Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky ![]()
Dnes bolo i u nás krásne slnečno a manželík bol doma,takže nám nič nechýbalo,je to super,také pohodové dni.Bodaj by ich bolo čo najviac,že?
Zabudla som Vám povedať,že sme v piatok kúpili postieľku a keď sme ju celý nadšený poskladali,zistili sme,že ju musíme reklamovať
,pretože jednu stranu postieľky nalakovali iným lakom,čiže je oveľa bledšia,potom,že tam je jedna tyčka úplne krivá a na jednej je odštiepené z tyčky
.No,nenaštvalo by Vás to?Ja som mala teda riadne nervy
.Zase terigať postieľku späť do obchodu,to je dobrá otrava.Ako,keby to nemohli robiť poriadne.
V stredu nám majú doniesť kočík,tak dúfam,že ten bude o.k.,lebo ma fakt vystre
.
A čo sa týka prania a žehlenia,tak to už mám viac menej naporiadku,už len pár detailov.
Haňule -gratulácia,že sa to podarilo s tím menom
.Aj ja by som si ho tam chcela dať,ale keďže neviem,či chlapčenské,či dievčenské,tak asi počkám kým sa Drobec narodí.Alebo,že by som ich tam dala obidve
?No,zajtra to skúsim,uvidíme.
Prajem Vám dobrú nocku a nech Vás nič netlačí a krásne sa Vám spinká
.
Ryntyntyn - moje kondička je taky na nic. Mamka mě pořád říká, že musím jít někam ven, ale mě už se nikam nechce
. I při žehlení se zadýchám
. Snad mě to přejde, asi jsem teď zlenivěla ![]()
Wenee - to je blbý, že musíte reklamovat postýlku
. Snad bude kočárek v pořádku.
Ernatko, Ryntyntynkak to ste mali krasny den.
jeeej.
Wenee, tak to vioe riadne nastvat, reklamovat daco, a hlavne, ked sa clovek len tak tak hybe.
Holcinky, mna uz ani nenapadlo, ze sa zehli aj povlecenie, tak to som nerobila hadam 10 rokov. ved ked hajam, i tak to cele pokrkvam
ale mimiskovi vyzehliiim
tak mam za sebou par kuslkov oblecenia a dupky sa zehlia fakt srandovne.
A moja kondicka
to uz ani nepoznam.
Ahoj holky, tak jsme se úspěšně vrátili z hor. Bylo tam náááádherně a dokonce i trochu sněhu na lyžovačku. Manžel si zalyžoval hezky, ale Radim nic moc. Zaplatili jsme mu hodinu školičky, ale začal bulet atd. Tak jsme ho netrápili. Aspoň si sním zajezdil děda na sáňkách ![]()
Ale aby to nebylo jen pozitivní, tak synovec mezi nás zasel pěkně hnusné semínko nějaké blivajzové nemoci. Vrátili jsme se v horečkách (Radim přes 39
)
Dneska ráno jsem lehla já ![]()
Nedá se nic dělat, naštěstí nemám horečku, ale je mi děsně blbě ![]()
Už jsem měla čaj s medem a jeden paralen, ale dál nevím co si můžu vzít. Nejhorší je, že Radim má teď 38,5 a jinak mu nic není, ale i tak je protivnej až hrůza a vstával v 6 hodin a manžel je v práci a já jsem úúúúplně mrtváááá ![]()
Tak ž mi bude lépe, ozvu se.
