tis., tak mi to nepřišla taková tragédie. Ještě mi z porodného zbyde i na nějakou další výbavu ![]()
Kromě Tesca si musím dát zákaz i na Interspar, protože tam mají taky výprodeje oblečení a už jsem tam nakoupila tepláčky a bodyčka po 19 korunách. Prostě jsem neodolala růžové barvě (ale pro zájemce měli i modrou
) - to aby Klárinka nemusela nosit klučičí věci po bráchovi a měla taky něco nového. A taky jsem si tam koupila stahovací kalhotky, abych měla po porodu. Posledně mi tohle nikdo neřekl, že je to dobrý na bříško a já doma žádný neměla, tak jsem pak posílala manžela do obchodu
No, raději už ne ![]()
Ernat já jsem teda stahovací nenosila,ale není to špatný nápad.Akorát nevím jaké a za kolik ![]()
Mahul akorát mě zajímá,jak to dopadne,ale že bych to nějak extra sledovala,to ne.
Ahoj holky,tak jsem se rozhodla,že se s pomocí přítele pokusím aby se mi taky tak hezky objevovalo jméno malýho,jako to máte vy.
Vim,že už jste to tady psali 100× ale mohla bych vás ještě jednou někoho poprosit o návod ![]()
Děkuji ![]()
Ernatko - za 9 tis. to je dobrá cena. Drahý mě přijde ten nový trojkombinace - myslím že byl kolem 23 tis. a to mi neprošlo
.
Stahovací kalhotky zní jako dobrý nápad, podívám se po nich ![]()
Mahule - mě politika nebaví a vůbec to nesleduju. Jen jsem si dnes všimla na seznamu v novinkách, že se volí prezident ![]()
Haňule - klikni na některý z našich jmen a automaticky by se ti měla otevřít stránka, na které si uprostřed nahoře zadáš jméno a pod tím si vybereš styl, barvu a velikost toho jména a klikneš na tlačítko pod tím. Pod tím tlačítkem se ti ukazuje příklad. Pokud chceš některý ze stylů napravo, tak na něj klikni. Až se ti to bude líbit, tak zmáčkni modré tlačítko pod tím „grab it“ a dole se ti ukáží url kódy. Tak okopíruj ten „code for forums“ - myslím a vlož ho do podpisu.
Snad je to srozumitelné ![]()