Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
856
13.2.08 10:14

Holky, omlouvám se, že Vám sem lezu, ale:

obracím se na Vás s prosbou - pokud jste nebo víte o těhulkách z Prahy 18.-30. týden těhotenství. Můj manžel hledá na příští týden těhulky figurantky na předváděcí akci 3D ultrazvuku Philips, která se koná v hotelu Hilton. Více info ráda pošlu, diskusi admin vymazal, takže mi pošlete soukromou zprávu. Akce je pro maminky samozřejmě placená a navíc dostanete videa a obrázky svých miminek z 3D UZV zdarma.

Díky moc!

Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.2.08 10:40

Adik : Psychika je nejhorší, mrcha jedna umí hlodat, ale ty a Sanelka to vydržíte :wink: A koukala jsem, že jste o dva dny starší, takže když se rozhodneš rodit v Liberci, tak se tam možná i sejdem :lol: To by doktoři koukali, dvě zrzky najednou :lol: :lol: 8)

Haňul: Na lačno musíš být určo a to už od půlnoci, já jsem taky byla až ve 30 TT, dr. mi vypsala lítek, když jsem končila 28 TT a než mě objednali a pak jsem se musela ještě přeobědnávat a tak…
Já taky myju poměrně dost často autíčko, hold mám ráda, když je čiťounký a jak s ním manžel drandí do práce…, tak se častěji zašpiní :D Hlavně máme tmavě modrou barvu a na ní je všechno vidět :?

Jé, škoda, že nejsem z Prahy a 30 TT :lol: Hned bych šla zadarmo na 3D ultrazvuk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.2.08 10:49

Preji hezky den vsem :D

Wenee, to je mi lito, ze mas takove bolesti v nohach. Ale asi je na to fakt nejlepsi je mit nahore a snazit se co nejmin stat a hlavne ne dlouho. Ja sice problemy s krecemi nemam, ale radsi jsem prestala uz zpivat ve stoje a nestat moc dlouho, abych se tomu vyhla nebo to alespon oddalila…

Zulok, blahopreji ke ko, a ze je vse v poradku. Akorat jsem uz zase zapomnela, co znamena CS? :oops:

Hanule, Adel, vy uz mate zvazeny prcky? Hezky :D Kamaradce taky vazili prcka a rekly, ze ma asi 1,5 kila, ale ze je to tak +- pul kilo, tak si vyberte, ze? :lol:

Adiko, ono si telo rekne, ze uz je toho na nej moc, tak ho radsi poslouchej a hezky si odpocin! Vsak za par tydnu si budeme vsechny prat tu moznost odpocinout si kdy chceme :D

Tak vcera jsem vyprala vsechny latkove pleny, mam jich asi 50, tak jeste je vyzehlit…

Jo a chtela jsem se zeptat, jestli jeste zapnete nejakou zimni bundu nebo kabat, nebo jak to resite? Ja se jeste tak tak vejdu do meho zimniho, ale uz to prestava byt pohodlne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.2.08 11:17

Ahojky,

jak jsme tu řešili ty psíky, tak jsem se rozhodla tu naší kuličku dnes vykoupat, ale jsme tak zničená, že zbytek dne už se budu asi jen válet! :lol:

Wenee mě se taky křeče nevyhýbají, ale trpím na to i normálně, takže mě to ani nijak nepřekvapuje. Jen teď je to o něco intenzivnější a tak si dávám pozor na pohyby. Nejhorší, je když si chci po ránu protáhnout nohu - to mi tam hned křečka naskočí! Šumivý hořčík piju také, ale nemám pocit, že by to bylo o moc lepší.

Adiko ty teda koukej odpočívat, ať si Sanelka ještě pěkně pohoví v tvém bříšku, však ono už moc toho klídku nezbývá. :lol:

Adél úplně si umím představit jaká beznaděj se člověka zhostí, když vidí kolem sebe tu bezohlednost. Já proto teď raděj ani nechodím do větších supermarketů, protože mi to leze na nervy. Ale ono to stačí bohatě u nás v baráku, když se vláčím vždycky s Jůřou po schodech (mám co dělat sama se sebou) a na schodech sedí partička puberťáků a ani nehnou brvou. To bych je skopla! Jenže já jsem taková trubička, že se neumím ozvat, proto raději chodím s manžou, protože ten si nic líbit nenechá a hlavně je to kus chlapa, takže budí respekt. Jen kdyby ti chlapi byli pořád po ruce!

Tak se holčiny pěkně šetřte, a já vám půjdu příkladem a na chvilku se uvelebím u telky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.2.08 11:23

Evelín taky se modlím, aby se pomalu začalo oteplovat. Mám tu sice v zásobě jednu kožich-bundu po babičče, ale doufám, že na ni nedojde. Je to takový módní hit, že možná i k popelnicím bych se styděla. Naštěstí já to mám tak, že je mi většinou dost velké horko, takže bundu už ani moc nezapínám - tak uvidíme, co se sem teď přiřítí kolem toho 20. za mrazíka a snad to bude poslední záchvěv zimy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.2.08 13:02

Lucy krásný fotečky. Oba kluci jsou moc krásňoučký. A přijde mi jako by už teď ten mrňavej byl Juráškovi podobnej :wink:
Já jsem zvědavá na to naše zvířátko. Fotku mám nic moc. Máme na ní nějaký divný nosík, tak mám strach aby ho měl normální… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
13.2.08 13:06

Ahojky

Ja mám teda dnes nejaký blbý deň.Stalo sa Vám,že Vám už prihorela polievka 8O ?No tak mne sa to dnes podarilo.Musela som ju celú vyliať,škoda jej,mala to byť mliečna brokolicová.A keďže ďalšiu brokoličku už doma nemám,musela som spraviť inú.Tak som spravila vajíčkovú,no na tej si už tak nepochutím :( . Ďakujem za rady,čo s tými kŕčmi,asi musím naozaj menej stáť a pobehovať a viac mať nôžky vyložené.

Ryntyntyn- áno,ťahajú ma celé nohy,no nie naraz.Raz lýtka,potom stehná,alebo chodidlo a tak na striedačku.

-Adika- dávaj si na seba pozor a aj na Drobčeka,pekne ležkajte a oddychujte.Určite to zvládnete :D .

Evelína- ja zatiaľ v pohode nosím zimnú bundu a myslím,že to vydrží až dokonca.

LucyH- Jurášek je zlatučký na tej fotke pri metríku.

Haňule- gratulujem ku kontrole :potlesk: .
Na cukor od polnoci nepapať a aj ráno piť iba čistú vodu.
A toto máme takto: BPD-82,4
FL -60,8
To AC nemáme ale máme tam napísané : FOD-102,2

No idem navariť druhý chod,ešte ale neviem čo.Tak papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
13.2.08 13:11

Ešte som sa chcela spýtať,čo je to FOD?
Neviete niekto?A nechápem prečo mne nezápisali hbvod hrude :( .
A keď som sa Dr. pýtala,že koľko váži,tak mi povedal,že je zbytočne vážiť,lebo tam býva pol kila hore-dolu.Takže neviem ani váhu Drobčeka.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.2.08 13:49

Děkuju za pochvaly, řekl nám to i doktor, že mají kluci stejný nosík, tak jsem zvědavá, jestli si budou podobní!
Všimla jsem si totiž, že jsem měla metřík u Jíři jen do tří let, tak jsem si musela udělat nový a když jsem ho tam vkládala tak jsem si smázla ten miminkovský, takže jsem to vzala celé z gruntu.

Wenee z připálené polívky si nic nedělej, já se občas taky u něčeho zapomenu a je po obědě! A aj polévka se dá pěkně smahnout, je to ale k vzteku. Já jsem zase expert na brambory, vařím je na pařáčku a už jsem párkrát nechala vodu vypařit a od spáleného hrnce všechno tak načichne, že je to nepoživatelné.

Haňulko já mám taky každou fotku jinou a někde je bez nosánku úplně, doktor mi ale vysvětloval, že ke kvalitnímu zobrazení obličejíčku musí být všude kolem dostatek plodové vody, což je u některých vystouplých částí problém a pak třeba ten obraz prostoupí skrz kůži a už se zobrazují jen kosti. Taky hodně záleží na vrstvě mázku, který pak tvoří ty světlé a tmavé fleky. Takže nezoufej, určitě má nosánek v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
13.2.08 14:24

Tak konečně doma, uff.

Máme za sebou kontrolu- vše v poho. Až na tu váhu…v 33+0 máme 1906g plus minus 50g, takže můžem očekávat macíka, ach jo. Není se sice čemu divit, já jsem taky byla 4-kilová, ale přece jenom jsem ještě doufala…ale aspoň že je vše v poho a nemusíme se nějak víc hlídat, příští kontrola již po 14dnech :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
13.2.08 15:00

Ahoj holky,

Mahul tak to jsi mě celkem uklidnila,že taky máte skoro 2 kila :wink:

Lucy Jurášek je fešulín :wink:

Evelín bundu zatím jakžtakž dopnu,snad už to nějak doklepeme!

Holky myslela jsem,když přežiju včerejšek,že už bude pohoda,ale Jiřulka od rána zvrací a má průjem,nic v sobě neudrží,ani vodu a čaj.Dr.nám poradila,že mu ten čaj máme dávat ledový a po lžičkách,tak to snad zabírá a dokonce usnul.Držte palce!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Jo a ještě jsem vám chtěla napsat o šikovných stránkách www.kojeni.net - tedy jestli je neznáte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
13.2.08 15:05

Adel , doporučuju vlažný čaj po lžičkách a postupně zařazovat piškoty, rohlík, uvidíš. Můžeš zkusit v lékárně koupit i Kulíška…
Snad budete OK a Ty neonemocníš taky, je to dost nepříjemný :( .

Já už jsem kabáty úplně vyřadila, teď nosím sportovní jarní bundu a pod ní svetr-stačí, naštěstí! Ještě mám jednu zimní bundu půjčenou od švíci, takže střídám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.2.08 15:21

Adel, tak preju brzke uzdraveni synkovi. Ty nemoci jsou nekdy dost unavne… Hrozny je, kdyz zacina jit o zivot. Od kamaradky 6 mesicni mimco uz dva mesice bojuje a doktori nevi co s nim. Ma velmi vzacnou vadu ledvin a jeho telo vylucuje draslik, ktery potrebuje. Akorat vubec nepribyva, ma vahu dvoumesicniho miminka a transplantace ledvin je mozna od deseti kil :cry: Maminka s nim je v nemocnici v Praze a tatinek se doma stara o dve dalsi skolkovy deti. Hodne tezka situace :roll:

Mahule, taky to bude peknej macek… Nam by mela doktorka vahu rict za dva tydny, tak uvidime jestli cvaliku bude vic :D

Wenee, polivku jsem taky jednou krasne pripalila, hrachovou. Akorat jsem ji varila asi pro 15 lidi a nejak se zakecala s lidma okolo. Ale kdo mel hlad, tak si dal :D

Ja uz se tesim az bude tepleji a budu moci nosit kabat aspon rozeply. Taky mam par nahradnich variant, ale tem se vyhybam, pac v nich vypadam jako sud :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.2.08 15:36

Adél: ať je Jiřulka co nejdřív O.K. Zvrcení a průjem je nepříjemný u dospělého človeka natož u našich pokládků…doktorka radila dobře, ještě je na průjem dobrý rohlík či houska (ale ne čerstvý) a taky např. namačkaný banán. :wink:

Lucy, kluci jsou oba fešáci :) A ten nosík mají stejný :wink:

Evelín : Naštěstí ještě zapnu zimní sportovní bundu, jenže ji mám světlounce modrou, takže se mi poměrně dost často zašpiní (hlavně na tom má vinu Aris), už jsem jí za jednu zimu prala po třetí 8O a když mi zrovna visí na ramínku a suší se, tak musím šáhnout do alternativ…teďka zrovna už je pěkný počasí, takže taky nosím svetr a jarní bundu…a když byla tužší zima, tak jsem si vzala manželovu sportovní :lol:

Mahul : My když jsme byli na ultrazvuku ve 30 TT, tak jsme měli +- 1700g, takže taky slušní obříci 8O :D Zítra jdemem na KO a pokud bude dělat ultrazvuk, tak se opět zeptám na váhu, jsem zvědavá, kolik tam přibereme za dva týdny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.2.08 15:38

Wenee: Mě se zatím nepodařilo připálit polívku, ale je fakt, že spíš u nás převládají vývary (naštěstí nejsme moc na polívky)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí