Poradna duly
Jana Čurdová
Zrovna dělám hrachovku, tak raději jdu, nebo poputuje do záchodu ![]()
Lucy, tak at vam chutna ![]()
Ja se zatim loucim, jdu k babicce na narozeniny, bude tam i teta, ktera je ma taky v unoru a nejspis mezi oslavenkyne pribudu jeste ja, takze si budeme vsichni akorat blahoprat a pak jist ![]()
Tak zatim pa
Ahoj holky,
tak naposled zvracel asi před hodinou a půl a průjem zatím nemá.Už se cpal piškotama a teď má housku,začíná mít pěknej hlad a žízeň.Snad už to bude dobrý…Pěkně pookřál,až jsme se divili ![]()
Evelín : Užij si oslavu a pěkně nabašti maličké ![]()
Adél : Když už má Jiřulka a hlad a baští, tak je to na dobré cestě
Když se vrátí chuť, hned je člověku i maličkýmu líp ![]()
Já jsem byla dneska opět na úřadě, bude to o dost složitější než jsme si mysleli..... musí to projednat zastupitelstvo, potom se musí napsat budoucí smlouva a tak. Proště pakárna hadr… ale hlavně že si budu moct v zimě čím zatopit (kromě krbu
)
Lucy děkuju, popravdě jsi mě uklidnila.Snad bude ten nosík o.k.
Wenee napsala by jsi prosím recept na brokolicovou polívku. Dala bych si.
Já přijela od rodičů.Auto umyté.Umyla ho teda z větší části mamka.Nechtějí mě už nechat nic dělat. Jdu ještě něco sníst s pádim do pelechu. Zítra mě čeká ten cukr, tak musím brzy vstávat ať už to mám za sebou.
papa a dobrou.
Hanulka, gratulujeeem ku kontrole, my sme mali tolko isto gramov , ale o tyzden viac, tak sme lahsi a
BPD 82, HC 290, AC 265, FL 57
Drzim palce na kopntrolu a na cukor nalacno
Adika, neboj, uz ste dost velkii, pekne oddychuj a vsetko bude vporiadku. Aj ja musi lezat, ale zvladneme to. Drzkaj sa.
Adelka, esteze ste to zvladli, uff, a nech je Jirulka rychlo fit. Diky za stranku, nepoznala som ju
Evelinka, CS je cervix score, pripravenost na porod. Uff, aj mna caka este zehlenie, nevladzem tolko naraz a hlavne ma potom boli spodok. Do kabata sa zmestim len tak tak a to mam sestrin, co mi bol vacsi. Nech je uz teplooo.
Lucy, umyvat hafana je makacka, hlavne ak "spolupracuje”, nas je nastastie asi kacica. Pekne oddychuj.
Wenee, mliecna polievka mi uz prihorela, ach jaaaj,
Tak Jiřulka už spinká,ale pořád trnu,co ještě bude.Ty piškoty zas vyhodil,ale skoro až po pěti hodinách,tak to je taky úspěch…uff,kéž by spal až do rána..
Jste vsichni zlaticka!!! 22.2. Vam take pridam vahu atd.
Adelko drzim palecky at je Jirulka brzo ok!!! DObrou noc vsem!!
Ahoj ![]()
Tak jsme dnes byli na kontrole a vše je v pořádku, je otočený hlavou dolů a je trochu níž, ale v mezích - asi už čeká na správnou chvíli
. Proto mě tam dole asi tlačí.
Docela doufám, že to bude o trošku dřív než třeba až ve 40tt, protože máme asi 2,4kg a odpovídáme 34tt. Podle poslední menstruace je to prý tak akorát, ale mě to trošku vyděsilo. Snad Benďa neplánuje mít tak 4 - 5 kg - au, au
. Ale měřila ho několikrát, a že prý jak je nízko, tak se to už špatně měří, takže třeba se spletla
.
No uvidíme…
Když jsem to volala mamce, tak mě akorát vystresovala, že prý bude obrovskej. Raději už jí nic říkat nebudu. Akorát mě ještě víc vyděsila
![]()
Je to jen pocit, nebo jsme tu z vás největší? Bojim, bojim
![]()
Jinak mám zatím 10kg nahoře a prý mám čípek otevřený tak na špičku prstu (CS 1), což je prý v pořádku. Fotku jsem si nenechala udělat, protože už tam nebylo nic moc vidět, já jsem viděla jen samý žebra a nohy ![]()
Na mateřskou nastoupím na konci tohoto měsíce, takže těch 6týdnů před termínem. Tak jsem objednaná za 2týdny a jdu jen pro ten papír mateřskou.
Trochu jsem zpanikařila, tak jsem si teď zabalila tašku do porodnice a dokoupila věci, takže hlásím, že jsme připraveni na všechno
![]()
Jinak taky mě doktorka říkala, že tak od 34tt už mají mimi docela vyvinutý plíce, kdyby se náhodou narodili.
Adiko - tak hlavně teď odpočívej, ať jste v pořádku.
Adel - já mám problém teď cestovat někam sama, s dalším dítkem bych to asi už nezvládla. Snad Jiřík zvracet brzo přestane, držím pěsti.
Evelín - já mám 2 zimní bundy, ale ta větší čeká, až si konečně vzpomenu ji vzít do čistírny a druhou už nezapnu. Takže jsem dnes jela do města s rozepnutou bundou a málem jsem umrzla.
Haňule - z divnýho nosíku si nic nedělej, to určitě nebude pravda, jen nějaká bublina
. Moje mamka mě na náš podle mě krásný obrázek malýho řekla, že má velikej nos a jakoby pod ním měl rampouch ![]()
Zebruš neboj,sice je Beník velikej ale třeba tolik nenabere a jestli budeš dle UTZ rodit už za 6týdnů,tak nabere kilčo a bude to průměrné 3,5kg miminko.
Hlavně se tím nestresuj,hlavně že je zdravoučkej.
Ryntyntynko dnes máš kontrolu,že? Tak držíme pěsti ![]()
Já dnes šla na ten cukr ale nabrali mi jen krev na krevní obraz a na cukr mě objednali na 19.02.-6,30h. Vyšetření prý bude trvat do 8,30h.Nesmím mít ani hořký čaj,jen kdyžtak vodu na vypláchnutí. No už se těším. Holky jak to tam je? To onimi dají vypít ten blevajz a pak mě budou průběžně 2hodiny nabírat nebo proč tam musím ty 2hodiny čekat? A výsledek mi řeknou hned?
Zebruš, neboj, já když přišla na porodní sál, tak mi dr řekla, že to normálně nepůjde, protože mám moc velké mimi. No a nakonec Radimek měl 3500gr a 52cm. Takže ber ty info z utz opravdu orientačně ![]()
Mám vyžehleno
(taky jsem to asi 4 dny odkládala
)
Jdu přerovnat Radimkovi věci a musím už konečně alespoň trochu připravit byteček na příchod mimi. (teda myslím tím skříňku na věci atd.)
Katy
Dobre ranko, hned jsem se sla podivat do karty a mam tam CS4, takze asi nic moc, co? Rozumite nektera tomu???
Tak holky já tam mam z minula CS:0 a teď mi tam napsal PPH,PI.
PPH je poloha plodu,to mi řekl ale co je PI??
Adiko myslím, že je to jak jsi otevřená. Když budeš ležet, tak bude vše o.k.
Snaž se do toho 36tt opravdu nic nedělat. A neboj, kdyby to bylo zlé, tak už jsi v nemocnici ![]()
Drž se.
Ahoj těhulky,
tak jsem taky po KO - byla jsem tam včera a snad bude všechno v pohodě, i když zase mě zlobilo špinění (asi se toho nezbavím až do konce
) a dr. má podezření na nějaký zánět, tak příští týden si mám zavolat na výsledky a uvidíme
.....jsem z toho pěkně otrávená, ale snad to bude v pohodě - nechal mě dál chodit do práce a říkal, že jinak to vypadá dobře, ale jsem z toho stejně celá nervozní (prý kdyby se ten případný zánět nepodchytil a nevyléčil, tak by mi mohla prasknout voda…no docela mě vyděsil).......
Jinak na UTZ jdu za 14 dní, tak už se těším, doufám, že mimiš bude v pořádku.
Začínám mít špatný pocit, jak všichni už máte pomalu vypráno a vyžehleno a já pořád nic
- pořád si říkám, že je ještě čas, ale asi se na to pomalu budu muset taky vrhnout...... ![]()
Tak se všechny mějte moc hezky.
Ahoj Janusko, já taky nemám nic připraveno, nic si z toho nedělej. Mám teda věci po Radimkovi, tak se utěšuju, že je jen proberu a vyperu a dokoupím to co chybí, ale zatím jsem se do toho nepustila. ![]()
Mám ty věci uskladněný na chatě ve velkých taškách a musím nějak donutit manžela aby mi je přivezl, jenže u nás doma to znamená zaplnit půlku bytu a tak to budu muset probírat hodně rychle aby ho neklepla pepka ![]()
Katy