Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holčiny,
pár dní jsem tady nebyla a vy jste se ale rozepsaly… ![]()
Předevčírem jsme se vrátili z návštěvy u rodičů na Moravě - bylo to fajn (úžasný klid oproti Praze), ale to cestování je děsné (je to 300 kilásků a navíc asi půlka cesty jsou samé kopečky a zatáčky a „děravé“ silnice…) - takže už plánujeme jenom jednu návštěvu ke konci února a pak už budou muset jezdit spíš všichni k nám.. ![]()
Jinak strie se mi začaly dělat, a to i přesto, že celkem poctivě mažu…ale měla je mamka i ségra, takže mě to asi nemine taky… ![]()
Wenee - s vybíráním kočárku ti úplně rozumím, měli jsme to taky tak, prolezli jsme obchody a internet a pořád jsme nebyli schopni se rozhodnout, vždycky se nám něco nezdálo.....ale už máme od minulého týdne objednáno, tak sláva! Tak snad jsme vybrali dobře, už se těším, až ho dovezou.....
Lucy - s tou mamkou to je teda síla…to máš jako být úplně bez kočárku? Tak takovou „perlu“ jsem teda ještě neslyšela, ale mamce se to určitě rozleží v hlavě a změní názor. U nás je to spíš tchýně, která pořád říká, ať nic nekupujem - přebalovák prý vůbec nepotřebujeme, postýlku taky nemáme kupovat, že nám doveze po příbuzných koš na mimčo - no naštěstí to jsou detaily a manžílek to sice nekomentuje, ale nakonec stejně koupíme na mimčo všechno, o co si řeknu- v tomhle je teda zlatý…nějaké „domácí boje“ o nákup výbavičky bych teda fakt nezvládla…
Ahojky,asi som konečne vybrala kočík,dám ho do galérky,pozrite naň a napíšte,ako sa Vám páči.Ďakujem,pa
Ryntyntynko děkuju
Dnes je to mnohem lepší,tak ještě počkám do zítra.
Jinak všechny moc zdravím. U nás bylo dnes od rána krásně ale teď se to začlo zatahovat. Už aby bylo to jaro.
Jinak koukám, že problémy s maminkama a tchýněma jsou asi všude. já mám mámu milionovou ale tchýně je děsná. A teď jak jsem těhu tak ty její a tchánovo názory a připomínky nějak hůř rozdýchávám. Všechno si to moc beru ale nejde mi to prostě přejít. Omezili jsme návštěvy u nich ale oni se naučili teď chodit každý víkend k nám.Každou sobotu jsem z nich na nervy.
Kočárky si holky kupte jaký chcete. Hlavně vy v nich budete miminka každý den drncat. Tchýně přijde jednou za uherák, tak ať si říká co chce. Je to vaše miminko a vaše věc co mu pořídíte.
Tak já jdu dovařit oběd. Dnes trošku pozdě… ![]()
Haňul : Nemáš vůbec zač
![]()
Wenee: Kočárek dobrý
Ale já bych volila jinačí barvičku (ale každému se líbí něco jiného
), i když i korbičku budu mít já zelenou ![]()
Já mám mamču zlatou… i když taky mívá svoje mouchy a pak i někdy dny
U nás je to taky daný, že pořád žijeme ve stejný domácnosti… Na tchýňku si taky nemůžu stěžovat, ale je fakt, že ji vidím tak max. pětkrát do roka a to když jedeme na Slovensko
Ale zase tam jezdíme na delší dobu…
Tak Wenee …
Přesně takový kočárek jsme si koupili my ![]()
Jmenuje se King ale vyráběl se jen do konce roku a pak ho měli přejmenovat a trochu upravit. Jediné co jsem na tom Tvém našla jiného je, že má trochu jinou tašku, jinak je opravdu stejný. My máme tmavě modrý s béžovou a je úžasný. Máme k němu autosedačku, která jde na kočárek přidělat, ten náš skvěle péruje(je do terénu) a taky dobře drndá.Má velkou korbičku ve který je i vyndavací taška na mimi a jde z něj udělat sporťák.
No já jsem s ním zatím spokojená.
A tenhle zelenej je kráááásnej. Nebudu se už na něj koukat nebo se mi bude líbit víc než ten náš.
Ryntyntynka-tiež by som brala trochu jemnejšiu farbu,ta bledá zelená je dosť výrazna,ale keďže ina zelená nie je,tak mi to v podstate až tak nevadí.Vždy som chcela kočík olivovozelený s tehlovou,ale neva,páči sa mi aj tento. Haňul-jééj,takže Ty máš rovnaký kočík?To je parádička,že si s ním spokojná.Tak už nebudem vymýšlať a objednám ho.Dokonca mi ho vraj donesú až domov a zadara.Už sa naň začínam tešiť.
A Haňul,tá autosedačka je od tej istej firmy?Alebo sa Vám tam hodí iba náhodou?Máš nafukovacie koliečká?Ja by som ich totiž chcela,ale vraj sa tam ľahko spraví defekt,tak neviem.
