Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
8.2.08 12:45

Holky, já mám od včerejška takový divný pocit v břiše - jakoby mě občas malej tlačil na spodek, ale je to jen občas a zase to přejde. Je to trochu podobný pocit, jako když se mi chce „na malou“. Je to jen, když si stoupnu nebo stojím, ne když sedím. Měli jste to někdo? Napadlo mě, jestli třeba není moc nízko, nebo tak něco.
Ale nechci moc panikařit a volat doktorce, stejně bych tam teď nemohla jet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.2.08 12:56

Erant: S autem dobré zprávy…prasklý držáka se svaří a je to :wink: Horší jsou ty papírovačky :roll: A že si jich ještě užijeme (na sociálce a tak…)

Mahul: Volbu prezidenta nesleduji…vím, že se teďka někdy má volit, ale v celku mě to ani nezajímá…neovlivníme to, ani jeden z uchazečů mě jako prezident nevyhovuje…každý má něco, ale říkám si, že Klause by to chtělo snad už i vyměnit… i když zase ten Švejnar (nebo jak se píše?)…

Janus : Tak to jdeme na KO stejně :wink: Tedy pokud bude ve středu 14., nějak mi ty dni unikají :oops:

Adél, já mám od úterka dva měsíce do porodu 8O Fakt to utíká 8O A to v podtatě může přijít od konce března kdykoliv a už je skoro polovina února :roll: :lol:

Já se bohužel do Tesca tak často nedostanu (ono na druhou stranu taky dobře :D ), ještě se mi dobře nakupuje v C-A, ale to máme stejně jako Tesco v centru města…takže od špitálu daleko, od doktorky daleko a když jedeme nakoupit, tak do Globusu či Hypernovy a ty jsou na průmyslových zonach :wink:
Do Intersparu nechodíme nakupovat, tedy pokud tam nemají nějakou pořádnou akci, nějak nám ten náš liberecký nevyhovuje…

Mě ještě chybějí věci do porodnice a z lékárny…, oblečeníčko bych měla mít všechno a tak spíš pokukuji po větších velikostech :wink:
Ještě nemám rychlozavinku! Chtěla jsem se optat: Mám si pořídit jednu nebo dvě?? A povlečeníčko s prostěradlem do postýlky…hmmm…to ono toho ještě docela dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.2.08 13:00

Zebruš : To se mi ASI taky občas stane…ale spíš se mi stává, že potřebuju najednou hodně moc čůrat…a když si dám nožku přes nožku, abych se nepotento :lol: :lol: , to přejde a nebo když rychle frčím, tak si jen čůrnu :wink: :oops: Už je to tím, že jsou maličký otočený hlavinkou dolů a ta tam dělá tu neplechu 8) :wink:

Mám hladíček, tak se frčím naobědvat, už se mi konečně dodělává zemlebába v troubě, to se zase naprásknu :roll: Pak nemám mít tolik kilo hore :lol: Ale večer si dám ovocný, za odměnu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.2.08 13:18

Ryntyntyn - mě se to práve občas stává i když se mě čůrat nechce, tak je to asi malej a tlačí mě tam - doufám :lol: . Taky se jdu naobědvat :)
Dostala jsem email, že mi už v pondělí přijde autosedačka - to je ale rychlost 8O , tak hlavně musíme vybrat penízky, protože už jednou se mi stalo, že jsem u sebe žádné neměla a to byl docela trapas :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.2.08 16:26

Zebruš: Manželovi by měla přijít zase knížka, taky musím na to vybrat penízky a dát si to na stranu, abych je měla v pohotovosti připravené…měla by přijít až za dva týdny, tak mám snad ještě čas :lol:
Já se pořád taky koukám po autosedačkách… jsem strašná, ale už bych to chtěla mít všechno po kupě. Na mimibazaru ( i někde jinde) je hooodně málo těch X-landrovských, který by mi vyhovovali a tak se koukám i po Maxi-Cosi :wink: Musím ještě odpovědět na e-mail od paní z inzerátu…

Jinak my jsme byli s manžou teďka na pozemku, přivezli nám izolaci, chudák si pořádně máknul…a ještě byl na mě naštvaný, že to museli přivézt po noční…když oni měli ze stavebnin cestu do Liberce, tak nám to sem hodili…bylo toho hodně a taky ty role byly dooost těžký a navíc to tahal přes rozbahněný pozemek, jsem ho musela pořádně politovat a pak byl už O.K. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
8.2.08 17:00

Ahoj holky,

omlouvam se, ze vam sem lezu, ale chci nabidnout jeden napul vypotrebovany olej na masaz hraze od Welledy. Pocitam, ze jste ted v tech tydnech, kdy se s tim ma zacit. Neni to levna vec a pokud nektera planujete masirovat a penizku nemate dostatek, napiste SZ, rada ho prenecham za odnos. U nas snad ted nejakou dobu potreba nebude a zbytecne by lezel ladem :wink:

Uzivejte dny, kdy se starate jeste jen samy o sebe, brzy vam to zacne :wink:

Marjanka z Ledna 2008

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
8.2.08 17:49

Zebruš děkuju,zítra se na to s přítelem mrknem.Doufám,že to zvládnem.

Holky,vy už některé budete mít za 2měsíce mimíska u sebe. Já mám do konce dubna čas ale letí to strašně a hlavně to může od 36tt přijít kdykoliv.

Mě ještě chybí koupit podložka Nanny,povlečeníčko,kosmetika pro miminko a věci pro mě do porodnice.
Oblečeníčko pro Matýska máme už asi všechno a myslím,že to ani neunosí.
Přítel to nakupuje v Německu, je to všechno strašně krásný… :lol:
Většinou kalhotky,tričko a mikča nebo bundička jako komplet. V úterý koupil úžasný manžestrový kraťasy pod kolena.Jsou tak na 3měsíce, tak doufám,že je malej užije.
Už jsem mu říkala, že jestli takhle bude malýmu nakupovat i hračky, tak budem mít doma hračkářství.
Ale je to krásný… :lol:

Jinak celulitidu mám na stehnech taky a je to děs… :cry:
Já jsem snad ani nevěřila, že mě tohle potká a docela mě to štve ale co už udělám.
Jinak jsem přibrala 10kg. Mám teď 56kg, narostl mi zadek a mám velký břicho. Asi si hned po porodu budu muset koupit džíny. Nic ze starého oblečení mi nebude.
Tak já se zatím loučím. Jdu péct tvarohový a jablečný šátečky.

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
8.2.08 18:31

Zebruska, kraaasna autosedacka, uplne by sa nam hodila, ale uz sme zdedili, sice nepasuje na kocik, ale hadam to nejak moc neucitime ako velku nevyhodu. A dostat mys k pc je super, vie, co potrebujes.
A a mne maly tlaci na spodok, tiez beham stale cikat a cik nikde, dakedy ma to fakt boli a chystam sa na to spytat v utorok. Ja mam nizko brusko, nevyliezlo mi hore, tak som aj zvedava, ci sa neskracuje krcok.

Ernatko, jeeej, tak dostala si kyticku, mileee. A jane su pekne kociky.

Januska, jaaj, uz viem, aku modru mate a aj ja sa ubezpecujem ze po porode pojdu kila rychlo dole. A mozno ta mimisek stucha rucickami. Ja mam drobca dole hlavou a dakedy sibrinkuje naraz rucickami aj nozickami.

Moni , na manzu to este pride neboj.

Adelka, nech sa vydari rekonstrukcia bytiku.

Hanka, nam chyba kupit asi to iste, hihi, no kozmetku uz len sudokrem n zadocek. podarilo sa mi kupit olivovy olejcek, tak sa vytesujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.2.08 18:58

Haňule - není zač, určitě to zvládnete :lol:

Ryntyntyn - alspoň bude mít manža větší svaly :lol: . Ale po noční by mě to taky naštvalo :roll:

Zulok - já mám taky pořád pocit, že mám břicho nějak nízko, tak se na to raději zeptám na kontrole - jdu ve středu 13.2. Snad to nic není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
8.2.08 19:43

Zebrusko, podla mna len laci na spodok, ze je to normalne. A keby si mala brusko moc nizko ,, urcite by ti to povedali. Ale zmien sa o tom dr. V utoro ti potom poviem, co som zistila. neboj, bude to vporiadku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.2.08 10:17

Dobré ránko těhulky :D

U nás je opět krááásně, sluníčko svítí sice zatím na půl, ale určitě se to do odpoledne vybere :D Chtěla bych jít umýt autíčko, tak ať u toho nemrznu :lol:

Haňul , ty jsi mi přimoměla s hračkama: Já nemám pro Adámka ani jednu hračku :oops: Je teda pravda, že na to je ještě čas, první měsíc toho nebude moc potrřebovat :wink:

Zebruš , taky jsem si to myslela, ale na hlas jsem se neodvážila nic říct, jelikož by mě asi roznesl v zubech :lol: Je teda fakt, že v létě už měl pěkný svaly…hmmm… a přes zimu trošku ochably :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
9.2.08 13:57

Ahojky :D :D

V prvom rade gratulujem ku KO,super,že sme všetky v poriadku.Tiež som bola na kontrole a všetko dobre.Konečne som po dlhej dobe videla Drobčeka.Potvorka Drobček bol nejaký hamblivý,stále sa otáčal chrbátikom. :D
Tiež už je hlavičkou dolu,tak snáď sa už neotočí.

Zebrička- to je krásna autosedačka,naša taká pekná nebude :( ,čo už.A Drobček ma tiež tak tlačí dolu,že sem tam mám problém stihnúť wc a potom len cvrk.

Adel32- ja mám zase strie na bokoch a prsiach :cry: ,nie veľa ale sú.Doplatila som na pubertu,keď som dlho bola tenká a plochá a zrazu HU a mala som boky a prsia a moja koža takú rýchlosť nezvládla a popraskala :( .Nie je to síce moc estetické a štve ma to,ale sú aj horšie veci.
Našťastie sa mi v tehotenstve zatiaľ žiadne nové neobjavili.

Ryntyntynka -ja som si kúpila dve zavinovačky a tiež aj dva krát povlečenie do postieľky.Je dobré mať aspoň jeden kus do zásoby,pre istotu.

Chcem sa spýtať,že keď budete kupovať Nanny podložku,tak akú variantu?
Tú čo je jeden kus väčší podložky,alebo tú,čo je rozdelená na dve menšie časti?Neviem sa rozhodnúť ktorá je lepšia.

Peknú sobotu Vám prajem,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
9.2.08 14:35

Ahoj :)

Zulok - ptala jsem se ségry a prý to měla taky a doktorka jí řekla, ať víc leží, že když stojí, tak mimi víc tlačí na spodek. Tak budu víc odpočívat :lol:

Wenee - gratuluji k dobré kontrole :lol: . Já už jsem kvůli té nové sedačce dostala sprďana od mamky, že prý na co budeme mít 2, když tu první nikdo nekoupí :oops: . Ale já jsem si nemohla pomoct, pořád jsem na to myslela.
Ta vaše bude taky určitě pěkná a na kráse stejně nezáleží, hlavně aby dobře sloužily :wink:
Já mám Nanny s jednou velkou podložkou, ale o jiném druhu jsem nikdy neslyšela, jak to vypadá? 8O

Právě jsme vykoupali hafiny, tak budou teď tak hodinu čisté a pak se stejně zase na zahradě zašpiní :roll: .

My nějaké hračky pro Bendu máme, ale právě řeším, jak je umýt. Na těch plyšových je napsáno, že se nedají prát, jen otřít hadříkem - ale asi je stejně zkusím opatrně vyprat :lol: Moc se mi nelíbí představa, že ležely v obchodě bez obalu a teď by je malej strkal do pusy - snad už to s tou hygienou moc nepřeháním… :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
9.2.08 15:23

Ahoj holky.

to máme dneska krásně,kéž by tak bylo i zítra,manžel bude celý den v práci,tak bychom mohli být s Jiřulkou na hřišti.Teď ho mají tcháni,tak vymýšlíme,co podnikneme…máme čas do půl sedmé,než ho zas přivezou.

Wenee gratuluju k úspěšné kontrole :srdce:

Ryntyntyn já budu ještě kupovat matraci,dvoje povlečení,deku a polštář…tedy kromě jiného :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
9.2.08 15:39

Zebra -jeden druh je ten čo máš Ty a ten druhý je presne to isté,ibaže tá podložka je rozdelená na dve menšie časti.Tak by ma zaujímalo,aké výhody má tá v celku a aké tá rozdelená.
Ja to tiež už niekedy preháňam s tou hygienou,ale čo už s nami,že?Keď všetko chceme mať dokonalé,čistučké a voňavé.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital