Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
967
6.2.08 22:56

Ryntyntynko, krásné fotečky a z vkládání si vůbec nic nedělej. Osobně jsem takový antitalent, že bych nezvládla ani toto. Na všechno u PC musím mít podrobný návod. Máš moc krásné bříško.
Jani a včem byste vozili v jiném než v kočárku???? Teda podle tchánovců.
A co až z košíku vyroste? Tam obvykle moc dlouho nevydrží, navíc z něho dítko nevidí.
Ernatko , no uffff, hlavně, že to dobře dopadlo.

My máme po kontrole. A..... OTOČIL SE. už je prcek hlavnou dolů. Vím, že se zase může otočit blbě, ale už to vypadá lépe a nadějněji.
Jinak mě docela překvapilo, že jsem lehce pohubla, necelé kilo, ale prý to je asi tím, jak jsem byla nemocná, nebo tak to aspoň zapapírovala doktorka. No, zásobu sádla mám dost velkou, jen mi jde o to, aby to nechybělo malému, ale věřím tomu, že ne.
Teď mám zase strach z chřipek, manža přišel domů s tím, že kolega už je takový načatý… Jestli tam bude ještě zítra, tak ho snad osobně půjdu z práce vyrazit. To není možné. No, dělám ramena, ale jsou to jen řeči, nedokážu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
7.2.08 08:47

Moniko - s tím nekupováním kočárku to naštěstí nebylo u nás (to by mě trefil šlak), ale reagovala jsem na Lucy… asi jsem to nějak blbě napsala :) ..... a s tím košíkem - úplně s tebou souhlasím, nechtěla jsem se u tchánovců rozčilovat, ale stejně si koupíme postýlku (už mám jednu vyhlídnutou, tak už se těším). Košík si vezmeme taky (třeba se bude občas hodit), ale postýlka je přece postýlka - už se těším, jak tam budu vybírat povlečeníčko, atd. .....(jsem jako malá :wink: ). Já se snažím takové ty výměny názorů přecházet co nejvíc v klidu, jak to jde (i když někdy to moc nejde) - naštěstí manžílek je vždycky na mé straně a stejně se pak nakonec zařídíme podle sebe.

Ryntyntynko - úžasné fotečky - budeme mít ten samý kočárek, akorát v modré, tak mě ty tvoje fotečky tak naladily, že už se nemůžu dočkat.....ta zelená korbička vypadá nádherně, tak doufám, že i naše modrá verze bude tak pěkná...... :)

Ernatko - hlavně, že jste všichni v pořádku a nikomu se nic nestalo. Z tím brečením si opravdu nedělej hlavu, to je úplně normální..... já brečím kvůli mnohem míň vážným věcem…naposledy v kině - bulela jsem jak želva když umřel hlavní hrdina filmu :roll: (no jsem fakt hrozná).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.2.08 09:10

Ahoj :lol:

Jak jsme mluvili o hormonech, tak mě to včera večer chytlo :roll:
Dala jsem za úkol manžovi, ať vybere dětské chůvičky a on mě chtěl včera udělat radost a po práci je šel koupit. Jenomže koupil dražší než jsem myslela a navíc jsem na něj čekala s večeří, no prostě jsem se z takové blbosti úplně složila a brečela jsem jak želva :oops: . Přitom on myslel, jakou budu mít radost. A ještě mě koupil novou myš k pc. Hrozný je, že si to dokážu uvědomit, ale v té chvíli to nedokážu zastavit. Snad už to brzy přejde… Obdivuju, že to manža zvládá, navíc se všemi problémy v práci, atd. 8O :oops:

Zulok - super, že se ti ty krvinky snižují, určitě to bude brzo dobrý :lol:

Adel - jen se raduju, že tak pěkně rostou, už jen chvilku a budou mít 3kg :dance:

Ryntyntyn - moc pěkný kočárek. A máš moc pěkný (zdravě vypadající) kytky. Já kytky miluju, ale jsem strašná a zapomínám je zalívat a už druhý rok jsem je pozdě schovala z venku před mrazem a letos už to nevydržely a skoro všecky odešly :oops: .

Moni - gratuluju k otočení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.2.08 09:40

Ahojky. Nějak teďkon víc píšu do května, tak se omlouvám za absenci:)

Koukám že řešíte reakce rodiny na výběr jména- tomu jsme se úspěšně vyhnuli tím, že jsme jméno odmítli říct. Nemáme sice žádné zvláštní, ale vím že i tak by se to neobešlo bez poznámek. No a po porodu už to řešit nebudou a i kdyby bude to všem houby platné :D

No a nálady a hormony jsou kapitola sama pro sebe, ani nemluvím. Taky to na mě tak občas přijde a nejde to zastavit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.2.08 09:49

Dobré ránko :D

Lucy , nevím jak u ostatních, ale u toho XAčka se měří šířka u zadních koleček. Kočárek je široký 70 cm, tak doufám, že se vejdeme do dveří v krámech a tak :lol:

Moni , gratuluju ke kontrole a k hlavičce dolů :srdce: My už jsme taky tak a cítím jak maličký kope na horní polovičku bříška nožičkama :D

Janus , tak to je dobrý :wink: Budeme alespoň i s (myslím, že s Mahul a s Adel) porovnávat jak nám dlouho vydržejí prckové v korbičkách a jízdní vlastnosti. Mamče se taky líbíla ta modrá-ale ta tmavě modrá z loňský kolekce…já jem chtěla tyto barvičky, aby byly univerzální :lol: Manža ráno přišel po noční a hned jsem ho vytáhla do pracovny, kde byl kočík zaparkovaný, aby ho povyžkoušel a on na to, že DOBRÝ :? … :D

Zebruš: Já kytičky miluju, už se těším až se v baráčku s nima vyřádím :lol: A taky na zahrádce…hmmmmm :D :D

Už jenom kvůli těm hormonům se těším až bude po šestinedělí a budu to zase jen já :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.2.08 11:07

Ryntyn já právě nemůžu nikde pořádně najít rozměry rozloženého kočárku. Jednou se mi to podařilo, ale zapomněla jsem si to napsat a už se nedaří. Jinak se všude uvádí jen vnitřní rozměr korbičky a velikost složeného kočárku, což je mi tak trochu na nic. Máme kombíka, takže tohle naštěstí řešit nemusim. Zajímá mě ale každičký centimetr rozloženého kočáru na délku a na šířku. Výtah má 100 čísel a do šířky asi taky tak nějak, tak uvidíme. Problém je, že tady u nás v prodejnách kočárků ho nikde nemají. Takže koncem února vyrazíme do Prahy.

No já se jdu naložit do vany a pak vyrážím do poradny, tak se tu mějte pěkně, večer na vás mrknu. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.2.08 11:55

Nějak jsem se rozhodla, že raději koupím tu autosedačku, která nám sedí na kočárek - i když je dražší :oops: . Takže prodávám tu Chicco, co už mám doma. Dala jsem inzerát sem na emimino, kdyby třeba někdo měl zájem. Ale jen Brněnsko nebo Znojemsko.
Jsem hrozně nerozhodná :roll: . Ale jak psala Lucy - „o předělávání spícího mimča ze sedačky do kočárku“, tak jsem z toho začala trochu stresovat, tak raději koupíme tu, co jsem chtěla původně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.2.08 12:57

Lucy, ty máš vyhlídnutý kočárek od ABC Desing, že? (nebo jak se to píše :lol: )

Zebruš : Chápu tě :wink: My jsme mohli koupit kompletně set i s autosedajdou, ale dali bychom o tři tisíce navíc, to už by manža neskousl :? a tudíž scháním na emiminu a na mamince-bazárku pěknou autosedajdu již použitou a doufám, že se mi to do konce března podaří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.2.08 15:04

Tak jsem zpět.

Tomča váží 1250g a pokud se extrémně nerozpapá, tak by mohl mít v termínu okolo 3800g, což bych uvítala. Měl by pěkně protaženou cestičku od svého přes 4 kilového brášky a třeba by pak lehce vyklouzl! :lol: :lol:
Jinak jsme taky hlavinkou dolu, myslela jsem si to, protože už celodenně pěkně tlačí na spodek a to není moc příjemné. Ale hlavně ať už tak zůstane.

Ryntyn přesně tak, ABC design 3 TEC, nebo 4 TEC 2008, liší se právě v počtu koleček. Trojkolka je s otočným předním a čtyř. je pevná, ale zas o něco kratší. Já osobně bych raději tu troj-, kvůli manipulaci, když budu potřebovat volnou ruku na Jurajdu nebo na psa. Takže v tomhle ještě váhám, jinak ale doufám, že už alespoň u této značky zůstaneme, jinak budem asi opravdu v květnu vytahovat krosnu! :lol: :lol:

Zebruš vzhledem k tomu, že my už výbavičku řešit nemusíme, tak jsem si právě řekla, že investuju do možnosti, si to s mimčem co nejvíce zjednodušit. A v téhle vychytávce vidím spoustu výhod, právě proto, že hodně jezdíme autem a ono táhnout sedačku, nějaký ten nákup, druhé dítko a psa - nic moc! Takže takhle si hezky pojedeme na kolečkách až k ledničce :lol: :lol: a mimčo může nerušeně spinkat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.2.08 15:27

Už jsem objednala novou sedačku+adaptér na kočárek :lol: . A když budeme mít štěstí, tak si od nás někdo tu první koupí. Jinak si ji necháme. Už to raději řešit nebudu, jinak mě z toho přeskočí :roll: :lol:

Lucy - asi to takto bude jednodušší - doufám. A snad vydrží i pro další mimi :lol: Jinak gratuluju k pěkné váze malýho a otočení hlavou dolů. Mě snad taky čekají dobré zprávy na příští kontrole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
7.2.08 15:46

Ahoj holky,

Lucy gratuluju k úspěšné kontrole! :dance:

Ale jak to čtu,tak se bojím,aby to naše mimi nemělo přes 4 kila,když teď má skoro 1,9… :roll:

Moni gratuluju k úspěšné kontrole :srdce:

Holky s těma hormonama se právě bojim,že to pak funguje i při kojení..nevíš Ryntyntyn?Jiřulku jsem kojila do 15ti měsíců :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.2.08 16:51

Lucy , gratulace k úspěšné kontrole :srdce:

Zebruš , a jakou autosedajdu sis objednala? Na náš kočárek by šla origoš X-landrovská nebo od Maxi-cosi, ale na tu bych musela sehnat adaptéry, které by šly na podvozek a to by asi nebylo nejjednodušší :roll: Takže sháním tu první variantu :wink:

Adél , tak to máme s prckama stejné obavy…ono není dobře, když jsou maličký, ale tlačit na boží svět takovýho macka…jůůj.
Jinak s těma hormanama ti nevím, já si osobně myslím, že po dobu kojení už nemají vliv, jelikož když na to přijde, tak můžeš i při kojení otěhotnět…a to jsi kojila Jiřulku dlouho :wink:

Dneska mě celý den honí mlsná, hrůůůza, abych to trošku vyrovnala, tak jsem byla už na procházce s hafinou a ještě musím večer cvičit… (ale teďka už si spíš procvičuju předporodní přípravu…)…a bohužel hlásím růstový přírůstek již 13 kilo 8O :evil: Už aby byl duben…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
7.2.08 17:31

Ryntyntynka, tak vcerajsok si mala fakt perny, si sikulka. A pekny kocik, my mame taky v modrom. Hihi.

Lucy, kocikovat budes ty, vyber si kocik, aky chces ty. Drzim palce. Gratulujeem ku kontrole.

Monika, gratulujeeeem ku kontrole.

Januska, aj ty budes mat rovnaky, juch, my taku modrosedu / dark beige, vy aku modru?

Zebruska, pokial ide o hormony, vitaj v klube.

Dnes sme boli na uzv, Matusko je krasnunky, ma priblizne 1660 g a vporiadku, aj prietoky su vporiadku, tak sa tesiiiim. a dostali sme aj fotku, tu sem supnem neskor. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.2.08 17:32

Ryntyntyn - ta sedačka se jmenuje Britax cosy tot premium, je jediná, co sedí na náš kočárek. Dívala jsem se na tu, co sháníš ty a nová stojí stejně jak ta naše - hrůzná cena.
Viděla jsem 2 x-car sedačky na hyperinzerci, docela levné, jedna i s adaptérama. Ale je to v Praze, tak nevím.
Tady je link, kdyby ses chtěla podívat
 http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…dka-praha-5/

Je tam ještě jedna, ale to je už z října, tak nevím
 http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…3kg-nabidka/

Jsem se trošku nudila… :oops:

Jinak já jsem se tak na sebe dívala do zrcadla a taky už budu mít dost kg nahoře. Ale počkám až na kontrolu, naše váha váží divně a nechci se zbytečně stresovat :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.2.08 17:44

Takto ta sedačka vypadá - a ladí nám ke kočárku :lol:

http://i36.photobucket.com/…a_fabric.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...