A Tvoja farba je tiež určite pekná,hlavne,aby bolo mimi spokojné a tomu na farbe záležať asi nebude.
Papa
Janus: To je dobře, že jste dobře dojeli tam i zpět
Silnice jsou u nás příšerný, ale bohužel lepší to už nebude…
Já už se taky nechystám na Slovensko
Strie jsou bohužel poměrně dost podmíněny geneticky…
Wenee autosedajda je od stejné firmy. Byla objednaná spolu s kočárkem. Jinak mi jsme si mohli i sami sestavit barevnou kombinaci kočárku a sedajdy.Nevím, kde se dělala konstrukce a šil se tady v Čechách, takže nebyl vůbec žádný problém s ničím.
Kolečka máme nafukovací. Původně jsme chtěli ty samé jako jsou na Tvém
kočárku ale pak přítel vybral tročku jiné. Měli jsme výběr ze 4variant.
Jo a taky nám ho poslali zadarmo a v průběhu šití kočárku mě neustále informovali jak jsou daleko. Mělo to trvat 5týdnů, trvalo to 4.
Jinak jsme za něj dali i s autosedačkou necelých 10tis. Na kočárek jsme ve finále dostali 1000,–slevu na autosedajdu sleva 500,–
Jak jsem už psala, zatím jsme spokojený. Máme ho u rodiču a kdykoli jsme tam, tak ho přítel drndá a trénuje na nečisto. Snad bude vše o.k. až s ním vyrazíme do terénu.
Ryntyntynka, gratulujem cukru a moc ti to pristane.
Wenee, drzim palce k vyberu kocika. Peknu fotku mas v galerke,
A prechadzky s miminkom, ako sa na to tesiiiim, treba prechadzky.
Januska, vitaaaj doma.
Hanulka, pekny kociiik
A pekny vecer prajem
Zuločku: Děkujem ![]()
Chtěla jsem se optat: Budete mít všechny kočárek schovaný někde mimo domov nebo ho budete mít i doma? Já si zítra pro něj frčím do Liberce s mamčou (plus mám ještě přednášku a nákup v Globusu…
) A na pověry nevěřím, ale mamča do mě „hustí“, že by jsme ho někde u příbuzenstva ponechali do porodu…
Ahojky ![]()
Haňul- dík za vyčerpajúcu odpoveď
.Takže tam zajtra zase zavolám a spýtam sa na tú autosedačku.
Neuveríš,keď Ti poviem koľko stojí ten kočík
.Stojí 4900Sk.Keď som tú cenu videla,nechcelo sa mi veriť,myslela som si,že je to nejaký ofuk.Tak som tam volala a že si mám vybrať kočík,oni mi ho donesú ukázať domov a keď sa mi bude páčiť,tak mi ho nechajú a zaplatím ho.Ak sa mi nebude páčiť,zoberú ho preč a ani im nemusím zaplatiť cestu,že prišli zbytočne.Vraj sú preto taký lacný,že to majú priamo od výrobcu a že pri takýchto cenách majú strašne veľké objednávky.Tak sa snáď neoklamem.
Zulok- ďakujem za pochvalu za fotku
.
Ryntyntynka- ja,keď mi príde kočík domov,tak si ho doma aj nechám,kašlem na všetky povery,nebudem sa s tým zaťažovať a komplikovať si život prenášaním kočíka hore dolu.
Ahoj holky,
tak jsem dnes po utz,mimi je už hlavou dolu,už potřetí nám řekli,že je to kluk
a má skoro 1,9 kilo…vše ok.
Wenee jste pěkný pár s manželem a kočík je moc pěkný!Procházky s miminkem jsou báječné,já už to nebudu mít takovou romantiku,ještě s Jiřulkou,ale bude asi veselo ![]()
Ryntyntyn sluší ti to
Jinak korbičku na x.landera máme na balkoně..
Jinak manžel dnes koupil v bazaru vajíčko za 1800 Kč a tchýně,že prej je to drahý!Je v pohodě,ale všechno platí,tak se jí to nezdálo ![]()
Lucy Juráškův pokojíček je úúúúžasnej!
HOlky jak se dostane fotka do toho albumu?
Ahoj Adel32-Takže obrázok do galerky dáš takto:
1.klikneš FOTOGALERIU
2.Pod nadpisom"Vaše iternetové fotoalbum,nájdi menší nadpis „upload obrázku“ a klikni naň
3.Zobrazí sa Ti tabuľka,ktorú si vyplníš,čiže zvolíš si názov galerie,potom klikneš prehladávať a vyberieš si foto zo svojho počítača,dáš otvoriť a to sa Ti samé vypíše do kolonky,potom si vypíšeš nadpis obrázku a popis obrázku a potvrdiš to uploadnout obrázok.
Dúfam,že som To opísala zrozumiteľne a že som na nič nezabudla.
tak veľa šťastia pri vkladaní obrázkov.
Dobrú nocku všetkým
.