Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
4.2.08 14:43

Ryntyntyn - já používám „photobucket“ na vytvoření toho url a jde mi to sem vložit. Zkus to - www.photobucket.com. Určitě existuje i nějaký český, ale já žádný neznám :oops:
Zkoušela jsem sem vložit obrázek z galerie a taky mě to nejde. Ale nějak to snad jít musí… :?
Jinak v rámci foto pokusů jsem do galerky dala novou fotku našich hafulí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
4.2.08 14:55

Ahojky všichni,

Ryntyntynko mám na Tebe dotaz, možná mi poradíš a já nebudu muset letět k doktoru.
Už 2dni mě bolí levé ucho ale jen ráno, pak je to vždycky dobrý. A dnes jsem zjistila že mám v puse(na druhé straně tváře) jakoby aft ale není bílej ale rudej, jako krevní sraženina. Jsem si jistá, že jsem se nekousla ani nic podobného … Je to hodně velký a myslím si ale, že to souvisí s tím uchem.
Vypadá to hnusně a tak mě to vyděsilo ale nechce se mi s takovou „blbostí“ letět hned k doktoru. Normálně bych určitě nešla ale teď když jsem těhu tak nevím.Asi to zase samo zmizí, že jo?
Omlouvám se za blbé dotazy :oops:

Jinak vítám porodní asistentku. To je super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
4.2.08 16:49

Ryntyn: Byli jsme v Lbc v Babylon na policejnim :) bylo to super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
4.2.08 16:55

Ahojky :D

Tak ten kočiarik som si zase žiadny nevybrala :oops: .A to ich mali v predajni asi 50 ks 8O . Fakt som hrozná,čo som už fakt šiši?
Musím sa nad sebou zamyslieť,fakt :oops: .
Manžel je už zo mňa na vetvy,no ani sa mu nečudujem :wink: .
Tak to je všetko,čo som Vám chcela povedať,majte sa pekne,papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.2.08 17:33

Ahojky berušky,

Ryntyn zkus za ten odkaz (před ) dát ještě nějakou příponu (.jpg)

Jinak u nás nic nového a ty změny počasí se mnou pěkně mávají, takže dneska mám i podle toho pěkně mizernou náladu. No ve čtvrtek jdu do poradny, tak to mi ji určo zase spraví (když ne dřív).

Wenee , já jsem zas včera požádala maminu, jestli by nás založili na koupi kočáru, než se dočkám porodného a ta mi to začala rozmlouvat, že nějaká její známá je s kočárem nespokojená a že se jí do toho mimčo nevejde, tak ať si nový nekupuju! Vytřeštila jsem oči, ona vůbec nemá ponětí, jaký kočár si chcem pořídit a za kolik, ale klidně mi řekne, ať si žádný nekupuju. Nejspíš si myslí, že naložim prcka do batohu a vyrazíme! :roll: No pořád na to musim myslet, tak jsem vám to sem vylila. Nějak nedokážu teď v náporu těch hormonů házet věci za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.2.08 18:41

Wenee - určitě nějaký brzo vyberete. Mě to taky trvalo dlouho, na všech jsem našla něco, co mě vadilo. Nakonec i na tomto se mi pár věcí nelíbí, ale nějak se s tím smířím :roll: :lol:

Lucy - snad se mamka umoudří a půjčí vám na kočárek :) . Já mám teď zase naopak tendence všechno házet za hlavu a nic se mi nechce řešit. A taky jsem zjistila, že mě všichni v okolí rozčilují, tak se s nikým teď moc raději nevídám :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.2.08 21:07

Ahoj holky,

Wenee tak se s tím kočárkem tolik netrap a kup prostě nějaký,který se ti líbí!My jsme to tak udělali se sporťákem,líbil se nám,známý v obchodě nám řekl,že je dobrej,cena přiměřená,tak jsme ho vzali a byli jsme s ním spokojení.
To už bylo Jiřulkovi půl roku a do té doby jezdil v hlubokém,který byl po někom a koupila nám ho tchýně a tím pádem jsme to neřešili.Mě se už pak vůbec nelíbil a těšila jsem se na nový.Na tenhle jsem kývla někdy na začátku těhu,kdy mi ještě nějakej kočárek byl ukradenej :wink:

Lucy mamči jsou holt někdy mimo,tak vydrž :) ,přece jen nemají takový přehled.Já si pamatuju,když byl Jiřulka malý a byli jsme společně na dovolené,že mi příšerně lezla na nervy,asi hormony nebo co.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
4.2.08 21:13

Ahojky,

tak jsme dneska byli poprvé vyzkoušet to těhotenské cvičení. No, dneska to bylo spíš takové seznamování a povídání, takže jsme spíš jen dvě hodinky povídaly a 20 min. cvičily. To se docela divím, že to tam Mára se mnou vydržel … Na to, že tam byl jediné dítě, dokázal ty dvě hodiny sedět a malovat, zato jakmile se vytáhly balóny, tak začal řádit.

Lucy, s tím kočárkem si nic nedělej. Babičky ví přece všechno vždycky nejlíp. O víkendu jsme jeli ke tchýni prozatím schovat kočárek a to hned bylo povídání, cože jsme si to vybrali za kočárek, že je hrozně malinký a že se tam mimi nevleze … Jako bych už jedno dítě neměla a nikdy žádné mimčo neviděla. Naštěstí u toho nejhoršího kázání byl manžel, tak jí docela rázně vysvětlil, že jsme si holt vybrali takový jaký se líbil nám. A mě pak už dala docela pokoj a věnovala se rozmazlování vnoučete.

Wenee, však si taky vybereš. Mě taky dalo hroznýho vybírání co vlastně chci a nakonec jsem si vybrala. (Ale stejně pokukuju maminám po jiných kočárcích… :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
4.2.08 21:23

vkladanie ovrazku z galerky:
klik na obrazok pravym tlacidlo , objavia sa vam vlastnosti o nom, a ako je tam lokacia obrazku, tak ju sem oopcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.2.08 09:45

Dobré ránko!

U nás jsem se dneska probouzela s mlhou a už vysvitlo sluníčko, takže doufám, že nám to vydrží po celý den, to pak bude fajnová náladička :lol:

Včera jsme byli s manžou pro motor do Renaulta, takže se modlím, aby byl v pořádku a šel do auta dobře nandat. To už aby Ráďa dojížděl do práce „svým“ autem a já bych měla k dispozici autíčko kdykoliv :wink: Mno, když si navyknete dojíždět autíčkem a pak už se vám nechce vlakem, jsem zvědavá, jak budu po mateřský dojíždět do práce :roll: Ale to je ještě daleko 8)

Haňul: abych ti neporadila špatně :wink: Ale zkusím to jo? :D Ucho je propojeno s nosohltanem (tedy krkem) tzv. Eustachovou trubicí ( a proto se ti může i rýma vrazit do ucha a pak mít z toho zánět středouší). A tudíž ten aft ti může způsovat bolesti ouška po ránu, jelikož v noci se to tam nějak nahromadí a „zateče“ to tam kam nemá … aft ti určo zmizí a potom přestanou i ty bolesti ucha, ale kdyby to přetrvávalo několik dní, tak bych tam určitě zašla, myslím si, že důchodci a hypochondři chodí k doktorovi s prkotinama a v těhu lepší nic nepodcenit :wink: Jinak blbý dotaz to nebylo určitě! :wink:
Nebo zkus lékaři brnknout :wink:

Wenee: Taky jsem dlouho vybírala kočárek, takhle přes internet, pak se na něj byla kouknout v krámě a zamilovala jsem se do něj…jenže mi doma nebyl nejdřív dovolen…hodně pěněz a táááák, jenže jak jsem pořád o tom mlela a mlela, tak mi to manža radši povolil, aby měl ode mě pokoj :lol: Včera jsem ho zrovna potkali v Semilech (jako ten kočárek) s korbičkou a polovička, že je nějaký malý :?: Říkám mu, že to bude v poho (tak doufám 8) )
Určitě vybereš dobrý kočík :wink: Jen to chce si napsat, co od kočárku čekáš a tak :wink:

Lucy , mamka mi taky rozmlouvala dražší kočár (takže vlastně skoro všichni… :? ) Proč si radši nepořídím trojkombinaci jako všichni u nás na maloměstě…Suma-sumárum jsou všechny mamky stejný, kočárek jsem si pořídila jaký já chci, takže doufám, že nebudu litovat, aby pak oni měli za pravd :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.2.08 10:24

Jelikož mi to nedá, tak to zkouším opět dnes znova :D

Pokud to výjde, tak se omlouvám za výraz mé tváře, ale kolegyně mě překvapila při vypisování lejstra v práci :D :D A taky jsem byla čerstvě po cukrovým testě :lol: (Jinak by jsem to měla být já a Adámko 30 TT)
Jinak cukřík mám taky v poho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.2.08 10:30

Děkuju Zuločku!!! :lol: :lol:
Povedlo se :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
5.2.08 10:40

Ahojky,prajem Vám krásny deň,

LucyH -tiež ma pár ľudí odhováralo od kočíka,vraj sú to zbytočne vyhodené peniaze.Našťastie to nieje názor môjho manžela,to by bolo už horšie.Dokonca jedna"milá" pani mi povedalá,že:„načo si kupujete kočík?To sa chceš,ako nejaký blbec prechádzať s kočíkom po dedine?Stačí,keď dáš decko s kočíkom na balkon a máš pokoj.“
No,keď mi to povedala,mala som z nej dosť.Ale ľudia sú všeliaky,že?

A inak máte pravdu,nebudem už taká náročna a konečne si nejaký kočík vyberiem na nete a hneď ho aj objednám.

Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.2.08 10:50

Wenee : Tedy, to měla paní pěkně „zataralý“ výraz, jde vidět, že ona to tak asi provozovala a myslí si, že je to nejlepší způsob, kdy se miminko může nadýchat čerstvýho vzduchu :?
Já se naopak těším až budu po městečku či do Liberce trajdat s kočárkem :lol:
A pokud si objednáš kočárek přes net, tak vyjde i o něco levnějš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
5.2.08 10:59

Ahoj,som tu zase,chcem sa pochváliť,že som konečne dostala pár fotiek do albumu.Aby ste si vedeli aspoň predstaviť,ako vyzerám.

**Ryntyntynka-aj ja sa už teším na prechádzky s mimiskom,takže mi tej pani bolo celkom ľúto,že sa pripravila o tak pekné chvílky.No,čo už.

Papa**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital