Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
1.2.08 16:12

Ahoj holky,

Zebruš já mám Maminku předplacenou.Stejně jsem si jí pořád kupovala,tak teď jí mám vždycky ve schránce.

Adi a Ryntyntyn ,to je dobrý,že ještě váháte s porodnicí.Tady když se do 16.týdně někde nepřihlásíte,tak vás nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
1.2.08 16:41

Haňule: Mamka ho mit v péči nemůže, pracuje. a ani to nechci, tim pádem by se o něj musela starat ona, a je neporodim dite svoji mamce..to nechci..a ještě k tomu bydlí 100km odemě..ale jinak děkuju=)

Evelínko: ja sem z toho všeho teď tak zmatená, že namam ani páru na co mam nárok :oops: ..čekám až se ozvou ze soudu a řeknou jak je to s tim rokem..tim by se to vyresilo..snad to vyjde.

Janusa:prej je ted nakej novej zakon, sem z toho vseho nak zmatena..tak snad se to nak vyjasni..bude muset,no..a děkuju za tu stranku, to du procist.. :lol:

Monika27: jo, jestli to pujde tak bych si ho koupila rada..sem zvedava kolik bude stat(to bude určo naka pecka)..jinak pritel je slovák..

Jinač mě furt strašně pálí ta žáha..nevim co s tim.. :?
Dneska sem sla do mesta koupit pritelovi darek k svatku, asi po mesici sem se jakž-takž upravila,namalovala, tak sem taky konecne jednou vypadala trochu normálně :) ..mam už 12kg nahoře, sem cela oteklá-hlavně v obličeji :lol: ..i přezto že se celou dobu mažu, tak mam všude strie :cry: (jen na břiše je nemam)..sem zvedava kolik kg necham v porodnici :wink:
zase uz mam hlad..tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
1.2.08 17:06

Nelo, já si myslím, že jeden rok nebude tak drahý. A Slovák, to to není exotika, tak to je dobré, jen jsem si říkala, aby třeba nebyl z nějakého arabského státu, jiná kultura, abys pak neměla problémy charakteru, že ti jednoho dne s dítětem zmizí..... uf, tak to naštěstí nehrozí.
A co marodi? Jak se máte? A co uvás epidemie? Někde jem slyšela, že tady v Brně už řádí chřipka, nevím, snažím se lidem vyhýbat, jak to je u vás? Už aby ty epidemie přestaly, to si oddechnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.2.08 17:31

Adél, taky přemýšlím, že bych si ji předplatila, stejnak si ji teďka kupuju každý měsíc a takhle bych měla alespoň dáreček :lol:

Neli, vidíš, máme doma stejnou národnost :wink: A odkud je? Manžel je z východu, přímo z Humenného a občas je to s tím náročný :? :D Ale už jsem si zvykla na ty jeho nálady (zas až tak hrozný to není, naštěstí, ale občas je na paličku )

Moni, u nás snad ani chřipka neřádí…doma už jsem snad všichni zdraví (odbyli jsme si rýmy a kašel…, takže snad bude už dobře)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.2.08 17:35

Adél , já už mám s porodnicí taky jasno…vyhrál to Liberec (ale kdyby zrovinka měli plno až se rozhodneme rodit, tak jsou v blízkým okolí ještě dvě porodnice 8) ) Sestra taky bydlí v Praze a termín má 29.5 a byla se přihlásit k Apolináři myslím kolem 12 TT a mají ji zapsanou až na 3.6 8O , takže to máte v Praze zajímavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
1.2.08 17:56

Ryntyntynka, este musi lezat, hovoril, ze tak do 34tt, podla tohop, ako to bude vyzerat.

Evelinko, super, ze mas mileho doma a aj s peknymi suvenirmi.

Nelka, jam am toiez strie, na prsiacha nasal som sii na bokoch, a natieram sa, ono je v tom dost genetiky, tak krem dakedy moc toho nezmoze.

Peknyyvikendik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.2.08 19:32

Ryntyntyn takhle je to právě v Praze už snad všude,hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
1.2.08 20:40

Nely přeju ať to všechno vyřešíte.

Já strie zatím – ťuk,ťuk– nemám ale co není může být. Moje mamča je po těhotenství má, takže to určo můžu podědit.

Jinak Ryntyntynko dnes jsem zkusila dát tu deku od Emitex do kočárku a je úžasná. Máme sv.modrou/tm.modrou a je na ní vyšitý krásný medvídek. Měla jsem z toho obavy,protože jsem jí vyděla jen na fotce na netu ale vůbec nelituji.

Zítra zase od rána makáme na baráku(teda já ne) ale budu muset vstávat tak jdu pomalu do postýlky.

Všem přeji krásnou dobrou noc.H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.2.08 08:47

Dobré ránko,

Zuločku , takže by jsi už mohla ležet teoreticky jen dva týdny, to by bylo dobré, že? Hlavně aby mimís vydržel do termínu :wink:

Haňul , taky bych už chtěla jít pracovat na baráček. Jé, vy se máte, ale my to taky už co nejdřív rozjedeme :lol:

Přeji krááásny víkend :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.2.08 12:27

Preji hezkou sobotu :D

Jdu se s Vama na tyden rozloucit, jedu si uzivat s mamkou do Luhacovic a uz se na to moc tesim 8) Sice jedu az v pondeli, ale nevim, jestli se sem jeste dostanu…

Doufam, ze az se vratim, tak jeste budete vsechny 2v1…

Ad strie: mam jich plna prsa :? Ze zacatku jsem mazala, ale jak mam citlivou plet, tak mam ze vseho hned ekzem. Na brichu zatim nejsou, ale pocitam, ze se klidne jeste muzou dostavit…

Tak zatim pa a tesim se, jak si pak poctu :D

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
2.2.08 14:37

Evelínko Ty se máš. Hezky si odpočiň a opatruj sebe i bříško.

Ryntyntynko od 7hod.-do teď jsem se nezastavila. Snídaně-svačina-kafe-oběd----Mám toho plný kecky, necítím záda.Je to nekonečný,takhle makáme už půl roku skoro každý víkend. Jde to hrozně pomalu a není co závidět. Ale jednou to snad bude náš vysněný dům a vše podle našich představ. Na tu chvíli se už moc těším.

Jdu si na chvíli sednout, večer se za vámi přijdu podívat.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.2.08 15:13

Evelín: Hezky si to užij :D Taky bych se jela někam rekreovat :wink:

Haňul : V létě a na podzim, když se u nás taky makalo na stavbě jsem to měla úplně to samý a zjara to začne zvona… ale už se těším, i když už to pak bude s maličkým pěkně náročný. Manža se taky „těší“ jak se nevyspí a bude celý rok utahaný :lol: Ale ten výsledek bude stát za to a doufáme, že letošní Vánoce slavíme pěkně ve třech ve vlastíním, KONEČNĚ :D

Strie se zatím z nedostavily…ale co není může být, mamča je po těhu neměla (a to měla tři), takže snad? Jínak ale už nějaký mám z puberty, kdy jsem byla pěkně vypaseňoučká a potom jsem hodně zhubla tak mi ty mrchy vyskákaly…jinak teďak se skoro pravidelně mažu Bonellou, tak doufám 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.2.08 08:52

Dobré ránko!

U nás je krááásně 8) Nesmím to zakřiknout, aby se nezatáhlo a pak nebylo ošklivo jako včera…to jsem šla s hafinou na procházku a zmokla jsem :?
Dneska by se měl přijít kouknout dělník na předělávání koupelny a tak …,takže doufám, že se to co nejdřív rozjede a my pak budeme konečně předělávat pokojík pro tři :D

Užijte si sluníčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
3.2.08 10:12

Ahoj holky,

Evelín hezky si to užij,taky závidím :wink:

Ryntyntyn tady je taky hezky,ale ven půjdem až odpo.Včera jsem měla bezva nápad,umyla jsem si vlasy a pak šla ven bez čepice…trošku to dneska cejtím..Odpol jsme byli s Jiřulkou u ségry,tak prej mám porodit až po velikonocích :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
3.2.08 11:55

Ahojky holcicky, tak jsme doma. Narocnej vikend, v patek na plese jsem tancila a sla spat az kolem pul 4, rano jsme vstavali na snidani a pak razila smer Praha. Navrat okolo 20hod vcera vecer a ja uz v 21 spala. Mrtvaa… dneska krasne sviti slunicko, poklidila jsem a ted vyrazime ke znamym. Citite mimo se skytavkou??? Ted mi roste ohromne brisko :) je to sranda…kraaasnou nedeli!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí