Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
907
12.2.08 13:27

Ahoj

Zulok- vydarené sono,ako pekne tam vidieť Drobca :potlesk: .

Mahule- ja som všetko oprala v Lovele,síce sa musím priznať,že tiež mi moc nevonia.
No a variť som chcela naše obľúbené jedlo,ale nebudem,pretože som bola na kožnom,spravili sa mi na oboch malíčkoch také malé pluzgieriky a doktorka mi to vypalovala.Ale bola úplne bezcitná :evil: a spálila mi kožu na oboch malíčkoch až do polovice a pritom tie pluzgieriky boli úplne krpaté.Bolelo to desne,normálne mi to vyrážalo dych a stále to bolí jak šlak :cry: .Teraz nemôžem nič robiť,nemôžem s tým ani pohnúť od bolesti a tiež,aby sa mi tam nedostala infekcia.A to si mám vraj večer tú spálenu kožu povystrihovať :roll: .Tej doktorke asi šiši.To určite nezvládnem,to skôr odpadnem.
No,ale k tomu jedlu,mala som variť kuracie rezníky na prírodno,zapečené so zemiakmi,brokolicou a syrom.Mňam,mňam.Teraz už o tom môžem len snívať.

Ryntyntynka-tiež budem masírovať hráz,vraj to naozaj pomáha,len si neviem predstaviť,ako na to :oops: ,tak uvidíme.Kúpila som si olejček od Weledy,u nás za 350Sk.A môžeš mi prosím povedať,čo je malinik?To je čaj?A na čo je dobrý?

Zebra-asi si sa tej susedke zapáčila a chce sa skamarátiť a pomôcť Ti,keďže nosíš Drobca v brušku.Ja bývam tiež na dedine a tiež máme susedov,ktorí radi pomôžu.
A k tej odčervovacej paste.Pasta by sa mala dávať iba malým šteniatkám,dospelým iba tabletky.Pasta je totižto slabá,lebo je vyvinutá pre citlivý organizmus malého šteniatka.A dokonca červíky ani nezabije,iba ich zo šteniatka vyženie a to kvôli tomu,že šteňa by tie červíky nestrávilo a sú preň dokonca toxické.Dospelý pes vie tieto toxické látky stráviť a preto je tabletka silnejšia a červíčky rovno zabije.No možno sú už na trhu nejaké iné pasty,tak sa poraď s veterinárom a budeš mať istotu,že si tie potvorky zničila.

Haňule-to s mokrým tričkom sa mi zatiaľ nestalo,ale vraj je to normálne už od 26tt.

LucyH-to sa teda Tvojej kamarátke s tým mliekom v buse podarilo :D ,mne je to teraz smiešne,ale jej asi do smiechu nebolo,teda aspoň mne by to bolo trápne,asi by som sa od hamby prepadla :oops: .Ale ten ujo si to zaslúžil :potlesk: .

Máte niekto problém s kŕčmi v nohách?Mňa to chytilo asi pred dvoma týždňami a niekedy sú tie kŕče také silné,že mi až slzy tečú :cry: .Dokonca,keď som bola na kontrole a musela som si vyliezť na to super gynekologické kreslo a roztiahnuť nohy,mala som čo robiť,aby som tam vydržala tú chvíľku čo ma vyšetroval.Doktor len krútil hlavou,že je teda zvedavý,ako budem rodiť v takých kŕčoch.Tak mi zvýšil užívanie magnézia,ale vôbec to nepomáha :( .Tie kŕče ma ťahajú v celých nohách,od hora až dolu.Neviete mi poradiť,čo s tým?

Sorry,že som sa tak rozpísala,snáď Vás nenudím :oops::-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
12.2.08 13:44

Wenee - to jsem nevěděla, že pasty jsou jen pro štěňata. Na té pastě píší, že je pro psi a dávkování je podle váhy. A ten e-obchod vede veterinář, tak snad ví, co dělá 8O . Když to nezabere, tak je vezmem k veterináři. Ublížit jim to snad nemůže, protože ony sní cokoli najdou od plastikových hraček po myš. Takže pasta by pro ně měla být skoro jako odměna :lol:
Na ty nohy - zkus si je dávat hodně nahoru, aby byly víš než pánev. Mě čím dál víc bolí kyčle, i v noci mě ta bolest budí :roll: Snad mě to po porodu přejde.
A to vypalování zní hrozně 8O , hlavně, že už to máš za sebou. Snad se to brzo spraví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
12.2.08 14:00

Ahoj Zebruš,určite im tá pasta neublíži,ide len o to,aby nebola slabá.Teda mne to takto vysvetlil náš veterinár.Tak neviem.

Ozi,ešte som Vám zabudla povedať,že som si včera kúpila vankúš na kojenie a spala som na ňom a môžem povedať,že tak pohodlne som sa už dávno nevyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.2.08 14:57

My dostali pro čubinku taky tabletku a prý pokud je doma mimčo, tak není na škodu odčervování opakovat co tři měsíce.
Taky jí budu muset častěji koupat i když s ní je to vždycky na půl dne (fénování, česání) a to je to jen takový diblík. Nedokážu si představit, že bych měla doma třeba pudla královského!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
12.2.08 19:13

Lucy, pekne oddychuj, zby sa mimisek este nevyvrtal von.

Zebruska, tak dufam, ze susedka nebujde moc vlezlaaa. A drzim palce na uzv. A pokial ide o hybanie, supwe napad, ze viac sa hybat, ale ako, ked funim a nevladzem. To uz nie je take jednoduche, hihi.
Jeeej, vy mate doma taky zverincek.

Ryntyntynka, drzim palce na kontrolu. A nech nezabudnes na svoje otazky. Iiiiha a uz trenujes dychanie, ja som iba skusala, ale dam sa na trening, nech si aspon daco zapamatam.
A 3 male loupacky, to si mala zjest 4, takto ste si to s mimiskom ani nevedelo brusko dobre rozdelit.

Katynka, dakujem za uzasny popis porodu, zevraj byva druhy lahsi, tak dufam, ze sa to u teba potvrdi.

Ahij Mahulko.

Wenee, ja viem, ze na krce v nohach magnezko a skus si natahovat svaly v lytkach. Ze zatlacis na patu, drtzi palce, musi to byt des a super, ze vankusis pomaha k lepsiemu spanku,

Dakujeem za pochvalu fotky.
Zajtra si uvarim cestoviy, hihi, neviem, co inee.asi s brokoliou, mnamky.
Bola som u dr a uz neviem, kto spominal , ze ho boli spodok, tak pokial nie je ziaden neprirodzeny vytok, tak je to tlak babatka, tak treba oddychovat.
Inak sme vporiadkiu , neotvaram sa a z CS 0 sme poskocili na CS 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.2.08 19:29

Zebruš : Tak se nikdy nedočkáš, viď? To je všude dost podobný :roll: :lol:
S pastou nemáme zkušenost, Aris dostávala u veterináře v ordinaci vždycky jen tabletku…asi nějakou štěněčí, to netuším, ale tabletka to byla, jelikož naposledy to byl boj… :) My jsme odčervovali v lednu, další odčervení i lékařská kontrola-očkování nás čeká v dubnu, tak jsem zvědavá, jestli půjdeme k veterinářovi 2v1 nebo už s Adámkem :D

Wenee: Zkus jak ti radila Zebruš, dát nožky do zvýšený polohy, oni se ti odrkví… a křeče dostáváš po celý dýlce? Mě nedávno překvapila křeč do lýtka 8O Dřív jsem na to trpěla dost často, hlavně po nočních, ale teďka jsem ji nečekala, když jsem na magnézku :? A hlavně zkus si koupit magnézko, prodávají i šumivé tabletky :wink:
Juuuj, a pálení znělo dost bolestivě 8O Hlavně že to máš za sebou a ať se to brzy uzdraví! :wink:

Dneska jsem se nakonec nedotala na procházku, opět…a to to slibuju pejskový už druhý den…dneska jsem byla pro změnu nakupovat s mamkou potraviny v Globusu, ale holky, mě taaaak bolej nožky-chodila, jůůůj :roll:
Maliník je čaj, který by měl změkčit-předpřipravit porodní cesty na průchod hlavičky :) A mám tucha, že jsem někde četla, že by se měl pít od ukončeného, myslím si, že 36 či 37 TT? Ale zeptám se radši v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
12.2.08 19:38

Ahojky, tak jsme zpátky z kontroly. Vše o.k. až na to, že je Matýsek pořád hlavinkou nahoře. Jo a jsme podle UTZ 30tt+4 a vážíme 1660g. Asi budem mít obříka.

Ryntyntyn určitě bude vše o.k. ale radši už na ty okna prď … papa a dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
12.2.08 20:04

Holky ještě jsem se chtěla zeptat,máte v průkazce záznam z toho UTZ ve 30tt.
Já to teď studovala,takže…
BPD=průměr hlavičky/my máme 79
AC=obvod hrudníčku/my máme 265
FL=velikost steh.kosti/my máme 60

Máte to taky tak nějak? Moc to studuju asi bych se na to měla vykašlat,když dr.říká, že je vše o.k. ale pro klid duše… :oops: nedá mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
12.2.08 20:49

Ahojky holcicky, tak se i ja po delsi dobe hlasim :) dneska jsme po ko, bohuzel nedopadla nejlepe, nebo spise pro me, tim ze jsem to necekala, dr nakazala prisne lezet a chodit jen curat, ze je mimi dost dole. Takze jsem dneska nastoupila na MD se vsim vsudy … dostala jsem magnezko a take neco k piti a budu muset odpocivat, je pravda ze jsem byla silene rozlitana! Az sobecka!
Na uz jedu 22.2. tak se tesim az budu vedet kolik bobina vazi a hlavne az ji konecne uvidim :) uz se nam to kraati … neskutecne to leti …
Kraaasny vecer!!! Ted tu budu asi furt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.2.08 21:58

Ahoj holky,

tak máme vymalováno!Obývák je přestavěnej,ale ještě je toho spousta co se musí udělat.Po dnešku toho mám celkem dost.Ráno s Jiřulkou na metro,máme to tak 500m,pak ho vyrvat do tramvaje,z tramvaje ven.Pak jsme byli u babičky,po obědě na procházce a pak zas u babičky,celkem pohodička.Krize nastala,když jsme zas jeli domu a šli do metra,přišlo mi,že lidi vůbec nekoukaj,málem by ho porazili,tak jsem nadávala,jak už jsem byla unavená a chtěla už být doma.Na eskalátorech stál vedle mě,ale paní hrozně spěchala,tak jsem ho musela postavit pod sebe,aby mohla projít,no to už jsem se málem rozbrečela.Když jsme konečně vylezli z metra,nebylo mi nejlíp,tak jsem zavolala manželovi,ať nám jde aspoň naproti,že už nemůžu,brečela jsem jak želva,Jiřulka na mě chudák koukal…ještě batoh na zádech,no v 8.měsíci nic moc cestování :roll: To jsem si jen ulevila…teď už je to dobrý :oops:

Adi tak pěkně odpočívej!

Ryntyntyn byla jsem na nemocenské asi od 6.měsíce,bylo léto a bála jsem se toho vedra v kanclu a vysedávání u počítače a navíc jsem se už těšila,že vypadnu!

Haňul náš mimís má skoro 1,9 kilo,takže buď v pohodě!
Jinak my máme 31+1:BPD 82,AC-278,FL-62

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.2.08 08:11

Dobré ránko :D

U nás na severu Čech pěkně podmračené a radši jsem se ani nekoukala na teploměr :) Ale budu muset do města, takže mi nic jiného nezbyde…

Zebruš: Koukala jsem se na autosedajdu, pěkná :wink:

Haňul: Až půjdu do pokoje, tak se taky juknu do průkazky. Jo, a co dělá ouško? Už je to lepší??

Adik : Hlavně odpočívat! Ještě je brzy na to, aby Sanelka na vás vykoukla :wink:
A toho 22. jedeš na UTZ do Gennetu?

Adél : Jůůj, to jsi toho včera měla, neumím si představit takhle cestovat každý den… u nás v Liberci jsou autobusy a tramvajka, která jezdí jednu trasu… alespoň že obýváček máte vymalovaný a přestavěný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
13.2.08 09:10

Dobre ranko :) ano ano do Gennetu. Moc se tesime!
NEcitim se nejlepe, tak jsem takova otravena, potom co mi vcera dr rekla co se deje, tak to najednou na me dolehlo, ale to je hlavne psychika. TO jsem cela ja, takovej malej psychousek :)
Hlavne ze je otocena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.2.08 09:28

Dobrá ránko,

Adél děkuju za info. Pamatuju si dobře, že Ti dr.řekla, že malej bude mít kolem 4kil? Jinak máme ty „míry“ celkem stejné. Vy jste teda trošku větší.

Adiko v kolikátém jsi týdnu? Neboj vše bude o.k. Hlavně opravdu radši odpočívej. Ono to uteče neboj a taky tu máš nás :lol:

Ryntyntynko ucho dobrý,úplně to přešlo. U dr jsem nebyla.

Jinak mě zítra čekajií prý poslední odběry krve a CUKR!! Nevím proč ale můj doktor na cukr posílá až v 30tt. Snad bude vše o.k.
Holky musím být na lačno,že jo? Zapomněla jsem se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
13.2.08 09:38

jo na lacno 100%
jinak jsem 31+6 tt
jdu lezet … neni mi nejlepe :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.2.08 09:47

Adiko uvidíš jak to uteče. Aspoň 4týdny vydržíš a pak už může Sanelka přijít na svět. Tak odpočívej.

Já musím do města a vůbec se mi nechce.Ach jo. Je tady dneska pěkně škaredo.
Odpol. jedu ještě k rodičům. Musím dát trochu do pořádku auto. Je chudinka tak špinavý… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí