Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
17.2.08 18:48

Haňul dávej na sebe pozor!

Holky kuchyň jsem úplně nedodělala,ale jsem celkem spokojená,akorát mě hrozně bolej nohy.

Ryntyntyn my to vůbec ještě nemáme hotový,teď musíme čekat,až bude ta skříň a pak se to může dodělat,už mě to začíná dost znervózňovat,ale musím vydržať

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
18.2.08 08:28

Ahoj holčiny, tak úraz, to je nepříjemné.
Zebruš posílám pofoukání na nožičku ať ti v pátek sundají dlahu a hlavně ať už to nebolí.

Já jdu dneska k dr ve 13:30 tak jsem zvědavá kolik bude mít mimi a jak tam teda vlastně leží. (přijde mi, že je tam nějak naštorc, tak nevím, ale hlavičku má spíš dolů. No, nechám svoje dedukce a raději se zeptám zkušenějšího. (dr to přeci jen uvidí líp :wink: )

Přeji hezké pondělí a vůbec celý týden. :lol:
Katy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
18.2.08 09:11

Ahoj holky,

přeji příjemné pondělí.

Katy tobě úspěšnou KO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
18.2.08 10:03

Ahoj těhulky,

Zebruš - tak to je nepříjemné s tím kotníkem, hlavně se snaž být v klidu a ono to určitě brzy bude bolet míň…

O víkendu jsme si byli konečně pro kočárek…tak hurá, složili jsme ho a moooc se mi líbí - zatím jsem s ním jezdila jenom po obýváku, ale už se těším, až s ním s mimčem vyrazíme ven.
Akorát jak jsem technicky ne zas až tak zdatná, tak jsem se chtěla jenom zeptat na takovou drobnost těch z vás, které mají taky XA a už ho skládali - když sundávám ten potah sporťáčku, aby se tam dala hluboká korbička, tak dole u toho sporťáku (na straně kde je podpěrka na nohy) je taková železná tyčka, na kterou je ten potah připevněný - pomocí takového malého pásku a pak je tam nasunutý ten potah na dvě takové plastové tyčky - nevím, jestli se má jenom stáhnout ten potah (odepnout dva cvočky a rozdělat ten pásek) nebo nějak oddělat celá ta kovová tyčka, která tam u hluboké korbičky asi na nic není (ale to nevím jak, zkoušela jsem to a nešlo to)???? Asi jsem to napsala dost nejasně, ale pokud to i přesto některá z vás pochopí a bude vědět, tak budu ráda, když mi dáte vědět… :).....v návodu jsem to nějak nenašla (možná to tam je a jsem jenom slepá… :? )
A ještě jedna věc - když se tam dávají adaptéry na hlub.korbičku, tak podle návodu se mají nejdřív odstranit nějaké „záslepky“ na kočárku - žádné jsem nenašla - asi jsem fakt spíš zaslepená já… :(

Jinak na mě asi leze nějaké nachlazení, ach jo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.2.08 10:34

Ahojky :)

Dnes je ta noha trochu lepší, myslím, že už není tak nateklá a bolí míň.

Holky vzpoměla jsem si, že jsem v Pompu viděla nosítko na děti do X-landeru. Jen tak pro zajímavost - hodně z vás má od nich kočárek a tak… :lol:

Jinak stalo se vám někdy teď, že by vaše břicho trochu změnilo tvar? 8O Já mám teď trochu důlek pod pupíkem - asi od soboty. Tak mě to trochu znervóznělo. Ale malej sebou pořád pěkně mele a vše se zdá ok. Jenom ten důlek. Myslíte, že se třeba jen nějak přetočil, nebo mám raději zavolat doktorce? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.2.08 11:20

Ahojda :D

Měla jsem napsaný dlouuuuhý přispěvek a normálně mi poprvé spadlo emimino, tudíž se mi to celé vymazalo :evil: :-(
Takže ještě jednou (a doufám, že se to nebude opakovat, jinak :pocitac: :-) )

