Poradna duly
Jana Čurdová
aha, ted jsem neco zvorala
myslela jsem, ze to bude vzdycky automaticky pod textem
no neva ![]()
""http://img244.imageshack.us/img244/4563/glitteryourwayc3b140d4dd6.gif:http://img244.imageshack.us/…140d4dd6.gif /> omlouvam se, ale zkousim ![]()
tak tohle byla posledni zkouska
jdu neco delat … loucim se a krasny den!
Ahoj maminy, člověk tady není necelý den a vy máte hned 3 stránky…
Dnes jsem byla na KO a cukr mám dobrý, jen strašně nízký tlak - 90/60. Tak mám nařízené kafe a colu ![]()
Jinak včera nám to nedalo a šli jsme zkusit složit kočárek do kufru mého auta. Nejdřív to zkoušel manžel a nějak to nešlo - tak prý za kolik ho prodáme
. Pak jsem s tím nějak zalaborovala a byl tam. No, žádná paráda to teda nebude, budu muset najít ten správný fígl, ale to půjde. Ještě že Jané má tu konstrukci tak lehkou. Prostě už žádný jiný kočár shánět nechci. Už stačilo. To radši vyměním to kufrové auto za jiné ![]()
Evelínko, moc držím palce se školou. Já to mám dobrý, já jsem ve škole zaměstnaná a navíc si ještě dálkově nějaký ten titul dodělávám (prý jich mám málo
), takže u mě problém s přerušením studia a vyplácením mateřské není.
Ahoj Holky ![]()
Vy ste toho zase popísali,nestíham čítať.
To,aby som sem chodila aspoň dva krát za deň,aby som mala prehlad.
Ja sa už nemôžem dočkať,08.februara idem na sono a konečne uvidím Drobca.Naposledy som ho videla v 18tt.U nás sa totižto robia iba tri soná za celé tehu.
No musím prchať,idem variť.Večer Vás možno ešte dobehnem pozrieť.
Zatím papa
Ahoj ![]()
Neli, teprv na vlastní kůži člověk pozná, jak tento stát má blbý zákony, fakt! A to jsem v evropské unii
S tou svatbou to bude asi jinak, jelikož když jsem se brali s Ráďou v září, tak stačilo „pouze“ vyřídit lejstro na cizinecký policii ( který nám dali na matrice) a potom zaplatit správní poplatek 2000 korunek - speciálně pro cizince (manžel je totiž slovák). A trvalý pobyt tady taky ještě nemá, to až dostavíme baráček, aby jsem to pak neměli zbytečně ještě víc komplikovaný… A na ten rok se určitě pozeptej ![]()
Adika : Super, že už se cítíš líp
A Sanela Anna je jméno pro maličkou? Pokud chceš, aby se ti to zobrazovalo pokaždé, tak si to ulož v nastavení v podpisu ![]()
Jinak jsem dnes byla taky na cukru, teda fakt hnus!! Čekala jsem, že to bude hnusný, ale že až tak moc
Přežila jsem to a o výsledky si zavolám hned v pondělí ke svojí dr.
Ultrazvuk v pohodě, maličký je už otočený hlavinkou dolů
J8 jsem si to myslela, jelikož hodně kope nahoru a dolů si asi boxuje
Ju a odhadem máme 1700-1800g…dr. si zapomněla přepnout program a tak to nemáme změřený úplně, škoda
Jinak kdybych si neřekla o váhu, tak to ani nevím …
Ernat, tak hlavně že se tam vejde! Fígl najdeš
Já jsem taky zvědavá, jak se vejde k nám do kufru
,
Zebruš , jůůj, to se máš, že už všechno skoro máš
Hlavně že je spokojenost
Taky si už musím zavolat o ten předporodní kurz…ale tedy nevím, nevím, jestli tam se mnou polovička půjde, dneska šel dobrovolně a kdyby mě pořádně včera nebo kdy poslouchal, tak by věděl do jakého dlouhého čekání se uvrtal na tolik by nehudroval
Naštěstí mu to dlouho nevyrželo…
Tak jsem si konečně našla těhotenské cvičení a od pondělka začnem chodit cvičit. Mají tam i dětský koutek, takže může Mareček se mnou.
Zebro, já mám magnezium stejné jako ty. Taky mě trošku vyděsil ten příbalový leták, takže ho neberu 3× denně jak bych měla, ale spíš jen když se cítím hůře - tj. asi 3× do týdne. Spíš piju Magnézii.
Narazila jsem na docela podařený článek o tom, co je potřeba zařídit před a po porodu http://www.mladazena.cz/…s/detail.php?….
Erant, to je dobrý článek, já jsem sem ho už četla v časopise maminka, dneska jsem si ji koupila novou a musím říct, že mi to čekání s ní uteklo
![]()
Ryntyntyn, když ona to je on-line verze Maminky. To víš, já jsem spíš na ty on-line časopisy.
I když včera jsem si z naší knihovny donesla asi 10 loňských časopisů - Maminka, Rodina apod. a už jsme večer s manželem studovali ![]()
Adel - to máš asi pravdu, třeba ten kočárek nakonec využijem ![]()
Ryntyntyn - super, že je malý hlavou dolů a váha taky pěkná
. Já jdu až za dva týdny, tak jsem zvědavá.
Díky za ty magnézka - taky raději beru poloviční dávku - 1tbl ráno a 1 tbl večer. Však mě břicho moc netvrdne, když jsem teď doma v klidu ![]()
Ahojky,
taky beru Magne B6 - 3×denně.Ale přiznám se, že někdy zapomenu a vezmu si ho jen ráno a večer.
Jinak Moni já počkám do další kontroly, jestli se mrňous neotočí a pak se asi smířím s císařem. Já totiž nevěřím, že se zvládne otočit, když bude mít 2kg. Mám v papírech napsáno, že mám malou pánev a myslím si, že tam prostě pro to otočení nebude mít místo. Ono by na toho císaře možná tak jako tak kvůli té pánvy došlo a krom toho mám streptokoka, tak bych měla aspoň jistotu, že se malej nenakazí. Ale trochu mě bude mrzet, že možná přijdeme o to drama … „Taťko jedem,praskla voda“ …
No uvidíme.
Dnes mi přišel fusak, deka do kočárku a zavinovačka
Vše Emitex a vše náááádherný
Juchůůůů Zavinovačka je bíla s má vyšité žluté ptáčky.Je jak pro princátko. Už v tom Matějíčka vidím ![]()
Haňul ona stejně voda většinou spíš nepraskne,tak v 10% případů.což je blbý,aspoň by člověk věděl,že už je to tady ![]()