Pa
Dobré ránko, musím pochválit počasí, jelikož u nás je opět kráááásně slunečné
To se člověku hnedka vstává a funguje líp
Akorát jsem při snídani koukala na Dobré ráno a tam hlásili, že se prý má ochladit až do 18. a v noci by mělo být až -10 stupňů…bno BRRR, ale od kdy se má ochladit jsem nevychytala ![]()
Dneska musím do města na zařizování…nejdřív k nám na úřad na stavební odbor vyřídit plynárny. A to je fakt na paličku, kdybych to bývala věděla, jak to s nima bude komplikovaný (jako s Distrubucí plynu), tak si ho NIKDY nedám do projektu-do baráčku. Musím s nima a s městem udělat smlouvu na věcné břemeno, jelikož bude vést plynovod přes ulici, která je města a to všechno kvůli novýmu stavebnímu zákonu
, fakt jsou poslanci hlavičky
A to je my - dle jednoho poslence- LUZA- živíme
Mno…jsem si vylila srdíčko ![]()
A pak mě ještě čeká spořka, musím skočit poslat penízky paním z miniaukce…jsem vyhrála krásný oblečky v 62 a dohromady s poštovným za 500 a bude toho dost
(snad
)
Wenee : To doopravdy naštve! Snad alespoň kočárek dojde tak jak má
A nebudou zapotřebí protivné reklamace ![]()
Zuločku : Já chodím dávat povlečení mandlovat
Doma nás je pět dospělých, takže toho je vždycky hafo…a v ruce žehlit mě taky už dávno přešlo
Ale zase miluju si lehnout do čerstvě povlečené postýlky, jak je všechno voňavé a načinčané
![]()
Katy: Jéé, to je dobře, že jste si hory užili a on to byl asi i poslení letošní sníh, tedy letošní zimy ![]()
Nemoci, ať se rychle vytratí a hlavně hodně sil pro tebe !! Nemoc je hnusná věc, kor když sklání maličké …a mamču do toho…Ať se brzy uzdravíte ![]()
Ahoj holky,
u nás to taky vypadá s počasím dobře,ale dopol budem doma,musím vyrobit nějaké jídlo a začnu vyklízet polici v obýváku,zítra se maluje.Jsem z toho otrávená,s manželem nemluvím,protože mi řekl,že si pořád stěžuju,což je teda pravda,a všichni mi lezou na nervy,tak jsem mu řekla,že jsem těhotná a mám nálady a že to musí brát v úvahu a pak jsem mu položila telefon…Zítra jedem ráno k mámě,abychom vyklidili pole,vůbec se mi tam nechce,a večer zase zpátky,aspoň kdyby nás tam někdo odvezl.Ve středu asi pojedem k ségře,ale to je jen 3 stanice busem a snad tam nebudem celý den…To jsem si jen postěžovala ![]()
Ryntyntyn tak přežij ve zdraví to vyřizovaní,překvapil mě ten mandl,neznám nikoho,kdo to využívá
Ale musí to být příjemný.Abych se přiznala,tak povlečení žehlím jen Jiřulkovi ![]()
Katy tak jste se sice nevrátili ve zdraví,ale aspoň jste vypadli z města a užili sněhu!
Wenee to je teda otrava s tou reklamací…
Dobré ráno všichni,
musím se přiznat, že to jméno je Zebrušky práce
, já jsem fakt antitalent ![]()
Ale mám z toho radost, takže Zebruš ještě jednou díky ![]()
Já letím do spořky, objednala jsem přítelovi dárek k narozeninám a musím ho zaplatit.
Tak zatím papa…
Adél: S manželama je to težký, to už jsem taky poznala
Hlavně teďka v těhu, když si všechno mooooc bereme… třeba včera mě taky naštval…: má rozdělanou práci-vyměňuje motor na autě (jo, jo, je to těžká práce, to já chápu, ale hold chci aby to bylo co nejdřív hotový, abych mělá já konečně k dispozici auto-to druhý na kterým on jezdí do práce…pozn. Renault je už nepojízdný od listopadu), takže: Ráno jsem ho budila snídaní!, aby vstal okolo 9 a šel něco dělat…jenže on se napapkal a šel chrápat dál! A to moje hormony neunesly a tak jsem mu „schválně“ dělala v pokoji nepříjemně (větrala, pustila si rádio, nechala ať si tam Aris hraje a tak…)…jo jo, nebylo to odemě fér-i lehce zlomyslný, jenže mě tím tak popudil!
Vidíš, místo abych podpořila, tak jsem si taky postěžovala ![]()
Aspoň se nemusíš účastnit s Jířou malování, ale pak zas ten úklid po nich, že? Nemáme to jednoduchý ![]()
Haňul: Tak ještě metřík a máš to komplet
![]()
Taky letím do města, už mi uschla hlava, tedy spíš vlasy
..... ![]()
Ahoj
Katy1- prajem rychlé uzdravenie,nech ste všetci fit.
Ryntyntynka- mňa tiež rozčúlil nový zákon,ktorý je zase u nás
.Kúpili sme totiž pozemok v časti,ktorú prerobili zo starého ihriska,je tam 12 pozemkov a všetko tam už pripravili,myslím tým cesty,vodovod,plvnovod,kanalizáciu,čiže už len začať stavať.No keď to robili,nový zákon ešte nebol,takže plynové prípojky urobili tak,že na jednu sa môžu napojiť dva domy.Lenže nový zákon to nedovoluje,tak teraz,keď začneme stavať,musíme na vlastné náklady rozkopať cestu,spraviť ďalšiu prípojku a cestu znovu opraviť
.Ako keby sme nemali,čo robiť s peniazmi
.Ja si myslím,že keď to robili ešte za starého zákona,ktorý vtedy platil,tak to už tak malo zostať a nové siete,keď začal platiť nový zákon,mali robiť po novom,no nie?Len čo ľuďom komplikuju život.Tuším som sa moc rozkecala,tak už končím.Tak Ryntyntynka veľa síl pri vybavovačkách.
No ja idem prať a aj žehliť,už sa „fakt“ teším.Vôbec sa mi nechce
.
Papa
Ahoj tehule ![]()
Tak Vas vsechny zdravim po vic jak tydnu. Krasne jsem si v laznich odpocala. Presne tohle by melo byt pro kazdou tehuli - cukrarny, lehke prochazky, hodne spanku a sem tam si koupit neco pro radost ![]()
Jedine co mi ted kazi radost je, ze manzel prijel v sobotu z Italie a vcera uz zase letel do Holandska, tak jsem si sebe ani moc neuzili ![]()
Tady koukam se pere, zehli a dokupuje
Taky bych se na to mohla nekdy vrhnout, ale pred tim dam do poradku asi trochu cely byt a vyzehlim obleceni pro nas dva…
Tak zatim pa…
Už jsem zpět z města
Na úřadě to bylo rychlé, jelikož pořádně na stavebním netuší co s tím
Město jako statut se dohaduje, jak se k tomu novýmu zákonu potaví…mno, a odpol či kdy až přijede pán, co má na starosti majetkoprávní oddělení, se s ním musím sejít…takže uvdíme. To kdybych tušila, že s tím bude taková babračka, tak si nepořizuju na katastru dokumentaci za 250, která má mít platnost pro plynárny dva měsíce… ![]()
Wenee: Koukám, že to máte taky zajímavý. Fakt je to všechno na paličku, tak místo toho abyy nám to ulehčili, to ještě stěžují, fakt! My-resp. JA- to musím oběhat kvůli tomu, že plynovod povede přes ulici, která je města-tudíž dle zákona a plynáren-bude na tuto část se vztahovat věcné břemeno-a to je oříšek všeho…s elektrikou takový problém nebyl! Podkopali to pod asfaltem kabel a už máme pilířek na pozemku, voda a kanalizace taky snad nebude problém…jen ten plyn. Kdybych neměla topení na plyn (bude kombinové s krbem-ale i tak ho zapotřebí), tak bych se na to z vysoka vyprdla!
Evelín: To je dobře, že sis lázně užila
Taky jsem byla v Luhačovicích jednou s našima a se známýma na dovče a pěkné městečko a okolí ![]()
Když se mluví o žehlení a uklízení, taky se musím jít na to vrhnout, dokud je banda mimo domov…jo, a ještě vařit
![]()
Ryntyntyn tak to teda byla rychlovka!Dneska vařím je br.kaši a přírodní řízek,zítra jíme u mámy..
S manželem už mluvíme a prej mi něco koupil a budu mít radost,říkal
Mají v práci výprodej kosmetiky z Tesca…
Evelín jé to muselo být skvělý!
Ahojte holky,
tak jak to čtu, jsem ráda, že nestavím…byla bych vytočená v jednom kuse
My začneme bojovat za obecní byt, který by měl být přepsán do OV, ale městu se do toho nechce-proč by chtělo, že??
Jak tak koukám, budu sebou muset mrsknout, vypráno ještě nemám-čekám stále na dohotovení pokoje a výrobu skříně-snad prý příští týden, tak snad. Nebo se do toho pustím i tak a najdu si nějaké šufle, kam to naskládat…
Pěkný den, tento týden chci zajít za pediatričkou, snad nás vezme!