Katy: Tobě přeju úspěšnou KO a ať je mimís otočený tak jak má :wink:

Zebruš: To je dobře, že už nožka tolik nebolí, hlavně to vydržet polehávat do toho pátku, ať se kotník spravý a aby jsi už potom nepotřebovala dlahu :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.2.08 11:26

Super, nespadlo to, takže pokračujeme dál 8) :lol:

Janus: Sundavání sporťáku je fakt věda! Na to aby jsi potřebovala patent :lol: Já jsem si nechala v obchodě namontovat na kontstrukci sporťák, abych viděla, že je O.K. a korbičku jsem si odvážela domů v krabici (jen jsem se koukla, jestli je tam všechno a jestli má sprvánou barvičku :lol: )
Jinak sporťák jsem sundavala s mamkou a na nervy to bylo pro obě! Vycvaknout z těch cvoků to šlo hned, pak jsme ještě chvilku zápasily s madlem (naštěstí na to mamka přišla…) a pak ta tyčka!! Tak ta asi fakt nejde dolů, takže jediná šance byla dostat to z toho pásku, což šlo, jen musíš mít šikovný ručky a prorvat to ze sílený an pásku přes tu skobičku(nebo jak to nazvat :lol: )…mno, a už se těším na nandavání :-) :-)
Jo, a podle návodu nám to vůůůbec nešlo, jelikož to tam fakt není a tu kreslenou část jsem objevila až po delší době :oops:

Zebruš : Netuším, co by mohl být ten ďůlek …a to ho tam máš stále? Mě maličký taky v bříšku dělá různý ďůlkdy, ale hlavně spíš pracuje na boulích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.2.08 11:31

Janus a takhle mi ta tyčka zůstala po sundání…taky to máš tak??
Jo, a kdyby jsi potřebovala víc ohledně kočárku poradit, tak na baby-cafe. cz je dobrá diskuze ohledně XA-čka, taky mi pomohla (při rozhodování a tak…a bavila jsem se tam s maminkama a taky jim nešel dobře sundavat ten sporťák, takže nejsem samy :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
18.2.08 11:56

Ryntyntynko - tak přesně tak mi tam ta tyčka zůstala - díky moc za fotku…tak to asi bude v pořádku, ono to tam nijak nevadí, akorát jsem si nebyla jistá - sice jsem tu obrázkovou část návodu objevila hned, ale zas až tak mi to nepomohlo.....nadávala jsem u toho jak špaček, ale nakonec jsem to nějak zvládla. S tím zesílením na pásku jsem taky bojovala…tak jsem ráda, že nejsem sama.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.2.08 12:03

Ryntyntyn - mám ten důlek asi od soboty. Ráno jsem se vzbudila a byl tam 8O . Je to asi spíš ploška než důlek. Ale malej se asi jen nějak přetočil. Snad to není vážný. Zeptám se na to příští středu u doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.2.08 12:35

Janus: Schválně to ještě očíhnu u kamarádky, má taky XAčko, ale nevím, jestli už nepřesedlali na sporťák :D Neva, i tak se jí na to zeptám, hlavně nesmím zapomenout! :wink: Já jsem taky ráda, že nejsem sama, kdo bojoval, přeci to trošku potěší, když člověk zjistí, že není sám v takových věcech :lol: :wink:

Zebruš: Snad se nepřetočil Beník…a i kdyby tak bohužel nic neuděláš a třeba to zmizí do středy nebo se otočí zpátky :wink: :wink:

Jinak já jsem dneska už byla s hafinou na veterině (musela jsem do sousedního města…), dostali jsem dvě pigára (ani nevím co vlastně…).
Mno, dle dr. to není normální, že zvrací každý den (což mě došlo taky), dostali jsme dietku a zítra na KO znova (takže se opět projedeme autíčkem :D )…
Doufám, že zítra s námi půjde muž, že by jsem zajeli ještě objednat dřevo na barák (nevím totiž, kde přesně je ta pila a nechtělo se mi na letišti bloudit- i když prý to uvidím hned :? )´

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.2.08 13:13

Ahoj zenske :D

Preju hezky novy tyden a same pozitivni zpravy :D

Zebrus, doufam, ze se noha do porodu uzdravi, ale zase ted mas o duvod vic odpocivat :wink: A doufam, ze se vam Benik otoci tak, jak ma…

Ryntynytyn, ty porad nekde litas, stihas vubec odpocivat? 8O Snad ta dieta psikovi pomuze…

Katy, taky preji uspesnou KO!

Ja uz mam od soboty manzela doma a jsem hrozne rada! Snad uz ted nikam nebude muset vycestovat… Jo a koupili jsme kolibku na koleckach, tak budem s prckem moci jezdit po byte :D
Dneska jdeme objednavat ci kupovat kocarek, tak se musim poradne podivat jak se rozklada a tak… Kdyz to tady tak ctu, tak je to na vyssi divci :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
18.2.08 13:22

Ahojky,pekný začiatok týždňa prajem :D

Zebra,áno mám aj nadstavenia dobre a stále nič,neva asi to nechám až keď sa Drobec narodí a to sa ešte len zapotím :oops: ,keď tam budem chcieť dať aj fotku aj metrík s menom :D .
A Zebruš super,že nôžka je už lepšie.tak si dávaj pozor.
A to brucho mi tiež mení tvar,ale vždy len na určitú dobu a potom sa zase zmení.Tak neviem.

Ryntyntynka-áno,mám tam url,ale aj tak to nejde.

Dnes nám prišla autosedačka,je celkom pekná,som spokojná,až na to,že sa mi držiak na prenášanie nedá zdvihnúť hore,tak dúfam,že je to preto,že mám málo sily a keď príde Drahý,že nebude problém,lebo ma vystre.Najskôr reklamácia postieľky a teraz aj autosedačka?To snáď nie.to by bola fakt smola.Tak držte palce.

Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
18.2.08 14:19

Ahojky,tak jsem napsala velmi dlouhý příspěvek a spadl mi internet :pocitac:

Chjoooo!!!!

Tak znovu…

Ryntyntynko, nám Maxík takhle zvracel,když byl štěňátko. Pořád jsme s ním lítali po doktorech a nic.
Pak to samo přešlo. Dodnes nevím čím to bylo. Krmili jsme ho kvalitníma granulema (Eukanubou pro štěňátka) a vařeným kuřecím a hovězím..tak z jídla to asi neměl ale on byl strašný lump. Snědl vše na co přišel. Kamínky,hlínu,trávu,z koše na prádlo vytáhl košili a snědl z ní knoflíky…atd.Myslím si, že to měl z toho. Teď je mu rok a půl a je to pořád čert ale už je to mnohem lepší. Umí poslechnout a je to úžasný kamarád. Nedala bych ho za nic na světě.

Jinak se musím pochlubit, že náš papoušek Žako začíná mluvit. Od rána mi asi 100× řekla AHOJ a JULILI(jmenuje se Julinka).Je to krásný.Bude jí v dubnu rok,tak jsme pořád čekali, kdy začne brebentit a je to tady.

A ještě se chlubím… Právě tu byl pošťák.Přivezl hračku a bačkůrky pro Matýska. Holky to je tak krásný. Konečně můžu kupovat hračky pro své dítě. Matýsek má 24.02. svátek, tak musí hračku dostat.
Dala bych vám sem fotku ale nevím jak na to. Ryntyntynko poradíš mi? Ty jsi sem dnes dávala fotku kočárku. Já jsem ale hrozný antitalent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.2.08 15:08

Hanule, to budete mit doma veselo s papouskem a mimcem :D Ony mluvi i papousice? Ja nekde slysela, ze mluvi jen kluci, ale mozna je to jen u nejakeho druhu… Matysek uz dostava darky? ten se ma 8)

Tak uz mam taky koupene vlozky do porodnice a kalhotky a myslim, ze v nich budeme fakt sexy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí